YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN

YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN

Spor - 7 yıl önce

Futbolda il hakem kurulu yeni sezonun startını Büyük Otelde yaptığı açılışla programıyla verdi. Pazartesi günü akşam yapılan programla yeni sezonun startını veren İl Hakem Kurulu ve Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Sivas Şubesi, yaptıkları organizasyonda hakemleri ve hakemlerinin aileleriyle bir araya geldi. Yapılan yemekli, müzikli program öncesinde kokart takma, plaket takdimi ve teşekkür konuşmaları bölümü gerçekleştirildi.

GÜÇYETMEZ, ?EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ?

Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Sivas Şube Başkanı Çetin Güçyetmez, hakemlerinden eğitimlerine önem vermelerini istedi. Hakemlikte eğitimin önemine değinen dernek şube başkanı Güçyetmez, ? Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Yeni sezonda hepimizi çekişmeli, zorlu ve güzel bir sezon bekliyor.  Hakemlikte eğitim çok önemli. Eğitimlerinize önem vermesini hepinizden istiyorum? ifadelerini kullandı.

GÜLER,?BÜYÜK HEDEFLERİNİZ OLSUN?

İl Hakem Kurulu Başkanı Nurettin Güler,  hakemlik mesleği yapan herkesin hedeflerinin olmasının önemine değendi. Hakemlikte bu sezon itibariyle bir üste çıkan hakemlerini tebrik eden Güler, ? Hakemlik mesleğini yapıyorsanız. Hedefleriniz olsun. Yeni sezonun hepinize, hepimize sağlık, huzur ve başarılar getirmesini diliyorum? diye konuştu.

KILIÇ, ?DÜNYANIN EN ZOR MESLEĞİNİ YAPIYORSUNUZ?

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, futbol hakemlerinin sezon açılış programında yaptığı konuşmada, dünyanın en zor işinin hakemlik olduğunu söyledi. İl futbol hakem camiasını yaptığı çalışmalar, birliktelikleri bakımından her zaman örnek gösterdiklerini belirten Kılıç, ? Sizler dünyanın en zor işini yapıyorsunuz. Ancak futbol hakemliği Türkiye´de artık bir meslek oldu. Camia olarak sizleri başarılı olarak görüyoruz. Sivasspor süper ligde, sizlerden birilerinde süper ligde görev yapmasını çok istiyoruz. Yeni sezon hepinize hayırlı ve uğurlu olsun? dedi.

TOKAT, ÜST KLASMAN HAKEM GÖZLEMCİSİ OLDU

Sivas bölgesi futbol hakem gözlemcisi Muammer Tokat, üst klasman futbol hakem gözlemcisi oldu. Sivas bölgesinde ilk kez bir futbol hakem gözlemcisi süper ligde görev yapacak. Üst klasman hakem gözlemcisi olan Muammer Tokat´a, üst klasman futbol hakem gözlemcisi olmasından dolayı plaket takdim edildi.

GÖZLEMCİLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Sivas Bölgesi futbol hakem gözlemcilerine yaptıkları görevlerden dolayı teşekkür plaket takdim edildi. Sezon açılış programında Sivas bölgesinde hakem gözlemciliğinde 5 yılını doldurmuş isimler başta olmak üzere, özverili şekilde il futbolunun ve il hakemlerinin gelişimine katkılar sunan futbol hakem gözlemcilerine, yetkililer tarafından plaket takdim edildi.

YEMİN ETTİLER

2016 yılında aday hakem olan ve aday hakem olarak oynanan maçlarda görev yapan hakemler il hakem kokartlarını yapılan törenle taktı. Kokartlarını takmadan önce hakemlik yemini eden hakemlerin, hakemlik yeminleri güzel görüntülere sahne oldu. Hakemler yemin töreninde, ? Türk futbol hakemi olarak, ülkemde ve yurtdışında görev alacağım tüm müsabakalarda, uluslararası oyun kurallarını, tarafsız ve adil bir şekilde uygulayacağıma, görevimle ilgili yönetmenlik ve talimatlara, her zaman ve her yerde koşulsuz uyacağıma, Türk hakemliğine ve Türk sporunu yüceltmek adına, saha içinde ve dışında, Atatürk ilkelerinin verdiği güç ve bilinçle çalışacağıma, namusum ve şerefim üzerine and içerim? dediler.

BABASI KIZININ KOKARDINI TAKTI

İl Hakem Kurulu Başkanı Nurettin Güler, aday futbol hakemliğinden il futbol hakemliğine yükselen kızı Yağmur Güler´in kokardını kendisi taktı. Kızının il hakemliği kokardını gururla ve onurlu şekilde taktiğini belirten il hakem kurulu başkanı Güler, uzun, zorluklarla dolu bir yola çıkan kızına, çıktığı güzel yolda başarılar diledi.

SARITAŞ EN KIDEMLİ

İl Hakem Kurulu ve Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Sivas Şubesi ilin en kıdemli hakemi Adem Sarıtaş´a plaket takdim etti. Yeni sezonda B klasman futbol hakemi olarak görev yapacak Sarıtaş´a, en kıdemli hakem olması nedeniyle plaket takdim edildi.

Haftanın Öne Çıkanları

REKORTMENLERE PLAKET

2017-09-08 07:58 - Ekonomi

Aşırı kilo dizlerde kireçleme yapıyor

2017-09-07 07:54 - Gündem

SON MECLİSTE SEÇİM STARTI

2017-09-11 07:59 - Gündem

SİVAS ARTIK TRAMVAYLA TANIŞMALI TRAMVAYIN VAKTİ GELDİ

2017-09-11 07:34 - Gündem

MİNİK BOZKURT FUARIN İLGİ ODAĞI

2017-09-09 07:56 - Gündem

DUVAR ÖRERKEN GÖZÜNE 10 CM´lik ÇİVİ SAPLANDI

2017-09-11 07:36 - Gündem

?Çolak Selo?dan SİVASSPOR kitabı

2017-09-06 07:35 - Spor

SUŞEHRİ´NDE KAZA: 2 ÖLÜ

2017-09-08 07:41 - Yaşam

?OKUL KAYGISI NORMALDİR´

2017-09-09 07:56 - Sağlık

30 ÜLKEYE PET AMBALAJ İHRACATI

2017-09-11 07:35 - Gündem

İlgili Haberler

Sivasspor Çift Antrenmanla Hazırlanıyor

19:32 - Spor

Bülent Uygun: “3-4 Futbolcu Alacağız"

19:30 - Spor

Sivasspor’dan Bir Transfer Daha!

14:42 - Spor

Alex Sağlam Çıktı

14:34 - Spor

Milliler Avusturya İle Karşılaşacak

14:22 - Spor

Günün Manşetleri

Ülkemiz Üzerinde Ameliyat Yapılmasına İzin Vermiyoruz

21:33 - Gündem

Sivasspor Çift Antrenmanla Hazırlanıyor

19:32 - Spor

Bülent Uygun: “3-4 Futbolcu Alacağız"

19:30 - Spor

Sivasspor’dan Bir Transfer Daha!

14:42 - Spor

Özgür Özel Sivas'ta Konuştu! Madımak Olayı Bir Can Davası

14:41 - Gündem