USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?BU KEZ TEĞET GEÇMEMELİ?

?BU KEZ TEĞET GEÇMEMELİ?

?BU KEZ TEĞET GEÇMEMELİ?
18-11-2017 07:57
Google News

Ak Parti´den daha önce Milletvekili aday adayı olan Avukat Adem Yıldırım dün açıklama yaparak, yerli milli otomobili üretecek fabrikanın Cumhuriyetin temelinin atıldığı Sivas´ta kurulması gerektiğini belirterek ?Şimdiye kadar her ne sebeple olursa olsun nüfus var, sanayi var, çalışacak işçi gücü var, enerji var diyerek hep aynı yere, Marmara bölgesi ve batıya yatırım yaptık, İç Anadolu´yu ve Sivas´ı maalesef hep teğet geçtik, bu kez teğet geçilmemelidir? dedi.

GÖÇÜ DURDURACAK ÖNEMLİ FIRSATTIR

Avukat Yıldırım, bugün başta Avrupa devletleri olmak üzere İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya,  Kayseri, Bursa gibi Büyükşehirlere bakıldığında en fazla göç eden insanların Sivaslı olduğunun görüldüğünü hatırlatarak ?Bunun sebebi Sivas´ta bu insanlarını tutacak sanayi kuruluşlarının olmamasıdır. Milli yerli otomobil fabrikası göçün durdurulması için çok önemli bir fırsattır, bunu kaçırmamalıyız? dedi.

BESTE KURT

                Ak Parti 25.dönem Milletvekili aday adayı Avukat Adem Yıldırım, yerli milli otomobil fabrikasının Sivas´ta kurulması gerektiğini belirterek, ?Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas´a çok yakışır, bu kez Sivas teğet geçilmemelidir. Bu göçün önlenmesi içinde çok önemli bir fırsattır?dedi.

                Avukat Yıldırım dün yaptığı yazılı açıklamada, büyük sanayi kuruluşlarının önemli bölümünün hep batıdaki şehirlere yapıldığını, bunun da anadolunun göçle boşalmasına yol açtığını vurgulayarak ?Şimdiye kadar her ne sebeple olursa olsun nüfus var, sanayi var, çalışacak işçi gücü var, enerji var diyerek hep aynı yere, Marmara bölgesi ve batıya yatırım yaptık, İç Anadoluyu ve Sivas´ı maalesef hep teğet geçtik, bu kez teğet geçilmemelidir? dedi.

                Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın 5 babayiğitle birlikte imza atmasından sonra bir çok İl´in, yerli otomobil için talepte bulunduğunu ifade eden Avukat Yıldırım, Sivas´ın temsilcileri ile yöneticilerinin gerekli girişimlerde bulunmalarını isteyerek ?Bugün başta Avrupa devletleri olmak üzere İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya,  Kayseri, Bursa gibi Büyükşehirlere bakıldığında en fazla göç eden insanların Sivaslı olduğunun görüyoruz. Bunun sebebi  bu insanları Sivas´ta tutacak sanayi kuruluşlarının olmamasıdır. Milli yerli otomobil göçü durduracak önemli bir fırsattır, bunu kaçırmamalıyız? dedi.

?TEKLİF EDİYORUM?

Açıklamasının son bölümünde, ?Cumhuriyetin temellerinin atıldığı şehrin ödüllendirmesi adına yerli otomobilin Sivas´ta yapılmasını arz ve teklif ediyorum? diyen Avukat Yıldırım. ?Çünkü bu projeye Cumhuriyetin temellerinin atıldığı şehir ve Cumhurbaşkanımızın babayiğit olarak adlandırdığı iş adamlarımıza, Yiğidolar destek vererek en iyi ev sahipliğini yapar? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü