İYİ Parti´de Oğuz Özdemir RÜZGARI

İYİ Parti´de Oğuz Özdemir RÜZGARI

Gündem - 6 yıl önce

SİVAS´A ÇOK ŞEY LAZIM

İYİ Sivas aday adayı Özdemir, adaylık açıklamasında, ?Sivas´ın Yiğidoları göç ediyor, onlara iş lazım aş lazım, eğitimde, sağlıkta, ticarette, sanatta ileri gitmek lazım, Sivas´ın var olan kaynaklarını iyi kullanmak lazım. Haksız imar uygulamalarını durdurmak lazım. Eşit ve hakça bölüşmek lazım. İşte bunları yapmak ve Sivas´a hizmet için aday adaylığımı açıklıyorum?dedi

Gökhan KARA /

Ülkücü camianın sevilen isimlerinden Oğuz Özdemir, yeni yuvası İYİ Parti´de aday adaylığını coşkuyla açıkladı. İYİ partide rüzgarların kuvvetli esmesini sağlayan Özdemir adaylık açıklamasında, ?Sivas´ın Yiğidoları göç ediyor, onlara iş lazım aş lazım, eğitimde, sağlıkta, ticarette, sanatta ileri gitmek lazım, Sivas´ın var olan kaynaklarını iyi kullanmak lazım. Haksız imar uygulamalarını durdurmak lazım. Eşit ve hakça bölüşmek lazım. İşte bunları yapmak ve Sivas´a hizmet için aday adaylığımı açıklıyorum? dedi

?ÇİFTÇİMİZ, İŞÇİMİZ, İŞSİZ GENÇLERİMİZ BUNALIMDADIR?

Türkiye´nin 16 yıldır zor zamanlar geçirdiğini vurgulayan Özdemir, ?Aziz Türk Milleti´nin son kalesi Türkiye Cumhuriyeti Devleti 16 yıldır kötü yönetiliyor. Ey ABD, Ey Avrupa, Ey İsrail, Ey CHP, Ey MHP diyerek esip gürleyen fakat kendi gibi düşünmeyenleri ötekileştiren bu zihniyet artık kimliksiz ve misyonsuzdur. 16 yılda satılmayan toprağımız, fabrikamız, bankamız, limanımız, yolumuz, köprümüz kalmadı. Dış ve İç borçlar tavan yaptı, devletin kasası boşaldı. Küçük esnaf, sanayici ve fabrikalar artık zar-zor ayakta duruyor? dedi.

?BU GİDİŞATA SON VERECEĞİZ?

İYİ adayı Özdemir, 24 Haziran seçimlerinde bu gidişata dur denileceğine inandığını  ifade ederek ?Artık milletimiz millet ittifakı ile 24 Haziran´da bu kötü gidişata son verecektir. 16 yıllık kaos döneminin de hesabını soracaktır?dedi.

?HEP MİLLET ISLANDI?

Konuşmasında Cumhur İttifakına da değinen Özdemir, ?Adları Cumhur İttifakı ama Cumhuriyeti sevmezler, adları adalet ama adaleti bilmezler, adları kalkınma ama kalkınmadan eser bırakmazlar. Ama yağan yağmurda hep millet ıslanıyor. Milliyetçiliği ayaklar altına alanlar, demokrasiyi tramvay yapanlar, Cumhuriyeti reklam arası sayanlar, Atatürk ve İnönü´ye iki ayyaş diyenler, Habur´u Oslo´yu Dolmabahçe´yi yaşatanlar, Barzani´yi Şivan Perveri ayakta alkışlatanlar, Salih Müslim´e kırmızı halı serenler, askere kumpas kuranlar,bunlardır. Şimdi dönüp tamamını inkar ediyorlar ve daha çok adalet, daha çok özgürlük, daha çok refah vaad ediyorlar? şeklinde konuştu.

?KADER SEÇİMİDİR?

?Bu seçim bir kader seçimidir? diyen Özdemir, ?24 Haziran bir varlık yokluk seçimidir. Bu seçim Türk Milleti´nin yeniden dirilişinin seçimidir. Sapı samanı, arpayı buğdayı, soğanı mercimeği, nohutu, ineği danayı ithal edenler, şimdi de; Suriyeli, Afganlı seçmen ithal ediyorlar. Dindar dediler, kindar bir nesil yetiştirdiler. Milleti birbirine düşman ettiler. Bütün bu çarpıklıklara, adaletsiz uygulamalara, yoksulluğa, yolsuzluğa, yasaklara, mağduriyetlere son vermek için İYİ Parti kadroları iktidara taliptir? dedi..

?ADAY ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM?

Özdemir ?Artık zulme ve baskıya dur demek, ülkemizi ve milletimizi mutlu yarınlara taşımak, Türk Milletçiliğini ayaklar altına alanlara Türk Milletçiliğini öğretmek, 16 Nisan´ın rövanşını almak, Sivaslılara iş ve aşmak sağlamak için, göçü durdurmak, eğitimde, sağlıkta, ilimde ve fen de en üst seviyeye çıkmak ve en önemlisi fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek için Sivas Milletvekilliği aday adaylığımı açıklıyorum? diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

ŞARKIŞLA´DA KERMES AÇILDI

2018-05-08 07:33 - Gündem

Büyük Birlik Partisi´nin Son Milletvekili Aday Adayı OSMAN KÖSEDAĞ OLDU

2018-05-08 07:58 - Siyaset

MAVİ YEL´den SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ

2018-05-09 07:32 - Kültür Sanat

KANGALLI ÇOCUKLARDAN BÜYÜK BAŞARI

2018-05-12 07:00 - Spor

ŞAMPİYON TELEKOMSPOR

2018-05-08 07:00 - Spor

İYİ Parti´de Oğuz Özdemir RÜZGARI

2018-05-12 07:57 - Gündem

KAMPÜS´TE ÖRNEK ETKİNLİK

2018-05-09 07:00 - Spor

YURDAGÜL AYDIN, ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

2018-05-08 07:34 - Gündem

?Sivas Edebiyat Günleri´ bugün başlıyor

2018-05-07 07:57 - Gündem

Sağlık-Sen Şube Başkanı Efe Zileli: HEMŞİRENİN VE EBENİN VEKİLİ OLMAZ

2018-05-08 07:57 - Sağlık

İlgili Haberler

Ülkemiz Üzerinde Ameliyat Yapılmasına İzin Vermiyoruz

21:33 - Gündem

Fahrettin Koca Giderayak Ağzından Kaçırdı

16:30 - Gündem

Sinan Ateş Cinayetinde Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

16:23 - Gündem

Başkasının IBAN’ını, POS Cihazını Kullananlar Dikkat!

15:01 - Gündem

Sivas Ekspres Ana Haber Bülteni - 2 Temmuz Salı

19:00 - Gündem

Günün Manşetleri

Ülkemiz Üzerinde Ameliyat Yapılmasına İzin Vermiyoruz

21:33 - Gündem

Sivasspor Çift Antrenmanla Hazırlanıyor

19:32 - Spor

Bülent Uygun: “3-4 Futbolcu Alacağız"

19:30 - Spor

Sivasspor’dan Bir Transfer Daha!

14:42 - Spor

Özgür Özel Sivas'ta Konuştu! Madımak Olayı Bir Can Davası

14:41 - Gündem