VALİ AYHAN HERKESİN BAYRAMINI KUTLADI

VALİ AYHAN HERKESİN BAYRAMINI KUTLADI

Gündem - 3 yıl önce

Uğur YİĞİT

Vali Ayhan, Bayburt Valisi Cüneyt Epcim'in hayatını kaybeden annesi Yasemin Epcim’in Amasya Akyazı köyündeki cenazesine katılması nedeniyle Arefe Günü Yukarı Tekke Mezarlığı'ndaki Garnizon ve Polis Şehitliği ziyaretini Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın, il protokolü ile birlikte gerçekleştirerek, kabirlere karanfil bıraktı. Amasya ili dönüşü ise Vali Salih Ayhan, Sivas-Ankara karayolundaki trafik kontrol uygulama noktasını ziyaret etti. Uygulama noktasında çalışan güvenlik güçleri ile sürücülerin ve araç içerisinde olanların bayramlarını kutlayan Vali Ayhan, hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

Özel Harekat Şube Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Salih Ayhan, bayramı çalışarak geçirecek olan emniyet güçlerinin bayramlarını kutlayarak, "Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, görevlerinizde başarılar diliyorum" dedi.

Vali Salih Ayhan, AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, il protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sporcular, gençlik grupları ve vatandaşların katılımıyla Buruciye Medresesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Programda konuşan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Sivas Milletvekili Semiha Ekinci katılımcıların bayramını kutladı.

Normalleşme süreci ile birlikte bir bayramı karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını ancak tehlikenin henüz geçmediğini ifade eden Vali Salih Ayhan, tüm Sivaslıların ve İslam âleminin bayramını kutlayarak, bayram süresince kurallara uyulmasını istedi.

Vali Salih Ayhan ve eşi Zeynep Akkiraz Ayhan ile il protokolü, Şehit Piyade Onbaşı Murat Doğan’ın Annesi Fetiye Doğan’ın hanesini de ziyaret etti.  Doğan ailesinin bayramını kutlayan Vali Ayhan, sağlıklı ömürler temennisinde bulundu. Vali Salih Ayhan, İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü Resmi Ekipler Büro Amirliğini de ziyaret etti. Bayram boyunca görev yapacak güvenlik görevlilerinin bayramını kutlayan Vali Ayhan, ekiplere hayırlı görevler diledi. Vali Salih Ayhan ve beraberindekiler, bayram ziyaretlerine Numune Hastanesi Acil Servisi ile Aşı Uygulama Odasını ziyaret ederek devam etti. Sağlık çalışanları ve hastaların bayramını kutlayan Vali Ayhan, çocuklarla da yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi. Hastane çıkışı Vali Salih Ayhan, İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay ile birlikte Sivas-Erzincan Karayolu üzerindeki emniyet uygulama noktasını ziyaret ederek, emniyet güçlerinin bayramını kutladı.

Kurban Bayramı’nın ilk ziyaretini 112 Acil Çağrı Merkezine gerçekleştiren Vali Salih Ayhan, personelin bayramını kutladı. Kurum Müdürü Alpaslan Ceyhan'dan bilgi alan Vali Ayhan, telsiz anonsu ile de bayram mesajını okudu. Vali Salih Ayhan ve eşi Zeynep Akkiraz Ayhan, Mevlana Çocuk Evi ile İhramcızâde İsmail Hakkı Toprak Huzurevini de ziyaret etti. Mevlana Çocuk Evi’nde çocuklarla bir süre sohbet eden Ayhan çifti, çeşitli hediyeler takdim ederek, çocuklara tatil müjdesi verdi.

 

Haftanın Öne Çıkanları

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BAŞARI BELGESİ

2021-07-19 07:00 - Gündem

9 BÖLGEDE KURBAN KESİLEBİLECEK

2021-07-19 07:00 - Gündem

TARİHİ VE KÜLTÜRÜ YAKINDAN TANIDILAR

2021-07-17 07:00 - Gündem

VALİ AYHAN HERKESİN BAYRAMINI KUTLADI

2021-07-24 07:00 - Gündem

PETROCUP’LA EŞLEŞTİK

2021-07-17 07:00 - Spor

ŞARKIŞLA'DA TRAFİK KAZASI: 4 YARALI

2021-07-24 07:00 - Gündem

17 BİN DEKAR ARAZİ SUYA KAVUŞACAK

2021-07-17 07:00 - Gündem

SİVASLI POLİS EŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

2021-07-17 07:00 - Gündem

BAYRAMI MUTLU GEÇİRDİLER

2021-07-24 07:00 - Gündem

YENİ SPORCULAR YETİŞTİRECEK

2021-07-19 07:00 - Spor

İlgili Haberler

Balık Adamlar Gökpınar Gölü’nü Temizledi

16:15 - Gündem

Sivaslı Bilim İnsanının Acı Günü

16:03 - Gündem

Sivas Ekspres Ana Haber Bülteni - 4 Temmuz Perşembe

19:00 - Gündem

Refah Payı Verilmeli

15:06 - Gündem

Yazın Ortasında Karla Mücadele

15:00 - Gündem

Günün Manşetleri

Sivas’ta Tünel İçinde Kaza: 2 Yaralı

20:42 - Asayiş

Sivas Ekspres Ana Haber Bülteni - 4 Temmuz Perşembe

19:00 - Gündem

Sivas’ta Yolcu Otobüsünün Çarptığı Yaşlı Adam Öldü

18:33 - Asayiş

Sivaslılar Bedelli Askerlik Zammını Değerlendirdi

16:17 - Röportajlar

Balık Adamlar Gökpınar Gölü’nü Temizledi

16:15 - Gündem