AK Gençliğin bayrağı KURUÇAY´dan DUMAN´a

AK Gençliğin bayrağı KURUÇAY´dan DUMAN´a

Siyaset - 6 yıl önce

?GENÇLER GELECEĞİN TEMİNATIDIR?

Kongrede konuşan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, gençliğe çok güvendiklerini belirterek ?Gençlik, ülkemizin umududur, geleceğidir, 21. yüzyılın daha güçlü Türkiye´sinin mimarlarıdır. Biz gençlerimize güveniyoruz, milletinin değerlerine sahip çıkan, vatanını seven, yılmadan, yorulmadan çalışan gençler, Türkiye´yi mazisinden daha parlak günlere ulaştıracaktır? dedi.

Gökhan KARA /

AK Parti Gençlik Kollarının 5. olağan kongresinde, AK Gençliğin bayrağı yaş sınırlamasından dolayı Burak Kuruçay´dan, Ahmet Duman´a geçti.

Atatürk Kültür Merkezi´nde düzenlenen kongreye Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Selim Dursun, Belediye Başkanı Sami Aydın, Ak Parti il, ilçe kadın kolları ve gençlik kollarının üyeleri katıldı.

2015´den bu yana AK gençlerin başkanlığını yapan Burak Kuruçay, gençliğin her zaman partiye katkı vermesi için ellerinden geldiğinde çalıştıklarını söyledi. Tek liste ile yapılan seçimlerde AK Gençlerin yeni başkanı olan Ahmet Kuruçay´da, gençliğin öneminin bilinci içerisinde olduğunu ifade ederek, ?Ülkemiz ve partimiz için yılmadan, yorulmadan çalışacağız? dedi.

 ?GENÇLER, GELECEĞİN TEMİNATIDIR?

Milli Eğitim Bakanı ismet Yılmaz da, gençlerin, milletin geleceğinin teminatı olduğunu, 15 Temmuz demokrasi ve milli irade destanıyla bir kez daha gösterdiğini belirterek  ?Bu gençliğin sözü ve özü doğrudur. Ne büyük söyler, ne de çok söyler, gerçekçidir. Atiyi karanlık görmez, azmi bırakmaz, rüku olmasa dünyada eğilmez o başlar. Zulmü alkışlamaz, zalimi sevmez, mazlumun dostudur. Doğduğundan beri aşıktır istiklale, doğrudan doğruya Kur´an´dan alır ilhamı. Asrın idrakine söyletir İslamı, Allah´a dayanır, saye sarılır, hikmete ram olur, bu gençlik yıkan değil, yapan gençliktir. Adaleti, doğruluğu, dürüstlüğü, ahde vefayı, saygıyı, sevgiyi, sabrı, yardımseverliği ve vatanseverlik gibi değerleri şahsında somutlaştırmış bir gençliktir. Bu gençlik ´kim var´ diye seslenildiğinde sağına, soluna bakmadan fert fert ´ben varım´ cevabını veren ve her ferdi ´benim olmadığım yerde hiç kimse yoktur´ diyen hedefi ve amacı olan bir gençliktir. Bu gençlik, zifiri karanlıkta kara taşın üstündeki kara karıncayı, ak sütün içerisindeki ak kılı fark edecek kadar gözü keskin, feraset sahibi ve gerçek kahramanlık madeniyle sahtesini ayırt etmede kuyumcu ustalığı maharetine sahip bir gençliktir. Himmeti, milleti olan, kökü mazide, kızıl elması atide olan bir gençliktir. Bu gençlik Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını gediğine koyan bir gençliktir. Bu nedenle Cenabı Allah´a hamdolsun, emanet ehil ellerdedir diyoruz? dedi.

Milletvekilleri Selim Dursun ve Hilmi Bilgin ile Belediye Başkanı Sami Aydın, Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin´de konuşmalarında gençliğin önemini vurgulayarak yeni Başkan Ahmet Duman´a başarılar diledi. 

 

İŞTE:

AK GENÇLİĞİN

YENİ KADROSU

Ahmet Duman Asu Şule Yaman Ayşe Öztürk Ayşe Sönmez Barış Yurtçul Bekir Kütük Bilal Gülmez Burak Özcan Cabir Duman Ebubekir Tağızade Emre Akın Ertan Karaca Fevzi Yalçın Feyza Yalman Furkan Önder Halil İbrahim Toprak Hamit Kayacı Harun Kara Hüseyin Koç Kaan Demir Kerim Topçu Merve Bilge Kaya Merve Burcu Erdoğan Meryem Sarıkaya Muhammed Taha Akbulut Muhammet Doğruyol Muhammet Yasir Yalçın Oğuzhan Asiltürk Tarık Ağkaş Vahap Karadağ

Haftanın Öne Çıkanları

AK Gençliğin bayrağı KURUÇAY´dan DUMAN´a

2018-03-05 07:58 - Siyaset

GAZİ MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU ŞAMPİYON

2018-03-01 07:00 - Spor

EĞİTİMDE AYÇ MODELİ

2018-03-01 07:57 - Gündem

KAMYONCULARIN BAŞKANI ÖMER YILDIZ OLDU

2018-02-27 07:32 - Gündem

?MİLLİ DEĞİL, Baraj ve koltuk İTTİFAKIDIR´

2018-03-05 07:57 - Siyaset

?HAKİKAT´ı kutluyor, Başarılar diliyorum?

2018-03-02 07:58 - Gündem

15 TEMMUZ İLE 28 ŞUBAT´IN ÖZÜ AYNIDIR

2018-03-01 07:58 - Gündem

Dermokil SİVAS´TAN 27 ÜLKEYE

2018-03-03 07:59 - Gündem

´ŞİMDİ DE ABDULHAMİD DÖNEMİNDE GİBİYİZ´

2018-02-27 07:58 - Eğitim

?AÇILAN YARALARI İYİLEŞTİRECEĞİZ´

2018-03-01 07:59 - Gündem

İlgili Haberler

İYİ Parti'de İstifa Depremi

16:07 - Siyaset

YSK İllerin Milletvekili Sayılarını Belirledi! İşte Sivas'ın Milletvekili Sayısı!

11:26 - Siyaset

Bahçeli'den Parti Grubunu Ayağa Kaldıran Sinan Ateş Sözleri

12:37 - Siyaset

Erdoğan Görevden Almak İçin Düğmeye Bastı

15:35 - Siyaset

Hangi AKP'li İsimler Hakan Fidan'dan Rahatsız

17:20 - Siyaset

Günün Manşetleri

Sivaslılar Dikkat! Bunu Yapana Ceza Var

11:28 - Gündem

Sivas'ta Kaza: 2 Yaralı

11:15 - Asayiş

Sivas'ta Narkoçelik-25 Operasyonu

11:14 - Asayiş

Sivas'ta Otluk Alanda Yangın

11:10 - Asayiş

Yüzde 25 Sınırı Kalkmıştı! Kira Artış Oranı Dudak Uçuklattı

11:00 - Gündem