?>

Milletimize Hizmet Edeceğim

5 yıldır AK Parti İl Başkanlığı görevini sürdüren Hakan Aksu, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde aday adayı olmak için görevinden ayrıldı. Millete hizmet etmek için seçimlerde milletvekilliği aday adayı olduğunu söyleyen Aksu, “Makam ve mevki gözetmeden Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın arkasında saf tutarak yolumuza devam edeceğiz. “dedi.

Siyaset - 2 yıl önce

Uğur YİĞİT

10 Mart’ta başlayacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim süreci öncesi AK Parti Sivas İl Teşkilatında milletvekili aday adayları belli olmaya başladı. 5 yıldır İl Başkanlığı görevini sürdüren Başkan Hakan Aksu da parti binasında düzenlediği basın toplantısında milletvekili aday adaylığı için il başkanlığı görevinden ayrıldığını açıkladı. İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, Merkez İlçe Başkanı Burak Kuruçay, Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya, belediye başkanları ve teşkilat mensuplarının katıldığı basın açıklamasında İl Başkan Hakan Aksu, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde hayatını kaydeden vatandaşlara Allah’tan Rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi. 

LİDERİMİZLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde milletvekili aday adayı olduğunu söyleyen Aksu, “Onur ve gurur duyduğum AK hareketimizin kurucu il başkan yardımcılığı, kurucu gençlik kolları başkanlığı, SKM başkanlığı gibi birçok kademesinde uzun yıllar görev aldım. Şahsıma tevdi edilen her görevi tüm yol arkadaşlarımla birlikte Sultan Şehrimizin sorunlarıyla vatandaşlarımızın talepleriyle yakından meşgul olarak, bu kutlu davanın bayrağını kirletmeden taşımanın onurunu yaşadık.  Bunun sonucunda tüm yol arkadaşlarımın gayreti ile şehrimizde birçok başarıya imza attık.  Yapmış olduğumuz özverili çalışmalar neticesinde şehrimizin ve ülkemizin hizmetine koşabilmek adına ve Genel Merkezimiz ile yapmış olduğum istişareler sonucunda 3 Ağustos 2018 yılından bu yana sürdürdüğüm kutlu davamızın İl Başkanlığı görevimden 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için ayrılıyorum. 22 yıl önce başlayan bu kutlu yolculuk devam ediyor ve devam edecek ve bizler makam ve mevki gözetmeden Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın arkasında saf tutarak yolumuza devam edeceğiz. “ diye konuştu.

GÜVENE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Aday adaylığı sürecinin hayırlı olması temennisinde bulunan Aksu, “ Şu dakikadan itibaren teşkilatımın bir neferi olarak, Türkiye Yüzyılı için 2023 Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerinde aziz Milletimizin bize duyduğu güvene layık olmak için teşkilatımızın emrindeyim.

Bugün huzurunuzda partimiz ve Cumhurbaşkanımız adına kapılar çalan gönüller alan ilçe başkanlarım ve yöneticilerine, ilçe belediye başkanlarıma, kadın ve gençlik kolları başkanlarım ve yöneticilerine, İl Genel Meclisi Başkanımız ve üyelerine, belediye meclisi üyelerimize, mahalle ve köy başkanlarımıza, sandık başkanlarımıza, il teşkilatımıza kayıtlı kıymetli üyelerimize, teşkilatlardan sorumlu koordinatörlerimiz, Oğuzhan Kaya, Halis Dalkılıç, Halil Ürün, Mustafa Köse Vekillerimize, Sivas Milletvekillerimiz Mehmet Habib Soluk, Semiha Ekinci’ye, Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’e, Grup Başkanımız İsmet Yılmaz’a, Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum.  Görevim boyunca üzdüğüm kırdığımız vatandaşlarımız varsa hepsinden haklarını helal etmelerini istiyorum. Aynı şekilde benimde üzerinde hakkım olan varsa sonuna kadar helal ediyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyor ve tüm hemşehrilerimi 2023’de Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde yeni bir tarih daha yazmak adına partimize destek vermeleri için davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Kızıldağ Geçidinde Tipi Etkili Oldu

2023-03-05 11:29 - Medya

Meral Akşener 6’lı Masa Toplantısına Katılıyor

2023-03-06 15:47 - Siyaset

DASK Poliçesi Zararın Hepsini Karşılamıyor

2023-03-03 13:28 - Gündem

Muhtarlardan Örnek Davranış

2023-03-05 13:13 - Gündem

Maçın Hakemi Ümit Öztürk

2023-03-02 15:20 - Spor

Sivas Risk Altında

2023-03-01 18:00 - Gündem

Fiorentina'dan Sivasspor’a Gözdağı

2023-03-06 14:20 - Spor

Depremzedelere Sivas Köftesi ikram edildi

2023-03-05 16:40 - Gündem

“Konu Benim Bilgim Dahilinde"

2023-03-03 11:28 - Spor

Depremzede Çocuklar Moral Buldu

2023-03-02 14:17 - Gündem

İlgili Haberler

Erbakan'dan idam cezası önerisi 

15:38 - Siyaset

MHP lideri Bahçeli: "Bölgesel savaş çıkmıştır"

11:59 - Siyaset

TBMM'de yeni yasama yılı başlıyor

15:11 - Siyaset

Mecliste yeni yasama yılı 1 Ekim'de başlıyor

12:27 - Siyaset

AK Parti Sivas Teşkilatında Beklenen Oldu

09:32 - Siyaset

Günün Manşetleri

Sivasspor İlk Yarıyı Geride Kapattı!

16:58 - Spor

İnfial Yaratan Olayda Sivaslı Vatandaş Hayatını Kaybetti

15:46 - Asayiş

Sivas'ta Bugün 12 Kişi Vefat Etti

14:29 - Gündem

Sivas'ta Fiyatlar Yüksek Köylüler Mağdur

14:02 - Yaşam

Sivaslı Üretici Aracıları Ortadan Kaldırdı, Artık Kendi İşinin Patronu   

13:11 - Yaşam