KAMPÜS´TE ÖRNEK ETKİNLİK

KAMPÜS´TE ÖRNEK ETKİNLİK

Spor - 6 yıl önce

Sivas´ta bir ilke daha imza atıldı. Kadı Burhaneddin Öğrenci Meclisi kapsamında okullar bölgesinde Kampüs spor etkinlikleri düzenlendi. Kampüs içinde yer alan liselerin katılımıyla yapılan spor etkinliklerinde dereceye giren sporcu ve okullara madalya ve kupaları yapılan törenle takdim edildi. Ahmet Ayık Spor Lisesi Güreş Salonunda yapılan programda dereceye giren ekiplere madalya ve kupaları Milli Eğitim İl Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ve diğer yetkililer tarafından takdim edildi.

5 BRANŞTA SPOR ETKİNLİĞİ

Kampus spor etkinliklerinde 5 spor dalında müsabakalar yapıldı. Futbol, Basketbol, Voleybol, Bocce ve halat çekme müsabakalarında sporcuların göstermiş oldukları performanslar beğeni topladı. Futbolda Ahmet Ayık Spor Lisesi, Erkekler Basketbolda Şehit Muhammed Onur Demir Anadolu Lisesi, Kadınlar Basketbolda Halil Rıfat Paşa Lisesi, Voleybol kızlarda Ahmet Ayık Spor Lisesi, Bocce´de ise Halis Gülle Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

AÇILIŞ KONUŞMASI KARABULUT´TAN

Ahmet Ayık Spor Lisesi Müdürü Abdulkadir Karabulut, Kampüs Spor Etkinlikleri ödül töreni açılış konuşmasında etkinliklerde yer alan öğrenci, öğretmen ve idarecilere teşekkür etti. Önemli bir organizasyonu başarılı şekilde tamamladıklarını belirten Karabulut, ? Kampüs bölgesinde eğitim veren okulların müdürleriyle birlikte yaptıkları kampüs etkinliklerinde kampüs içindeki arkadaşlık ilişkilerini daha da üst seviyeye çıkarmanın çabası içinde olduklarını söyledi. Yaptıkları etkinliklerden aldıkları geri dönüşümlerin çok iyi olduğunu belirten Karabulut, kendilerine her konuda tam destek veren milli eğitim camiasına teşekkür etti.

GÖSTERİLER NEFESLERİ KESTİ

Kampüs spor etkinlikleri kapanış programında yapılan spor gösterileri beğeni topladı. Güreş, Cimnastik, Karate ve Kick Boksçuların yapmış oldukları gösteriler salonda yer alan öğrenciler ve yetkililerden tam not aldı. Sporcuların son gösterinin ardından yaptıkları gösteriyi Türk bayraklarıyla süslemeleri ise salondan büyük alkış aldı.

ENERJİSİ TAM NOT ALDI

Milli Eğitim İl Müdürlüğü görevini yeni atanan Ebubekir Sıddık Savaşçı enerjisiyle büyük beğeni topladı. Kampüs Spor Etkinlikleri kapanış programına katılan Milli Eğitim İl Müdürü Sıddık, yaptığı konuşmada verdiği mesajlar, ödül töreninde okul idarecileri, beden eğitimi öğretmenleri ve öğrencilerle kurduğu diyaloglarla dikkat çekti. Sosyal, kültürel ve sportif anlamdaki etkinliklere önem verdiğini belirten İl müdürü Sıddık, kendisinin beden eğitimi öğretmeni kökenli olduğunu, voleybol ve basketbol branşlarını uzun süre yaptığını açıklaması salonda yer alan tüm sporculardan büyük alkış aldı.

ULUSLARARASI DERECE YAPAN SPORCULAR ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Kampüs bölgesinde yer alan okullarda eğitim gören ve sporda ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarılar elde eden öğrenciler çeyrek altında ödüllendirildi. Başarılı öğrencilere altınları Milli Eğitim İl Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ve Ahmet Ayık Spor Lisesi Müdürü Abdulkadir Karabulut tarafından takdim edildi.

 

 

 

 

Haftanın Öne Çıkanları

ARABACI ADAY ADAYLIĞINI DUYURDU

2018-05-05 07:56 - Siyaset

ŞARKIŞLA´DA KERMES AÇILDI

2018-05-08 07:33 - Gündem

Büyük Birlik Partisi´nin Son Milletvekili Aday Adayı OSMAN KÖSEDAĞ OLDU

2018-05-08 07:58 - Siyaset

ŞAMPİYON TELEKOMSPOR

2018-05-08 07:00 - Spor

KAMPÜS´TE ÖRNEK ETKİNLİK

2018-05-09 07:00 - Spor

ŞARKIŞLA´da LİSE ÖĞRENCİLERİ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER SUNDU

2018-05-03 07:33 - Kültür Sanat

YURDAGÜL AYDIN, ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

2018-05-08 07:34 - Gündem

MUHSİN YAZICIOĞLU CAMİ ve KULLİYESİ İBADETE AÇILDI

2018-05-02 07:32 - Gündem

?Sivas Edebiyat Günleri´ bugün başlıyor

2018-05-07 07:57 - Gündem

"SANAT MEDENİYETTİR" SERGİSİ

2018-05-04 07:35 - Gündem

İlgili Haberler

Sivasspor Çift Antrenmanla Hazırlanıyor

19:32 - Spor

Bülent Uygun: “3-4 Futbolcu Alacağız"

19:30 - Spor

Sivasspor’dan Bir Transfer Daha!

14:42 - Spor

Alex Sağlam Çıktı

14:34 - Spor

Milliler Avusturya İle Karşılaşacak

14:22 - Spor

Günün Manşetleri

Ülkemiz Üzerinde Ameliyat Yapılmasına İzin Vermiyoruz

21:33 - Gündem

Sivasspor Çift Antrenmanla Hazırlanıyor

19:32 - Spor

Bülent Uygun: “3-4 Futbolcu Alacağız"

19:30 - Spor

Sivasspor’dan Bir Transfer Daha!

14:42 - Spor

Özgür Özel Sivas'ta Konuştu! Madımak Olayı Bir Can Davası

14:41 - Gündem