KIRIŞ, GÖREVİNİ TOZLUYURT´A DEVRETTİ

KIRIŞ, GÖREVİNİ TOZLUYURT´A DEVRETTİ

Gündem - 4 yıl önce

Uğur YİĞİT

AK Parti Gürün İlçe Başkanlığı´nda olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan kongrenin divan başkanlığını, Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya gerçekleştirdi. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Gürün İlçe Başkanı Sinan Eren Kırış,? Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın yolunda 2014´den bu yana ilçe başkanı olarak hizmet etmenin mutluluğunu ve bahtiyarlığını yaşıyorum. Bugün olduğu gibi yarında bu partinin bir neferi olarak hizmet edeceğim. Bu bir ayrılık değil, bayrak devridir. Bu bayrak devriyle yeni bir nefes, yeni bir heyecan, yeni bir şahlanış olarak Gürün´ümüze, Sivas´ımıza ve ülkemize hizmette yeni bir yarış başlayacaktır. Biz bu davaya gönül verdik birlikte güçlüyüz ve birlikte güçlü olmaya devam edeceğiz.? dedi.

Gürün İlçe Başkan adayı Gürcan Tozluyurt ise,? Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın yolunda milletimize hizmet etme imkânı bulduğumuz için gururlu ve mutluyuz. Birlikten kuvvet doğar desturu ile kayıtsız şartsız bana güvenen birlikte yol yürüyeceğim ekibime güvenim tamdır. Partimiz ´in kurulduğu günden bu güne kadar her kademesinde görev alan arkadaşlarımıza, yine partimizin kurulduğu günden bu güne kadar hizmet etmiş ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu ise, ?AK Parti kongreleri insanların birbirleriyle tartıştığı, sandalyelerin havada uçuştuğu kongreler değildir. AK Parti kongreleri geçmişten alınan dersin önümüzdeki dönemlerin uygulanacağı sahaların kadroların oluşturulacağı yerlerdir. Önceki dönemde görev yapmış olan Levent başkanımızdan bu yana görev yapan başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, sandık müşahitlerimize ve tüm köy temsilcilerimize bu davaya hizmet etmiş tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eren başkanımıza ve yönetimi de teşekkür ediyorum.  Bayrağı devralacak Gürcan başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz inanıyorum ki Gürün´ümüzün sesinin daha yüksek çıkması için elinden gelen gayreti gösterecektir. Bu kongrenin önemi 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine partimizi taşıyan kongre olmasıdır.? ifadelerini kullandı.

Sivas Milletvekili Semiha Ekinci de, ? 19 yıl önce Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yola çıkan kadrolar Gürün´ümüze, Sivas´ımıza çok büyük eserler sığdırdı. Bakanımızın hem ilçemize hem ilimize hem de ülkemize yaptığı yatırımları gittiğimiz her yerde görüyoruz. Rabbimize şükrediyoruz ki hem Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderle hem de İsmet Yılmaz bakanımızla bize yol yürümeyi nasip etti. 2023 seçimleri önemli. Partimizi kurarken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın bize hedef gösterdiği 2023,2053 ve 2071 hedefleri vardı. 2023 hedefleri bizim parti tüzüğümüzde de yer almaktadır. 2023´e hemen hemen 2 yıl kaldı. AK Kadrolar olarak 2023´e giderken onu yüzünü astırmayacağız onun yüzünü öne eğdirmeyeceğiz.? dedi.       

Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz ise, ?Bir siyasi hareketin, bir siyasi partinin başarıya ulaşabilmesi için iyi bir teşkilata sahip olması gerekir. Allah´a hamd olsun bugüne kadar yapılan seçimlerde göstermiştir ki Türkiye´nin en güçlü siyasi teşkilatı AK Partidir. AK Parti´nin kumaşını millet dokudu rotasını da millet çizdi. Bugüne kadar milletimizin çizdiği rotada hareket ettik bundan sonrada milletimizin çizdiği yolda devam edeceğiz. Bundan sonra daha çok çalışacağız. İnsanımızın yarına daha çok umutla bakmasını sağlayacağız. Siyaset bir yarıştır, bir rekabettir ama asla bir kavga değildir. Bu millet bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik olduğu sürece aşamayacağı engel ve sorun yoktur.? diye konuştu

Konuşmaların ardından Gürün ilçe teşkilatının faaliyet raporu, gelir- gider Bilançosu okunarak tebliğ edildikten sonra seçime geçildi. Tek Liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Sinan Eren Kırış, ilçe başkanlığı görevini Gürcan Tozluyurt´a devretti.

 

Haftanın Öne Çıkanları

MAÇIN YILDIZLARI NAZLI VE TUĞÇE

2020-10-13 07:00 - Spor

"TEHLİKELİ IRK" KÖPEK BESLEYENE 9 BİN LİRA CEZA

2020-10-09 07:00 - Gündem

BAL PAKETLEME TESİSİ KURULACAK

2020-10-06 07:00 - Gündem

TOPRAK YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ: 1 YARALI

2020-10-12 07:00 - Gündem

KIRIŞ, GÖREVİNİ TOZLUYURT´A DEVRETTİ

2020-10-13 07:00 - Gündem

HAFİF TİCARİ ARAÇ İLE KAMYON ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ

2020-10-12 07:00 - Gündem

SİVAS´IN DIŞ TİCARET PAYI AÇIKLANDI

2020-10-13 07:00 - Gündem

?HER MAÇ KIRAN KIRANA GEÇECEK?

2020-10-08 07:00 - Spor

SAĞLIK-SEN, ŞİDDET RAPORUNU YAYINLADI

2020-10-09 07:00 - Gündem

BAŞKENT KUPASI YİĞİDO´NUN

2020-10-12 07:00 - Spor

İlgili Haberler

852 Pehlivan Kol Bağlayacak

11:20 - Gündem

Pazarın Lideri Togg!

11:17 - Gündem

Sivas'ta Muhtarlıktan Oldu, Hizmet Aşkı Bitmedi

11:07 - Gündem

Sivas’a Yeni Spor Salonu!

10:55 - Gündem

Bu Bölgede Kene Vakalarında Artış Olmadı

10:34 - Gündem

Günün Manşetleri

Sivas'ta 4 Bin Yıllık Apartman Turizme Kazandırılmayı Bekleniyor 

11:14 - Yaşam

Sivas'ta Muhtarlıktan Oldu, Hizmet Aşkı Bitmedi

11:07 - Gündem

Sivas’a Yeni Spor Salonu!

10:55 - Gündem

2 Kategoride Şampiyon Sivasspor

10:52 - Spor

Dereceli Sporcuları Tebrik Etti

10:49 - Spor