TELEKOM RENK KATIYOR

TELEKOM RENK KATIYOR

Spor - 7 yıl önce

Telekomspor, Sivas´ta spora renk katmaya devam ediyor. Murat Yılmaz´ın başkanlık görevini yaptığı ekip 18 branşta sahalarda mücadele veriyor. 2016-2017 sezonuyla birlikte spor müsabakalarında yeniden büyük bir atılıma girişen Telekomspor, 18 branşta aktif şekilde faaliyetlerde yer alarak il sporcuna renk katan ekipler arasında yer alıyor. Gençlikspor´un ardından ilde en fazla branşta faaliyet gösteren ikinci kulüp konumundaki Telekomspor´da başkan Murat Yılmaz, yıl sona ermeden faaliyet gösterdikleri kategori sayısını 20´in üzerine taşımayı hedeflediklerini söyledi.

GÜÇLÜ YÖNETİM

Sivas Telekomspor´da Murat Yılmaz kulüp başkanı olarak görev yapıyor. Pelin Önem´in başkan vekili olarak görev aldığı yönetimde Melike Mumcu, Gül Taştan ve Mesut Ateşoğlu´da yönetim kurulunun önemli isimleri arasında yer alıyor. Telekomspor olarak ildeki sporu daha iyi yerlere taşımak, Sivaslı gençlere daha iyi şartlarda spor yapmalarına katkı sunmak için yola çıktıklarını belirten kulüp başkanı Murat Yılmaz, bu konuda kendilerine tam destek veren kulüp onursal başkanları Telekom İl Müdürleri Hüseyin Genç´e teşekkür etti. Yönetim kurullarında kadın sayısının fazla olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren başkan Yılmaz, ?Kadınların bulunduğu derneklerde başarının, ciddiyetin ve çalışkanlığın daha fazla olduğunu düşünmekteyim? dedi.

KILIÇ´A TEŞEKKÜR

Telekomspor Başkanı Murat Yılmaz, yaptıkları çalışmalarda kendilerine her konuda destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç´a teşekkür etti. İl Müdürleri Salim Kılıç´la sezon başında istişare toplantısı yaptıkları ve faaliyet gösterdikleri branşlardaki gelişmede il müdürleri Kılıç´ın katkısının önemli olduğu söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç´ın oluruyla kurum antrenörleriyle ortak çalışmalara imzalar attıklarını belirten başkan Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortak çalışmaların bundan sonraki süreçte artarak devam edeceğini belirtti.

AMAÇ HİZMET

Telekomspor Kulüp Başkanı Murat Yılmaz, amaçlarının Sivas ve Sivaslılara hizmet olduğunu açıkladı. Türk Telekom´un imkânlarıyla Telekomspor olarak spor yapacak fertlere iyi şartlarda iyi imkânlar içinde destek olmayı hedeflediklerini ve bunda da şimdiye kadar başarılı olduklarını belirten Yılmaz, ? Türk Telekom sporun, sporcunun ve antrenörün dostu olmayı sürdürüyor. Bizlerde Sivas´taki sporcunun,antrenörlerin destekçisi ve takipçisi olmayı sürdürüyoruz. Amacımız iyi şartlarda sporcularımıza hizmetler sunmak? dedi.

18 BRANŞTA FAALİYET

Telekomspor, 2016-2017 sezonunda 18 branşta aktif olarak sahalarda yer alıyor. Başta salon sporları olmak üzere kulüp, wushu, judo, badminton, güreş, halter, cimnastik, okçuluk, yüzme, basketbol, voleybol, hentbol, bisiklet, triatlon, bocce, dart, atletizm, masa tenisi ve satranç branşında faaliyetler gösteriyor. Kulüp, bu sezon bitmeden 18 olan spor kategorisi sayısını halkoyunları, izcilik, bilek güreşi, boks, kayak ve kick boks branşlarını da dâhil ederek 20´in üzerine çıkarmayı planlıyor.

BRANŞLARDA BAŞARI

Telekomspor, 2016-2017 spor sezonunda yaptığı spor kategorisi artırım hamlesinin meyvelerini erken toplamaya başladı. Küçük kızlar basketbolda il ikincisi, satranç il ikincisi olan kulüp, masa tenisinde Türkiye kupası finallerinde mücadele etti.  Küçük kızlar voleybolda ilk yarıyı lider tamamlayan kulüpte, wushu branşında ise ulusal ve uluslararası birçok şampiyon sporcu yer alıyor. Bisiklette Sivas´ın en iyi sporcularını kadrosuna katan Telekomspor, halterde alt yapı çalışmalarına ağırlık vermesiyle dikkat çekiyor. Güreş´te sporcularının okullararası müsabakalarda il birinciliklerinde dereceler yaptığı Telekomspor, yeni sezonda okçuluk branşında Türkiye çapında derece yapacak ekip kurma çalışması yapıyor.

RAKİBİ GENÇLİKSPOR

Telekomspor, Gençlikspor´un ardından ilde en çok branşta faaliyet gösteren ikinci kulüp konumunda. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nün takımı olan Gençlikspor, Sivas´ta hemen hemen tüm branşlarda faaliyet gösteren tek kulüp. Gençlikspor´un ardından Telekomspor ise 18 branşla ilde en çok faaliyetlere katılım gösteren ikinci kulübü konumunda. Telekomspor ile Gençlikspor arasında salon sporlarında özellikle hentbol, basketbol ve voleybolda yaşanan heyecan ise büyük beğeni topluyor.

TESİSLEŞMEDE GİRİŞİMLER YAPILIYOR

Telekomspor yönetimi Sivas´a spor tesisi kazandırma adına çalışmalar yapıyor. Telekom İl Müdürü Hüseyin Genç´in destekleriyle kulüp başkanı Murat Yılmaz ve yönetim kurulu, kulüplerine yeni tesisler kazandırmanın çalışmasını yapıyor. PTT tesisleri içinde yer alan futbol tesislerine ek olarak Telekomspor yönetimi Diriliş mahallesindeki Türk Telekom´a ait tesislerin Sivaslılara kazandırılması yolunda çalışmalar yapılıyor. Diriliş mahallesinde sporcu ve personel için fitness salonunu faaliyete geçiren Telekomspor yönetimi, fitness tesisinin yanı sıra mevcut binanın tamamının spor kompleksi haline getirme çalışmasını sürdürüyor. Bu konuda müdürlük, bölge ve genel müdürlük ile görüşmelerini sürdüren Telekomspor Başkanı Murat Yılmaz, Telekomspor´a, yeni spor tesisi kazandırmanın en büyük hedeflerinin olduğunu söyledi.

Haftanın Öne Çıkanları

DİVRİĞİ 2´NCİ TAMAMLADI

2017-04-13 07:20 - Spor

TELEKOM RENK KATIYOR

2017-04-19 07:25 - Spor

ÖĞRENCİLER İLETİŞİM ve BAĞIMLILIK SEMİNERİ

2017-04-13 07:39 - Sağlık

OKULLU YILDIZ BOCCE TAMAM

2017-04-13 07:17 - Spor

TENİSTE GAZİ MUSTAFA KEMAL ŞAMPİYON

2017-04-17 07:33 - Spor

?NEGATİFLİK BAŞARIYA GÖTÜRMEZ?

2017-04-17 07:56 - Spor

756 MİLYON AMA ARTACAK

2017-04-13 07:58 - Ekonomi

ANTALYA´DA BAŞLADI

2017-04-13 07:15 - Spor

TÜLÜMEN SEZONU KAPATTI

2017-04-14 08:30 - Spor

?Her gün bir saat KİTAP OKUYUN?

2017-04-14 07:57 - Eğitim

İlgili Haberler

Sivasspor’da Renkli Görüntüler!

14:38 - Spor

Sivasspor Sıkı Çalışıyor!

14:30 - Spor

Sivasspor'un Yeni Transferi Alex Pritchard, Kadroda Vazgeçilmez Olmak İstiyor

12:12 - Spor

2 Kategoride Şampiyon Sivasspor

10:52 - Spor

Dereceli Sporcuları Tebrik Etti

10:49 - Spor

Günün Manşetleri

Sivas’ta Tünel İçinde Kaza: 2 Yaralı

20:42 - Asayiş

Sivas Ekspres Ana Haber Bülteni - 4 Temmuz Perşembe

19:00 - Gündem

Sivas’ta Yolcu Otobüsünün Çarptığı Yaşlı Adam Öldü

18:33 - Asayiş

Sivaslılar Bedelli Askerlik Zammını Değerlendirdi

16:17 - Röportajlar

Balık Adamlar Gökpınar Gölü’nü Temizledi

16:15 - Gündem