USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

130 KİŞİYE DAHA EKMEK KAPISI

130 KİŞİYE DAHA EKMEK KAPISI

130 KİŞİYE DAHA EKMEK KAPISI
02-03-2017 08:45
Google News

Erhan CEYLAN/

Sivas´ta ?İstihdam Seferberliği?nde başı çeken kuruluş olan ESTAŞ, alacağı 130 yeni işçi için dün, başvuran 450 kişinin katılımıyla sınav yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın ülke genelinde başlattığı ?İstihdam seferberliği? ile harekete geçen, şehrimizin en önemli özel sektör kuruluşu olan ESTAŞ´ta, alınacak 130 kişiyle birlikte istihdam edilen personel sayısının 880´e çıkacağı belirtildi.

ESTAŞ Genel Müdürü İsmail Timuçin, dün yapılan sınav sonucunun önümüzdeki günlerde açıklanacağını ve İş-Kur´la yapılan programa göre, 130 kişinin en kısa süre içerisinde işe başlayacağını söyledi.

İŞKUR DESTEĞİ

İş-Kur İl Müdürü Hikmet Canpolat ise, İstihdam seferberliği kaqsamında, hükümetin işverenlere sunduğu teşviklerle Sivas´ta işsizliğin azaltılmasının amaçlandığını belirtti.

Sivas için son derece önemli kuruluşlar arasında yer alan ESTAŞ´ın bu programa 130 istihdam ile katkı yaptığını vurgulayan Canpolat, ?İstihdam noktasında son derece değerli bir firmamız bugün ise başvuruda bulunanlara yönelik bir sınav gerçekleştirecek. Başarı elde eden 130 kişi programa başlayacak. Bu bağlamda Sivas´ta bütün işverenlerimizi en az +1 istihdama davet ediyorum. Memleketin geçtiği süreçler malum, bu sıkıntıları elbirliğiyle aşmak zorundayız. Bu kapsamda firmamızın yapmış olduğu istihdam faaliyetini de takdir ediyorum. İşlerinin daha da büyümesini temenni ediyorum? diye konuştu.

Konuşmaların ardından İŞKUR İl Müdürü Canpolat, önce iş başvurusunda bulunanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi, ardından da üretim tesisinde incelemelerde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü