USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

?2. YARI ZOR OLACAK?

?2. YARI ZOR OLACAK?

?2. YARI ZOR OLACAK?
07-01-2020 07:00
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

Sivas Belediyespor, 2. Etap Antalya kampını hafta sonu yaptığı antrenmanın ardından tamamladı.

Yeşil-beyazlıların teknik direktörü Özer Karadaş, 1 hafta boyunca Antalya´da yapılan 2. Etap kampı ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Karadaş, kampın çok iyi geçtiğini ifade ederek, sezonun ikinci yarısına iyi başlamak istediklerini söyledi.

?ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ?

Tecrübeli çalıştırıcı Özer Karadaş, devre arasında iki ayrı kamp yaparak, sezonun ikinci yarısına iyi başlamak gayretinde olduklarını; ?Antalya kampımızı hafta sonu tamamladık. Bizim tek hedefimiz sezonun ikinci yarısına iyi bir şekilde başlamak. Tek gayretimiz bu. TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Sivas´ı ve kulübü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. 2. Yarı bizim için zor geçecek ama bizde elimizden gelenin en iyisini yapıp galibiyetler almaya çalışacağız? dedi.

?KAMP VERİMLİ GEÇTİ?

Yapılan kamplarda takımın eksiklerini tespit ettiklerini ifade eden Karadaş; ?Muhsin Yazıcıoğlu Tesislerinde 24 ? 27 Aralık 2019 tarihlerinde planlanan 1. Etap Sivas Kampının iyi bir hazırlık dönemi oldu. 28 Aralık 2019 ? 4 Ocak 2020 tarihlerindeki 2. Etap Antalya kampının da aynı şekilde takımının genel durumunu değerlendirdik. Kamplarımız eksikleri tespit etme bakımından faydalı oldu. Kampta oyuncularımızın performanslarını değerlendirdik. Eksiklerimizi görüp, eksikleri gidermek için çalışmalar yaptık. Kampımız verimli geçti? ifadesini kullandı.

?YETENEKLİ FUTBOLCULAR VAR?

Sivas Belediyespor teknik direktörü Özer Karadaş, Sivas ve Antalya kamplarında ikinci devreye en iyi şekilde hazırlanmak için günlük antrenman yaptıklarını da vurgulayarak; ?Sivas kampı olsun, Antalya kampı olsun bu vesile ile futbolcularının, yetenek ve etkinliklerini test edip bunu takım olarak en ileri seviyeye taşımak için gayret ettik. Çünkü iyi bir kadromuz var. Genç bir takımız. Çalışınca her şey oluyor. Yeter ki herkes istesin. Takımımızda çok iyi yetenekli oyuncular var. İnşallah ligin ikinci yarısında çok iyi işler yapacağız? dedi.

?KARABÜK´Ü YENMEK İSTİYORUZ?

Karadaş son olarak bugün yeniden hazırlıklarına devam edeceklerini söyleyerek, şu ifadeleri kullandı; ?Antalya kampını cumartesi günü sabah yaptığı ter idmanı ile tamamlamıştık. Kampın ardından futbolculara iki gün izin verdik. Bugün de Muhsin Yazıcıoğlu Tesislerinde sezonun ikinci yarısının ilk maçı olan Karabükspor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Takımımızda eksik futbolcu yok. Sorunumuz, sıkıntımı yok. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve şimdi önümüzde Karabükspor ile oynayacağımız maça odaklandık. Hedefimiz mutlak galibiyet. İnşallah Karabük maçından galibiyetle ayrılacağız. Karabük´ü yenip ligin ikinci devresine 3 puanla başlamak istiyoruz.?

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü