USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

SİVAS`TA BİR İLK OLDU... ERKEKLER İÇİN ÖZEL GÜZELLİK MERKEZİ

SİVAS`TA BİR İLK OLDU... ERKEKLER İÇİN ÖZEL GÜZELLİK MERKEZİ

SİVAS`TA BİR İLK OLDU...  ERKEKLER İÇİN ÖZEL GÜZELLİK MERKEZİ
02-12-2016 11:10
Google News

Beste KURT /

      Artık sadece kadınların bakımlı olmadığını belirten Güzellik Uzmanı ve Eğitmeni Esin Yazıcı, zamanın erkekleri de çağa ayak uydurduğunu vurguladı.

      İlimizde erkeklere özel Muzaffer Aydemir tarafından hizmete açılan Bay Lazer Estetik Güzellik isimli güzellik merkezi, batık tırnak, mantarlı tırnak, deforme tırnak, diyabetik ayak, çatlak topuk tedavisi, ayak kokusu, nasır tedavisinin yanı sıra lazer epilasyon, cilt bakımı, bölgesel incelme, manikür, pedikür gibi uygulamalarla talep almaya başladı.
     
      Erkek güzellik merkezi olarak hizmet veren Bay Lazer Estetik Güzellik’in, büyük bir boşluğu doldurması bekleniyor.
     

      Beş yıl önce 100 erkek müşteriden 5'i manikür, pedikür, cilt bakımı ve epilasyon gibi hizmetleri alırken, bu oran bugün yüzde 25'e çıktı. Güzellik merkezlerine gelen talep doğrultusunda bayan güzellik merkezlerinin yanı sıra erkeklere de manikür, pedikür, cilt bakımı ve epilasyon gibi hizmetlere yöneldi.Güzellik Uzmanı ve Eğitmeni Esin Yazıcı, Sivas’ta ilk ve tek erkek güzellik merkezlerini açtıklarını belirterek “Sivas’ta ilk erkek güzellik merkezini açtık. Bizler prezantabl erkek dediğimizde nedense hep batı düşünülüyor, Avrupa düşünülüyor. Bizim gençlerimiz bir doktor, gazeteci, muhasebeci, esnaf, tüccar olduğu için meclislerde de konumları gereği prezantabl olmaları gerekiyor. Bizde bu insanlara destek vermek için bu hizmete başladık” dedi.


EĞİTİMLİ ELEMANLARLA

       
     Yazıcı, “En basitinden bir güneş koruyucu bir erkeğe anlatmalıyız ki kullansın ve yüzü lekelenmesin, cildi daha parlak olsun, buradaki önceliğimiz temiz ve güzel bir cilt elde etmek. Tırnak batması, nasırı olan kişilerin veya kıl batması olan kişilerin sadece doktorları ve eczacıları çözüm olarak düşünmemesi gerekli. Erkek güzellik merkezi açarak bizde bunları yapıyoruz. Gurur duyduğum bir noktası ise estetik eğitimi almış bir erkeğin burayı açması. Erkeklere bu merkezlerde sayısız işlemler yapılabilir. Alopeceia (saçkıran) dediğimiz hastalıkta saç ve kirpik yok oluyor. Biz bunlara kaş yapıyoruz. Saç simülasyonu yapıyoruz. Tepesi saçsız olanların o kötü görüntüsü gidiyor. Cilt bakımı yapılarak cildin temizlenmesini ve sağlıklı görünmesini sağlıyoruz. Bunların hepsi erkek güzelliklerinde yapılıyor. Bunlar küçük örneklerle birbirini tamamlayarak büyük bir ticarethanenin oluşmasını sağlıyor. Bugün 400 bin nüfuslu Sivas’ta rahatsızlığı olanlara, cildinde sorunu olana, kaşı olmayana veya saçkıranı olana neden biz hizmet vermeyelim. Hatta aşırı kilosu olanlara kilo kontrolü desteği vermeyelim” diye konuştu.


UTANMAYA GEREK YOK

     
      Bugün Dünya’da ve Türkiye’de çok büyük bir sorun olan kıl dönmesine vurgu yapan Yazıcı, ”kıl dönmesi kalça ve bel boşluğunda oluyor. Yoğun ameliyatlar sonucu sakatlanmaya kadar gidebiliyor. Erkeklerimiz utandığı için bizlere gelemiyor. Lütfen çekinmeyin gelin bizler yardımcı oluyoruz. Size ait çalışan bir erkek olacak artık. Sizinle dertleşen sizlerin sorununu dinleyen bir erkek hizmet verecek sizlere” dedi.


ÇEKİNCELER VARDI

     
     Güzellik Uzmanı ve Eğitmeni Yazıcı, 24 saat mesai yaptıklarını belirterek “Biz bu işe ilk atıldığımız zaman bayanların görünen tüylerini hedef almıştık. Şimdi ise erkeklerde 18 yaşına gelmiş bireyler siyah nokta ve akneleri için çok sık gelmeye başladı. Bu çok güzel bir durum ama yaş ilerledikçe beylerin gelemediğini fark ettik bunun nedeni ise ortamda tanıdığı bir bayanla karşılaşmak veya çekingenlik ve hatta bir bayanın işlem yapmasından duyduğu tedirginlikti.  Biz bu sorunu çözerek erkeklerle özel yerimizde gönül rahatlığıyla ve müşteri gizliliğiyle hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı.


SORUNLAR ÖNLENECEK


      Yazıcı, “Buraya gelemeyenler ya kozmetik dükkânına gidip bilinçsizce tüy dökücü krem alıyor, akne ve sivilceleri için krem alıyor ya da kendi berberlerine gidip ip veya ağda ile tüylerini aldırarak ciltlerinde sorun yaşamalarına neden oluyor. Erkek güzellik merkezinin olması, beylere rahat bir ortam sağlayarak hem de vatandaşlar bilinçlendiriliyor” şeklinde konuştu.


ÜCRETLER ÇOK UYGUN


      Yazıcı yapılan işlemlerin fiyatları hakkında bilgi vererek şunları söyledi;  “Bize gelen en büyük sorunlardan birisi kıllanma sorunudur. Kıl sorununda lazer yapılırsa %80 oranında bir başarı elde ediyoruz,  epilasyonda ise %100 sonuç elde ediyoruz. En geç 1,5 yıl içerisinde avuç içi parlaklığına ulaştırıyoruz. Aşırı kıllı erkeklerde en fazla 6 ay artı olarak fark ediyor. Yani çok düzenli gelen bir bey 2 yılda tertemiz oluyor. Bir vücut epilasyonu ortalama bir beyde yoğunluğa göre 1.500 ile 3.500 lira arası değişebiliyor. Tabi ki vatandaş bunu bir kerede ödemiyor. Aylara ve yıllara yayarak ödüyor. Her hafta tüy dökücü ve ağdaya verdiğiniz 10 lira 20 lira verir gibi veriyorsunuz. Cilt bakımı 80 manikür ise 20 lira”

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü