USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

15 TEMMUZ´A ÖZEL TENİS TURNUVASI

15 TEMMUZ´A ÖZEL TENİS TURNUVASI

15 TEMMUZ´A ÖZEL TENİS TURNUVASI
17-07-2018 07:35
Google News

Çetin POLAT/

FETÖ/Paralel Devlet Yapılanmasına mensup bir gurup cuntacı asker tarafından 15 Temmuz´da gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminin 2. Yıldönümünde ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de ?15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü? etkinliklerine yer verildi.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile ve Sivas Tenis İl Temsilciliği etkinlikler kapsamında ?15 Temmuz Şehitleri Sokak Tenis Turnuvası? düzenledi. Kongre Müzesi bahçesinde gerçekleştirilen sokak tenis turnuvasına yaşlı-genç-çocuk çok sayıda vatandaş katıldı. Renkli görüntülere sahne olan turnuvada katılımcılar 2 saat süreyle eğlendi.

İLK MAÇ VALİ´DEN

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile ve Sivas Tenis İl Temsilciliği´nin organize ettiği sportif etkinliklerin ilk maçını Vali Davut Gül yaptı. Genç sporcular ise sokak tenisi oynayan Vali Gül, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

ÖZPAÇA:? 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ ANDIK?

Sportif faaliyetler kapsamında 15 Temmuz şehitlerini andıklarını söyleyenTenis İl Temsilcisi Emine Özpaça, katılımın oldukça yoğun olduğunu belirterek, ?Bu bizi çok mutlu etti. Etkinlikte turnuva düzenledik ve katılımcılar 2 saat doyasıya hem eğlendi hem de spor yapma imkanı buldu. Turnuvaya katılan Sayın Valimiz Davut Gül ile il protokolüne bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz? dedi.

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü