USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?BU FOTOĞRAF BİR HATIRA?

?BU FOTOĞRAF BİR HATIRA?

 ?BU FOTOĞRAF BİR HATIRA?
06-07-2019 07:25
Google News

HABER MERKEZİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yanyana çektirdiği resim nedeniyle sosyal medyada bazı eleştirilere uğrayan ve ?CHP´ye mi geçiyor? sorularının sorulmasına neden olan Ak Parti eski milletvekili aday adayı Hadi Töre ?Bu resim bir hatıradır, başka bir amacım yoktur?dedi.

Şehrin tanınmış işadamlarından ve köklü ailelerinden olan ve siyaset sahnesine 2018 seçimlerinde Ak Parti´den milletvekili aday adayı olarak adım atan Hadi Töre, Kılıçdaroğlu ile Ankara´da bir otelde ?hatıra olsun? diye resim çektirdiğini, bunu paylaşınca da eleştiri yağmuruna tutulmasına anlam veremediğini söyledi.

İşadamı Töre, eleştiriler ve söylentilerle ilgili görüşlerini ve neden o resmi çektirdiğini sorduğumuzda ise, Fanatik olmadığını ve fanatizme karşı olduğunu ifade ederek, ?Ankara´da bir otelde karşılaştık. Ülkenin bir siyasi partisinin lideridir. Hatıra olsun diye yanyana gelip poz verdik. Ama gelin görün ki, ?CHP´ye mi geçiyor, ne alaka? gibi bir sürü yorum yapıldı. Bu yorumlara katılmıyorum. Hoş görülü olmak lazım. Fanatik değilim, fanatik olunmamalı, bu ülkenin başına ne geldiyse fanatikler yüzünden geldi. Gereksiz ve mesnetsiz yorumlarda bulunanları da telefonumdan sildim. Hepsi bu kadar? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü