USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ADAŞI ÜÇÜZLERLE 17 YIL SONRA 2´NCİ BULUŞMA

ADAŞI ÜÇÜZLERLE 17 YIL SONRA 2´NCİ BULUŞMA

   ADAŞI ÜÇÜZLERLE  17 YIL SONRA  2´NCİ BULUŞMA
12-12-2017 07:36
Google News

 

 

            Sivaslı üçüzler Recep, Tayyip ve Erdoğan Çakmak, adaşları olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 17 yıl aradan sonra ikinci kez görüşmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

            Ak Parti kongresi ve toplu açılışlar için önceki gün Sivas´a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan 1999´da dünyaya gelen ve ailelerinin kendisine duyduğu sevgi dolayısıyla "Berhan Recep", "Ensar Tayyip" ve "Berat Erdoğan" isimlerini verdiği üçüzlerin evine misafir oldu.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan üçüzlerden Recep Çakmak, Cumhurbaşkanını çok seven ve kendilerine Recep, Tayyip, Erdoğan isimlerini koyan babalarını geçen yıl kalp krizinden kaybettiklerini belirterek, "2000 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşmüştük. Şimdi Sivas´a geldi, kongre salonunda tekrar görüşerek evimize davet ettik. Sağ olsun bizi kırmadı, evimizi şereflendirdi. Çok hoş bir sohbet ettik. O zamandan bize verdiği oyuncaklar vardı, hala saklıyoruz. Fotoğraflar vardı, onlar hakkında konuştuk."dedi.

Üçüzlerden Tayyip Çakmak ise Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı evlerinde misafir etmenin büyük bir şeref ve onur olduğunu vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın ilk başta kendilerini tanımadığını ancak, eski fotoğrafları göstermeleri üzerine Erdoğan´ın kardeşlerini ve kendisini hatırladığını söylediğini aktardı. 

Üçüzlerden Erdoğan Çakmak da bir yaşında Sivas´tan İstanbul´a giderek gördükleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptıkları o ziyareti küçük oldukları için hatırlamadıklarını dile getirerek, "O zaman çektirdiğimiz fotoğraflarda 1 yaşındaydık. Şu anda 18 yaşındayız. Aradan 17 yıl geçmiş. Tabii doğal olarak bizi tanımadı. Resimlerimizi gösterdik. Buraya evimize geldiğinde daha önce bize verdiği oyuncaklarımızı gösterdik. Sohbet ettik, konuştuk." dedi.

Üçüzlerin annesi Berrin Çakmak ise kaybettiği eşiyle Erdoğan´ı çok sevdikleri için ismini çocuklarına verdiklerini ifade ederek, "Eve geldiğinde verdiği oyuncakları gördü. Gerçekten çok sevindi, ´oyuncakları sakladığınız için sevindim´ dedi. Bugün dünya liderini evimde ağırlamaktan onur duydum. Kendisine, çocuklarım da ben de çok hayranız. Evimizi ziyaret ettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum."diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü