?HAKİKAT´ı kutluyor, Başarılar diliyorum?

?HAKİKAT´ı kutluyor, Başarılar diliyorum?

Gündem - 6 yıl önce

Vali Davut Gül gazetemizin 70.kuruluş yıldönümü nedeniyle gönderdiği mesajında ?HAKİKAT´ı kutluyor, başarılar diliyorum?dedi.

Vali Gül mesajında şunları belirtti.

?Basınımızın, toplumumuzu doğru ve tarafsız haberlerle bilgilendirmesi, sağduyulu ve sorunlara duyarlı bir kamuoyunun oluşması açısından son derece önemlidir. Böylesine güç bir görev üstlenen basınımızın otokontrol sistemini iyi çalıştırması, dünyadaki gelişmeler ışığında kendisini sürekli iyileştirmesi kuşkusuz etkinliğini daha da artıracaktır.

Vatandaş ile yönetim arasında köprü inşa eden yerel basınımız, bireyin şehir yaşamındaki en önemli bilgi kaynağıdır.

Bu çerçevede ilimizde yaşanan gelişmeleri doğru, güvenilir, hızlı ve ilkeli habercilik anlayışı ile okuyucularına ulaştıran Hakikat Gazetesi, yarım asrı geçen yayın hayatı süresince hemşehrilerimizle aramızdaki iletişimi kuvvetlendirmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle Hakikat Gazetesi´nin kuruluşunun 70. Yıldönümünü kutluyor, tüm gazete çalışanlarına başarılar diliyorum.?

70 YILLIK OBJEKTİFLİĞİ TEBRİK EDİYORUZ?

TSO Başkanı Osman Yıldırım gazetemizin 70.kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında ?70 Yıldır objektif haber ilkeleriyle başarıyla yayın hayatını sürdüren Hakikat´ı tebrik ediyor, yayın hayatında başarılar diliyorum?dedi.

TSO Başkanı Osman Yıldırım, gazetemizin 70.kuruluş yıldönümü nedeniyle gönderdiği mesajında, ?70 Yıldır objektif haber ilkeleriyle başarıyla yayın hayatını sürdüren Hakikat´ı tebrik ediyor, yayın hayatında başarılar diliyorum?dedi.

Başkan Yıldırım mesajında şunları belirtti.

?Basın demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından birisidir. Ulu Önder Atatürk´ün ?Basın, bir ulusun ortak sesidir? söze de basının önemini en güzel şekilde ortaya koymaktadır. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol oynayan yerel medyanın da önemi kuşkusuz tartışılamayacak kadar büyüktür. Bu müstesna görevi ilimizde 70 yıldır objektif haber ilkeleriyle başarıyla yürüten Hakikat´ı tebrik ediyor, yayın hayatında başarılar diliyorum?

?SİVASIN ÇINARINA NİCE YILLAR´

SESOB Başkanı Beşir Köksal gazetemizin 70 yaşına girmesi nedeniyle gönderdiği kutlama mesajında ?Sivas´ın çınarına nice yıllar dilerim?dedi.

Başkan Köksal mesajında aynen şunları belirtti.

?Yıllardır  halkımıza ve sanatkârımıza doğru, tarafsız, ilkeli ve günlük olarak haber vererek bilgilendiren, sorunları gündeme getirerek yayın hayatını devam ettiren Sivas´ın çınarı Hakikat Gazetesinin yıldönümünü kutlayarak nice yıllar temenni ediyorum

Yıllardır esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarının duyurulmasında, sorunlarımızın çözümü yolunda kamuoyu desteği oluşturulmasında,  yetkililere sorunlarımızın aktarılmasında, Sivas ve Sivas dışında yaşayanlarla aramızda köprü oluşturulmasında, ilimizin tanıtımında kurulduğu 1 Mart 1949 yılından itibaren önemli bir görev üstlenmiştir.

Meslek ahlak ve ilkelerine bağlı kalarak halkımızı, doğru, zamanında ve etkin bir biçimde bilgilendirmek, gelişmelerden haberdar etmek basınımızın üstlendiği toplumsal bir görevdir. Basının geçmişte olduğu gibi günümüzde ve toplumsal yaşantımızda çok önemli bir yeri vardır. Kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda, her koşulda, sorumluluk duygusu içinde, toplumun haber alma özgürlüğü adına görevlerini başarılı bir şekilde yerine getiren Hakikat Gazetesini tebrik ediyorum?

 

Haftanın Öne Çıkanları

Medicana Genel Müdürü Demiray SOYDER´İN ONURSAL BAŞKANI OLDU

2018-02-24 07:56 - Gündem

16 Akademisyene YENİ UNVAN BELGESİ

2018-02-24 07:35 - Eğitim

GAZİ MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU ŞAMPİYON

2018-03-01 07:00 - Spor

EĞİTİMDE AYÇ MODELİ

2018-03-01 07:57 - Gündem

KAMYONCULARIN BAŞKANI ÖMER YILDIZ OLDU

2018-02-27 07:32 - Gündem

?HAKİKAT´ı kutluyor, Başarılar diliyorum?

2018-03-02 07:58 - Gündem

15 TEMMUZ İLE 28 ŞUBAT´IN ÖZÜ AYNIDIR

2018-03-01 07:58 - Gündem

´ŞİMDİ DE ABDULHAMİD DÖNEMİNDE GİBİYİZ´

2018-02-27 07:58 - Eğitim

?AÇILAN YARALARI İYİLEŞTİRECEĞİZ´

2018-03-01 07:59 - Gündem

MUTLULUK ORANI YÜZDE 58´E DÜŞTÜ

2018-02-24 07:32 - Gündem

İlgili Haberler

Çocukları Öldürüp İntihar Eden Baba Sivas'ta Defnedilecek

14:32 - Gündem

Sivas'ta Faturalar İçin Bunu Yaptırmak Artık Zorunlu

14:17 - Gündem

Bedelli Askerlik Yapacaklara Kötü Haber! Ücret Hayli Yükseldi

13:54 - Gündem

UEFA, Merih Demiral Hakkında Soruşturma Başlattı

13:46 - Gündem

Sabit Gelirliler Enflasyonla Ezildi

13:39 - Gündem

Günün Manşetleri

Sivaslılara Sorduk Kaç Yaşındasınız, Kaç Yaşında Hissediyorsunuz?

15:30 - Röportajlar

Sivas'ı Halletti Sıra Yozgat'a Geldi!

14:33 - Kültür Sanat

Çocukları Öldürüp İntihar Eden Baba Sivas'ta Defnedilecek

14:32 - Gündem

Sivas'ta Faturalar İçin Bunu Yaptırmak Artık Zorunlu

14:17 - Gündem

UEFA, Merih Demiral Hakkında Soruşturma Başlattı

13:46 - Gündem