OYLARIMIZI ARTIRDIK

OYLARIMIZI ARTIRDIK

Siyaset - 7 yıl önce

Basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Şahin, Sivas´ta referandumda sandıktan iyi sonuçlar aldıklarını belirterek ?Her yerde oylarımızı artırdık, 70 gün canla başla çalışan tüm partililerimize ,huzur ve güvenli seçim ortamını sağlayan Vali, Emniyet, Jandarma ve seçim kurullarına teşekkür ederim? dedi.

NURETTİN ÇUKURYURT

Ankara´da Başbakan Yıldırım başkanlığında yapılan İl Başkanları toplantısından dönen Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin, referandum sonuçlarını değerlendirerek ?Her yerde oylarımızı artırdık, 70 gün canla başla çalışan tüm partililerimize, huzur ve güvenli seçim ortamını sağlayan Vali, Emniyet, Jandarma ve seçim kurullarına teşekkür ederim? dedi.

Öğretmenevinde dün basın toplantısı yapan Başkan Şahin, Sivas´ın yüzde 71.28, Türkiye´nin de yüzde 51.41 ile anayasa değişikliğine EVET dediğini hatırlatarak, ?Değişim zordur ama Yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi referandumla kabul edilmiş oldu. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. İnşallah çok daha iyi olacak? dedi.

MHP´nin KATKISI

?Sandığı birlikte vatandaşın önüne getirdikleri MHP´nin Sivas´ta EVET´e katkısı?nın sorulduğu Ak Parti Başkanı Şahin ?MHP ve BBP katkıda bulundu, tabanında da verenler oldu,  sonuç ortada, EVET verene de, HAYIR verene de teşekkür ediyoruz. Büyük çoğunluk vatandaşlık görevini yerine getirdi, tercihini yaptı? diye cevap verdi.

3 MÜHÜRDEN 2´Sİ VAR

CHP´nin Yüksek Seçim Kurulu tarafından reddedilen mühürsüz zarf itirazına da değinen Başkan Şahin, ?Zarflarda YSK, İlçe seçim ve sandık kurullarına ait 3 mühür var. Sandık kurullarının bazı yerlerde sehven zarfları mühürlememesi geçerli gerekçe değil, oyların geçersiz sayılmaması da hukuken  doğrudur, dışarıdan zarf getirilmediği için, seçmenin iradesi sandığa yansımış oldu?dedi.

ROTA YİNE EKONOMİ

Başbakan´nın başkanlığındaki İl Başkanları toplantısına katıldığını, ülkenin referandum sürecini geride bıraktığını, rotanın yeniden ekonomiye çevrildiğini, 2019´a kadar seçim olmayacağını söyleyen İl Başkanı Şahin, Türkiye´de büyük yatırımlar olduğunu belirterek ?Sivas´ta da çok yatırımlar var. 2.OSB, Teknik Üniversite geliyor. Gelişme ve kalkınma artık olağan hale geldi.? dedi.

?SEVİNCİMİZ GÖLGELENMESİN?

Kongre müzesi önüne önceki gün asılan pankartla ilgili görüşü sorulan Başkan ?Bilgimiz yok, araştırıyoruz, o pankarta kimse tevessül etmez, hukuk devletiyiz gereği yapılacak ama sevincimize kimse gölge etmesin? diye konuştu.

?TÜRKİYE UMUTTUR?

Avrupa´nın HAYIR kampanyası yürüttüğünü, ancak sandıktan çıkan sonuçla bir kez daha ders verilmiş olduğunu ifade eden İktidar Partisi Başkanı Ziya Şahin, referandum süreci öncesinde yapılan çalışmalarla değişimin iyi anlatılmasına rağmen, ülkenin kıyı şeridindeki tereddütler nedeniyle oy oranının yüzde 51.4 düzeyinde kaldığını, Orta Anadolu´da bu oranın çok yüksek olduğunu vurguladı.

Türkiye´nin mazlum coğrafyanın umudu olduğunu da kaydeden Şahin ?Türkiye her zaman mazlum milletlerin umudu olmuştur, olmaya da devam etmektedir? dedi.

Ak Parti Başkanı Şahin´in seçim sonuçlarını bu şekilde değerlendirdiği basın toplantısına yardımcısı Hüsamettin Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci ile Gençlik Kolları ve Merkez ilçe temsilcileri de katıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

OTOSHOPS TAŞTANLAR´la SİVAS´ta

2017-04-21 07:50 - Ekonomi

GEMEREKLİ ÖRENCİLERE ŞEHİR GEZİSİ

2017-04-21 07:54 - Yaşam

TRT SPİKERİNDEN ETKİLİ KONUŞMA DERSİ

2017-04-20 07:59 - Medya

TELEKOM RENK KATIYOR

2017-04-19 07:25 - Spor

TARIM PERSONELİNE ÇİFTE KONFERANS

2017-04-21 07:51 - Ekonomi

TEDAVİ OLMAZSA GÖZLERİNİ KAYBEDECEK

2017-04-20 07:58 - Sağlık

Numune´de GENETİK HİZMETİ

2017-04-20 07:59 - Sağlık

TENİSTE GAZİ MUSTAFA KEMAL ŞAMPİYON

2017-04-17 07:33 - Spor

"SİVAS SAĞDUYULU DAVRANDI"

2017-04-19 07:47 - Siyaset

ÇAPANOĞLU, ?KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESECEĞİZ?

2017-04-20 07:05 - Spor

İlgili Haberler

İYİ Parti'de İstifa Depremi

16:07 - Siyaset

YSK İllerin Milletvekili Sayılarını Belirledi! İşte Sivas'ın Milletvekili Sayısı!

11:26 - Siyaset

Bahçeli'den Parti Grubunu Ayağa Kaldıran Sinan Ateş Sözleri

12:37 - Siyaset

Erdoğan Görevden Almak İçin Düğmeye Bastı

15:35 - Siyaset

Hangi AKP'li İsimler Hakan Fidan'dan Rahatsız

17:20 - Siyaset

Günün Manşetleri

Sivaslılara Sorduk Kaç Yaşındasınız, Kaç Yaşında Hissediyorsunuz?

15:30 - Röportajlar

Sivas'ı Halletti Sıra Yozgat'a Geldi!

14:33 - Kültür Sanat

Çocukları Öldürüp İntihar Eden Baba Sivas'ta Defnedilecek

14:32 - Gündem

Sivas'ta Faturalar İçin Bunu Yaptırmak Artık Zorunlu

14:17 - Gündem

UEFA, Merih Demiral Hakkında Soruşturma Başlattı

13:46 - Gündem