?>

Gayemiz Sivas'a Hizmet

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılarak Sivas Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Adem Uzun’u ziyaret etti. Destici, teşkilat mensuplarının da bulunduğu ziyarette Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’u tebrik ederek Sivas’a el birliğiyle güzel hizmetler kazandıracaklarını söyledi.

Gündem - 6 ay önce

DEMET KARAKUŞ

31 Mart seçim zaferinin ardından Sivas’a gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, seçimin galibi Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’u beldiye binasında ziyaret etti. Destici, “Birlik ve beraberlik içerisinde Sivas'ı Türkiye'nin en iyi yönetilen, en iyi hizmetlerin getirildiği bir belediye yapacağız Allah'ın izniyle. Sivaslı kardeşlerimize şahsım ve camiam adına şükranlarımı sunuyorum. Emin olsunlar asla onları mahcup etmeyeceğiz, asla onların güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Sivas’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz” dedi.

SİVAS TÜM TÜRKİYEYE ÖRNEK OLACAK

Sivas’ın Büyük Birlik Partisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Destici, yapılan hizmetler neticesinde Sivas’ın tüm Türkiye’ye örnek olacağını kaydetti. Destici, “Bir kere daha görmüş olduk ki Sivas adeta bizim bir işaret fişeğimiz oldu. Ve inşallah ben inanıyorum ki burada yapacağımız başarılı çalışmalar, başta bölgedeki diğer vilayetlerimizi ve daha sonra da bütün Türkiye’yi etkileyecek. Bütün Türkiye'deki il ve ilçelere örnek olacak ve dolayısıyla da buradaki hizmetler daha sonra diğer illerimize de yani Türkiye'nin bütün sathına da yayılacaktır. Ben bu anlamda hem belediye başkanımıza hem belediye meclis üyelerimize hem de teşkilatımıza sonuna kadar güveniyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Sivas'ı Türkiye'nin en iyi yönetilen, en iyi hizmetlerin getirildiği bir belediye yapacağız Allah'ın izniyle” ifadelerini kullandı.

SİVAS TÜM HİZMETLERDEN FAYDALANACAK

Destici, Sivas’ın tüm imkanlardan faydalanması için gereken gayreti göstereceklerini belirterek, “Gayemiz vatanımıza, milletimize, devletimize ve özelde de Sivas'ımıza ve Sivaslı kardeşlerimize hizmet etmektir. İnşallah Cenab-ı Hak bu konuda yardımcımız olacaktır. Belediye imkânlarıyla yapılabilecek her şey burada en üst düzeyde yapılacaktır. Belediye imkânlarının yetmediği ya da belediyeyi aşan noktalarda da Ankara'dan hangi hizmet gelmesi gerekiyorsa Cumhurbaşkanlığı nezdinde gelmesi gerekiyorsa oradan diğer bakanlıklardan gelmesi gerekiyorsa oradan hangi kamu kurum ve kuruluşundan gelmesi gerekiyorsa Allah'ın izniyle oradan hizmetleri de Sivas'ımıza getireceğiz. Sivas'ımızı inşallah daha da büyüteceğiz, daha da kalkındıracağız ve daha güvenli, daha yaşanılabilir, gelir düzeyi daha yüksek kişi başına gayri safi milli hasılası daha yüksek, eğitim seviyesi daha yüksek, sağlık hizmetlerinin daha yüksek verildiği, altyapı hizmetlerinin daha yüksek verileceği, deprem başta olmak üzere bütün risklerin azaltıldığı ve bütün önlemlerin alındığı bir şehir haline inşallah hep birlikte getireceğiz” dedi.

SİVAS BAŞIMIZIN TACI

Sivas’ta görev yapan tüm idareci ve yöneticilere teşekkür eden Destici, Sivas’ı daha ileriye taşımak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Destici, “Ben geçmiş bugün elbette ki Sivas'a hizmet eden belediye başkanlarımıza, valilerimize, diğer yetkililerimize elbette teşekkür ediyorum. Biz onların bıraktığı yeri, noktayı daha ileriye taşıyacağız. Çok daha ileriye taşıyacağız. Tabii bunu yaparken Elbette ki Sivaslılarla birlikte yapacağız. Buradaki, meydandaki iftar öncesi konuşmamda da söylemiştim. İnşallah önümüzdeki günlerde yine geniş katılımlı bir toplantı yapacağız. Orada Sivaslı kardeşlerimizi dinleyeceğiz. Kadınlarımızı dinleyeceğiz, gençlerimizi dinleyeceğiz Yaşlılarımızı dinleyeceğiz. Muhtarlarımızı dinleyeceğiz. Sivil toplum örgütlerimizin temsilcilerini dinleyeceğiz. Onların da taleplerini alacağız ve ondan sonra kolları sıvayıp hep birlikte işe başlayacağız. Tabii burada Cumhur İttifakı'nın bir parçasıyız. Elbette ki Cumhur İttifak partilerimiz başta olmak üzere diğer siyasi partilerimizin de görüşlerini alacağız. Ve onların da bu hizmetlere katkı yapmasını ya da görüşlerinin elbette bize bildirmelerini ve onlarla da birlikte istişare onları da bu istişare sürecine dâhil edeceğiz. Yani bir asla kimseyi ayırmayacağız, ayrıştırmayacağız. Bir, beraber olacağız, birlik, beraberlik içerisinde Sivas'ı el birliğiyle yöneteceğiz milletimize neyin sözünü verdik? İlkeli belediyecilik sözünü verdik. İlkelerimiz bellidir. Devletin bekası, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbalidir. Dolayısıyla burada bizim tavizimiz asla ve olamaz. Bu noktada bölücüler hariç vatan hainleri hariç terör iş birlikçileri ve uzantıları hariç bu belediyenin kapısı herkese açıktır” şeklinde konuştu.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

Haftanın Öne Çıkanları

Uzman Estetisyenden Dikkat Çeken Uyarı!

2024-04-02 09:53 - Sağlık

Sivaslılar Müjde! Hızlı Trenden Direkt Sefer

2024-03-30 09:55 - Gündem

Sivas’ta Tehlikeli Provokasyon

2024-04-01 10:26 - Gündem

AK Parti Sivas Teşkilatı Ya İstifa Edecek Ya Görevden Alınacak!

2024-04-04 09:26 - Gündem

Sivas’ın İlçe İlçe Sonuçları

2024-04-01 10:06 - Gündem

Sivas Milletvekili Rukiye Toy Oyunu Kullandı!

2024-03-31 12:34 - Siyaset

Sivas'ta Aramızdan Ayrılanlar – 31 Mart 2024

2024-03-31 11:20 - Yaşam

Sivaslı Vekile Büyük Tepki

2024-04-05 10:04 - Siyaset

Sivas'ta Borçları Kapattılar

2024-04-05 09:48 - Yaşam

Hilmi Bilgin Oyunu Kullandı

2024-03-31 11:52 - Gündem

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Şehit Şeyda Yılmaz’ın Ailesiyle Telefonda Görüştü

16:45 - Gündem

Hizbullah'tan beklenen açıklama

15:56 - Gündem

Sivas Defterdarlığında Görev Değişimi

15:30 - Gündem

Vefat eden ünlü sanatçıya büyük vefasızlık

15:17 - Gündem

Sivaslı Şehit Ailesini Ziyaret Eden Bakan Yerlikaya: “Suçlularla Mücadelemiz Durmadan Devam Edecek’’

14:38 - Gündem

Günün Manşetleri

Cumhurbaşkanı Şehit Şeyda Yılmaz’ın Ailesiyle Telefonda Görüştü

16:45 - Gündem

Sivasspor’da Göztepe Maçı Hazırlıkları Başladı   

15:35 - Spor

Sivas Defterdarlığında Görev Değişimi

15:30 - Gündem

Sivaslı Şehit Ailesini Ziyaret Eden Bakan Yerlikaya: “Suçlularla Mücadelemiz Durmadan Devam Edecek’’

14:38 - Gündem

Bakan Yerlikaya Sivas’ta Güvenlik Toplantısına Katıldı

13:00 - Gündem