YILDIRIM´DAN SOSYAL MEDYA ELEŞTİRİSİ

YILDIRIM´DAN SOSYAL MEDYA ELEŞTİRİSİ

Gündem - 7 yıl önce

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Bakanlar Kurulu kararıyla Nisan 2018´e ertelenen oda seçimleriyle ilgili bazı üyelerin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımları eleştirdi.

Olumsuz paylaşımların TSO´nun kurumsal kimliğini zedeleyebileceğini belirten Yıldırım, ?Seçimlerde son kararı mensuplarımız verecek. Tek amacımız odamız ve kendimize zarar vermeyecek şekilde bir seçim süreci geçirmek olmalıdır? çağrısında bulundu.

?TÜCCAR MANTIĞIYLA KARAR VERİR?

Ticaret ve Sanayi Odası Ekim ayı Olağan Meclis toplantısında konuşan Yıldırım, tüccar ve işadamının duygularıyla değil mantığıyla hareket ettiğini belirterek, ?Mantığıyla hareket eden her zaman doğru tercih yapar. Nisan ayına ertelenen seçimlerde mensuplarımız kimi takdir edecekse o seçilecek. Tüccar doğrusunu bilir? dedi.

?KURUMSAL KİMLİĞE ZARAR VERMEYİN?

Yıldırım, seçim süresince tüm aday ve üyelerin Ticaret ve Sanayi Odası´nın kurumsal kimliğine zarar vermeyecek şekilde çalışması gerektiğini belirtti. Halkın sağduyulu olduğu da vurgulayan Yıldırım, ?Seçimlerin ertelenmesiyle birçok ilde bazı sıkıntılar yaşandı. Sivas´ta ise birlikteliğimiz ve güçlü yapımız nedeniyle sorun yaşamadık. Bunun böyle devam etmesini temenni ediyorum? diye konuştu.

Gökhan KARA/

Ticaret ve Sanayi Odası Ekim ayı Olağan Meclis toplantısı hafta sonu TSO Meclis Başkanı Necati Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.

Odanın faaliyetleri ve Demirağ OSB ile Gemerek OSB´ye müteşebbis meclis üye seçiminin yanı sıra Bakanlar Kurulu kararıyla Nisan 2018´e ertelenen oda seçimlerinin görüşüldüğü toplantıya TSO Başkanı Osman Yıldırım´ın konuşması damga vurdu.

Yıldırım, seçim sürecinde bazı üyelerin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımları işaret edip,  ?Sosyal medyayı dikkatli kullanmalıyız. Bazı arkadaşlarımızın paylaşımları hiç doğru değil. Her olumsuz paylaşım odamızın kurumsal kimliğine ve bizlere zarar verebilir. Bundan kaçınmalıyız? dedi.

?ERTELEME ADAYLAR İÇİN İYİ BİR FIRSAT?

Oda seçimlerinin Bakan Kurulu kararıyla 2018 yılı Nisan ayına ertelenmesinin tüm adaylar için iyi bir fırsat olduğunu kaydeden Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

?Tüm Türkiye´de oda ve borsalar seçim kararını almışlardı. Seçimin ertelenmesiyle birçok ilde sıkıntılar yaşandı. Sivas TSO´da birlikteliğimiz nedeniyle bir sorun yaşanmadı. Bir yıl ertelense dahi güçlü bir yapımız var. Seçimlere aday olunması, yönetimi, meclisi desteklemesi gayet doğal. Ancak bu süreci kırmadan dökmeden geçirmek gerekiyor.

SOSYAL MEDYAYI DİKKATLİ KULLANMALIYIZ

Önümüzdeki 6 aylık süreçte en iyi, en verimli şekilde görev yapacağız. Diğer meclis üyelerimize ve aday olmak isteyen üyelerimize de 6 ay içerisinde daha çok çalışma fırsat doğmuş oldu. Her zaman söylediğimiz gibi Odamızın kurumsal kimliğini zedelemeden bu süreci geçirmemiz lazım. Sosyal medyayı dikkatli kullanmamız lazım. Bazı arkadaşlarımızın yaptığı paylaşımlar hiç doğru değil. Bu tür olumsuz paylaşımlar hem odamıza hem de paylaşım yapan arkadaşlar açısından çok olumsuz bir durum. Dün olduğu gibi bundan sonra da çok iyi çalışarak Nisan ayında yapılacak seçime hazırlanacağız.

TÜCCAR DOĞRUYA KARAR VERECEKTİR

Seçimlerde mensuplarımız kimi takdir edecekse o seçilecek. Her zaman şunu söylüyorum; Halkımız  sağduyulu. Özellikle tüccar, sanayici ve işadamı duygularıyla değil daha çok mantığıyla hareket etmektedir. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da doğrusuna karar vereceğinden şüphemiz yok. Bu süreçte tüm üyelerimize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.?

OSB´LERE MÜTEŞEBBİS HEYET BELİRLENDİ

TSO Ekim ayı Olağan Meclis toplantısı, gerçekleştirilen konuşmanın ardından Demirağ Organize Sanayi Bölgesi ile Gemerek Organize Sanayi Bölgesi´ne 5 asil ve 5 yedek müteşebbis meclis üyelerinin belirlenmesi ile devam etti.

Demirağ Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyetine Ticaret ve Sanayi Odasını temsil etmek üzere, Zeki Özdemir, Özgür Duman, Turhan Özgürkurt,  Murat Dirlik ve Musa Emmioğlu asil, Mustafa Latif Ünüvar, Yusuf Ziya Kurt, Cem Yılmaz, Ersin Aktan ve Adem Doğan yedek üye olarak belirlendi.

Gemerek Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyetine ise Bekir Çam, Ömer Ağdoğan, Adem Karabağ, Fatih Akın ve Çetin Yıldırım asil, Cihan Özkaya, Murat Aydın, Serkan Karaçınar, Mehmet Can ve Bahaddin Polatgil yedek üye olarak belirlendi.

Toplantı, gündem maddelerinin okunması ve onaya sunulmasıyla son buldu.

Haftanın Öne Çıkanları

ZARA´da YENİ CAMİ İNŞA EDİLİYOR

2017-10-17 07:33 - Gündem

KARDEŞLERE GÖZLEME KULESİ

2017-10-17 07:56 - Gündem

TAKSİDE UNUTULAN ALTIN SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

2017-10-20 07:56 - Gündem

MOTOSİKLET TUTKUNLARI EĞİTİMDEN GEÇTİ

2017-10-20 07:56 - Gündem

KROS YARIŞLARINA YOĞUN İLGİ

2017-10-17 07:00 - Spor

100 MİLYONLUK CEZAEVİ´NDE SONA YAKLAŞILDI

2017-10-19 07:58 - Ekonomi

YILDIRIM´DAN SOSYAL MEDYA ELEŞTİRİSİ

2017-10-23 07:59 - Gündem

KYK´dan ÖĞRENCİLERE MANGAL KEYFİ

2017-10-17 07:38 - Kültür Sanat

HOLLANDA´DA GELENEKSEL MANTI-HİNGEL ETKİNLİĞİ

2017-10-20 07:35 - Gündem

PINARBAŞI ?BAŞARILI OLACAĞIZ?

2017-10-20 07:00 - Spor

İlgili Haberler

Berber, Kuaför ve Güzellik Salonlarında Yeni Dönem 

13:07 - Gündem

Sivas'ta Yollar Trafiğe Kapatılacak

12:58 - Gündem

Tarım Kredi'nin Market ve Satış Noktası Sayısı 4 Bin 300'e Ulaştı

12:53 - Gündem

Sivas’ta Kayboldu  Almanya'da Ortaya Çıktı 

12:49 - Gündem

Kayhan Işık’ın Acı Günü

12:05 - Gündem

Günün Manşetleri

Sivas'ta Yollar Trafiğe Kapatılacak

12:58 - Gündem

Tarım Kredi'nin Market ve Satış Noktası Sayısı 4 Bin 300'e Ulaştı

12:53 - Gündem

Sivas’ta Kayboldu  Almanya'da Ortaya Çıktı 

12:49 - Gündem

Kayhan Işık’ın Acı Günü

12:05 - Gündem

Sinan Ateş Davasında Şok! İfadesini Değiştirdi

11:46 - Gündem