Sivasspor'un Yeni Başkanından Transfer Açıklaması

Net Global Sivasspor Kulüp Başkanı Bahattin Eken, transfer sürecinin oldukça zor bir süreç olduğunu ifade ederek, en iyi kadroyu kurmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Spor - 1 ay önce

HAKAN KALELİ

Sivasspor’un yeni başkanı Bahattin Eken, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

2024-25 sezonunun Sivasspor ve Türk futboluna hayırlı olmasını dileyen ve takıma yeni sezonda başarılar dileyen Eken,Öncelikle, kulübümüzün bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan önceki dönem kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz'a en içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum.Otyakmaz, liderliği ve vizyonu ile Sivasspor'a çok büyük katkılar sağlamış, kulübümüzün her alanda gelişmesine öncülük etmiştir. Onun yaptığı çalışmalar ve attığı temeller sayesinde, Sivasspor bugün güçlü bir kulüp olarak yoluna devam etmektedir. Kendisine bir kez daha minnettarlığımızı ifade ediyor, yaptığı tüm katkılar için teşekkür ediyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki yeni görevinde kendine başarılar diliyoruz.” dedi.

TRANSFER DÖNEMİ ZOR BİR SÜREÇ

Transfer dönemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Eken, “ Sivasspor Kulübü olarak yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürürken, transfer döneminin getirdiği zorlukları sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu süreç, her kulüp için olduğu gibi bizim için de büyük bir dikkat ve özen gerektiren bir dönemdir. Transfer dönemi, kulüplerin kadrolarını güçlendirmek ve yeni hedeflere ulaşmak için büyük bir fırsat sunduğu kadar, çeşitli zorlukları da beraberinde getirmektedir.  Transfer görüşmeleri sırasında, oyuncuların ve menajerlerinin beklentilerini karşılamak ve onların kulübümüze gelmesini sağlamak önemli bir zorluk teşkil etmektedir. Birçok oyuncu, çeşitli kulüplerden gelecek teklifleri bekleyerek kararlarını ertelemekte ve bu durum görüşme süreçlerinin uzamasına neden olmaktadır. Bu bekleyiş, bazen planladığımız transferlerin gerçekleşmesini zorlaştırmaktadır. Oyuncu transferlerinde diğer kulüplerle rekabet içinde olmak da önemli bir zorluktur. Özellikle yüksek bütçeli kulüplerin yaptığı tekliflerle rekabet etmek, finansal açıdan dikkatli olmayı gerektirir. Sivasspor olarak, mali disiplinimizi koruyarak en iyi oyuncuları kadromuza katmaya çalışıyoruz. Değerli taraftarlarımız, transfer döneminin bu zorluklarına rağmen, en iyi kadroyu oluşturmak için var gücümüzle çalıştığımızdan emin olabilirsiniz. Teknik heyetimizin belirlediği isimleri kadromuza katmak ve yeni sezona güçlü bir şekilde başlamak için tüm gayretimizi gösteriyoruz. “ diye konuştu.

Sivasspor taraftarına da seslenen Eken, “Sizlere, Sivasspor'a olan sevginiz ve bağlılığınız için teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızın fikrine her zaman önem verdiğimizi ve onların beklentilerini karşılamak için elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi isterim. Sizler Sivasspor'un en büyük gücüsünüz. Tribünlerdeki coşkunuz ve desteğiniz, takımımız için itici bir güç olmaya devam ediyor. Bu sezon da sizlerin desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Kombine bilet alarak takımımızı yalnız bırakmamanız, sporcularımız için büyük bir mutluluk kaynağı olacaktır. Hep birlikte, omuz omuza vererek takımımızı daha büyük başarılara taşıyacağımıza olan inancım tamdır. Sezonun tüm camiamız için hayırlı olmasını diliyor, başarılarla dolu bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

Haftanın Öne Çıkanları

UYGULAMA ARAŞTIRMA MERKEZİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ

2024-08-05 00:00 - Resmi İlanlar

YEMEK HİZMETİ ALINACAKTIR

2024-08-05 00:00 - Resmi İlanlar

SİVAS İLİ ULAŞ İLÇESİ BAHARÖZÜ VE YILDIZELİ İLÇESİ KILDIR KÖYLERİNDE CAZİBELİ HAYVAN İÇME SUYU TESİSLERİ YAPIM İŞİ

2024-08-05 00:00 - Resmi İlanlar

Sivasspor'da Lig Öncesi Son Prova

2024-08-02 10:27 - Spor

HASTANE BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ (HBYS) HİZMETİ ALINACAKTIR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

2024-08-09 00:00 - Resmi İlanlar

Sivas'ta Bugün Hava Nasıl Olacak?

2024-08-03 09:10 - Yaşam

Sivas'ta Magandalara Jandarmadan Suçüstü

2024-08-03 09:19 - Asayiş

Ulu Caminin Hali İçler Acısı! Yetkililer Göreve

2024-08-03 09:14 - Gündem

Sivas'ta O Tehlikeye Karşı Afet Konutu Yapılacak

2024-08-03 09:22 - Gündem

Vali Şimşek Mahalleliyle Buluştu

2024-08-03 09:25 - Yaşam

İlgili Haberler

A Milli Futbol Takımı İzlanda ile karşılaşacak

15:51 - Spor

Sivasspor, Galatasaraylı Yıldızın Peşinde

13:50 - Spor

A Milli Futbol Takımı İzlanda ile karşılaşacak

13:01 - Spor

Sivasspor’dan TFF’ye Ziyaret

10:31 - Spor

Sivasspor'da Transfer Bilmecesi

10:26 - Spor

Günün Manşetleri

Sivas'ta Bugün Hangi Eczaneler Nöbetçi?

15:07 - Nöbetçi Eczaneler

Vali Şimşek'ten Esnafa Ziyaret

15:05 - Gündem

Sivasspor, Galatasaraylı Yıldızın Peşinde

13:50 - Spor

Sivassporlu Futbolculardan Özel Taraftara Özel İlgi

13:46 - Medya

Sivasspor'un Atom Karıncası Hatayspor’da

13:43 - Yaşam