Sivasspor Formasını Çıkarttım!

Türkiye Futbol Federasyonu yeni yönetim kuruluna seçilen Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, seçimi değerlendirdi. Otyakmaz, “Sivas’ta yeni ve genç yönetici arkadaşlarım var. Son yıllarda da çok fazla aktif değildim. Arkadaşlarımıza yetki vermiştim. Şimdi artık uzaktan takip edeceğiz. Onlar en iyisini yapacaktır diye düşünüyorum” dedi.

Spor - 1 ay önce

Spor Servisi

TFF Yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetim kurulu listesinde yer alan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz açıklamalarda bulundu.

Başkan Otyakmaz, “Gerçekten teveccüh gösterenlere teşekkür etmem gerekiyor en başta. İbrahim Başkan'a teşekkür etmek istiyorum. Geçmişte nahoş olaylar oldu, tartışmalar oldu ama çok büyük bir gönülle bana geldi ve geçmişte yaşananların geride kalması gerektiğini söyledi. Ülkemizin kutuplaştığını ve futbolda da bunun olduğunu artık bunların olmaması gerektiğini, birlik-beraberliğin ön plana çıkması gerektiğini söyledi ve bana elini uzattı. Ben de bu eli çok değerli bulduğum için havada bırakmadım. Birlikte diğer kulüplere de örnek olacak şekilde birliktelik gösterdik ve yola çıktık. Arkadaşlarımız bize inandı ve gerekli oyu bize vererek göreve getirdiler. Şimdi en önemli görevimiz, şeffaf, adaletli bir yönetim sergilemek. Onun heyecanı içindeyiz şu anda” dedi.

“ARTIK ÜZERİMİZDE MİLLİ FORMA VAR”

Üzerlerinden Trabzonspor ve Sivasspor formasını çıkarttıklarını ifade ederek, “Artık üzerimizde milli takım forması var. Bugün, Türk futbolu için hizmet edeceğiz ve en iyi şekilde temsil etmeye gayret göstereceğiz. İnsanların düşündüğü gibi değil, insanların ruhuna hitap etmek lazım. Gerçekten özellikle 3’üncü liglerin sorunları burada ortaya çıkmış oldu. 3. Lig çok önemliydi, onların sorunlarına biraz daha kulak kabarttık. Biraz da bizlere gösterdikleri teveccühten dolayı. Demek ki çok ilgilenilmiyor ve insanlar hallerinden memnun değildi. Aslında bütün futbolseverler bu durumdan memnun değildiler. Süper Lig kulüpleri de insanların beklediği gibi olmadı. Bundan sonra en önemli görevlerimizden biri alt ligdeki ortamı biraz daha güzel hale getirmek. Yeni bir yönetimin gelmesini arzu ediyorlardı. Bunu başarmış olduk” sözlerini sarf etti.

“TOKALAŞTIK VE BERABER YOLA ÇIKTIK”

İbrahim Hacıosmanoğlu’yla geçmişte tartışmalarının olduğunu belirten Otyakmaz, “Servet Yardımcı adaylıktan çekildikten sonra benden randevu istedi, kendisiyle bir araya geldik. ‘Bu geçmişteki sorunları ortadan kaldıralım, birlik beraberlik içinde Türk futboluna hizmet edelim’ ‘Sen de 20 yıldır 23 yıldır Türk futboluna hizmet ediyorsun.’ ‘Hep beraber iyi bir örnek teşkil edelim bir birliktelik oluşturalım sonra da halkayı zamanla daha genişletip Türk futboluna uzun bir barış getirelim’ demişti. Çok değerli bir el uzatmıştı bana. Ben de o eli havada bırakamazdım. Onunla tokalaştık ve beraber yola çıktık, kazandık. Gerçekten arkadaşlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“BECEREMEZSEK ÇEKİP GİDECEĞİZ”

Otyakmaz, kendilerine önemli bir sorumluluğun yüklendiğini vurgulayarak, “Hiçbir şeyden etkilenmeden kendi hür vicdanlarıyla bize destek verdiler. Biz de bu sorumluluklarla onlara hizmet edeceğiz, elimden geldiğince. Türk futboluna hizmet etmeye çalışacağım. Bunu zaten başkan da söyledi. Beceremezsek de kazık çakmayacağız, çekip gideceğiz koltuğu başka bir arkadaşımıza devredeceğiz. Bize oy veren, bize bu makamları layık gören dostlarımıza ve Futbol paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bize çok önemli bir sorumluluk yüklendi. Gerçekten şu ana kadar futbolda iyi gitmeyen ne varsa hepsini düzeltmek adına buraya geliyoruz ve elimizden gelen her türlü mücadeleyi vereceğiz” dedi.

“SİVASSPOR’DA 2 YILDIR AKTİF DEĞİLDİM”

Son olarak Sivasspor’la ilgili konuşan Mecnun Otyakmaz, “Sivas’ta yeni ve genç yönetici arkadaşlarım var. Son yıllarda da çok fazla aktif değildim. Arkadaşlarımıza yetki vermiştim. Şimdi artık uzaktan takip edeceğiz. Onlar en iyisini yapacaktır diye düşünüyorum” diye konuştu.

 sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres           haberler ekspres son dakika  

 

 

 

Haftanın Öne Çıkanları

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TEMEL EĞİTİM TAŞIMA İŞİ GEMEREK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

2024-07-15 00:00 - Resmi İlanlar

İ L A N SİVAS 3. SULH HUKUK MAHKEMESİNDEN

2024-07-15 00:00 - Resmi İlanlar

Sivas'ta Aramızdan Ayrılanlar – 15 Temmuz 2024

2024-07-15 08:59 - Gündem

Sivas Valiliğinden 15 Temmuz Klibi

2024-07-15 09:23 - Gündem

Sedat Sel Sivas Belediyesine Danışman Oldu!

2024-07-15 10:32 - Gündem

Sivas AFAD Kaybolan Bebeği Arıyor

2024-07-15 10:23 - Gündem

15 Temmuz Şehitleri İçin Söylediler

2024-07-15 10:01 - Gündem

Sivas'ta Hastanenin Dibinde Yangın

2024-07-15 09:47 - Asayiş

Sivas'ta Bugün Hava Nasıl Olacak?

2024-07-15 09:53 - Gündem

Şehitler İçin Dua Edildi

2024-07-15 10:58 - Gündem

İlgili Haberler

Real Madrid'de Arda Güler depremi

15:35 - Spor

Yiğido Galibiyete Hasret

09:52 - Spor

Sivasspor 2. Yenilgisini Aldı

09:49 - Spor

Uygun'dan Maç Sonrası Açıklama: Kadromuz Eksik

09:44 - Spor

Yiğido Varlık Gösteremiyor

09:41 - Spor

Günün Manşetleri

Sivas'ta Bugün Hangi Eczaneler Nöbetçi?

16:46 - Nöbetçi Eczaneler

Sivas'ın Vekilinden O Köye Müjde

15:12 - Gündem

Sivas'ta Yeni Mesire Alanı Hizmete Açıldı

15:01 - Yaşam

Sivas'ta Feci Kaza: 2’si Çocuk 4 Yaralı

14:58 - Asayiş

Sivas'ta Okul Çantaları Belediyeden

14:38 - Gündem