USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

TAHMİNLERİN ÜZERİNDE OY ALARAK KAZANIRIZ - video

TAHMİNLERİN ÜZERİNDE OY ALARAK KAZANIRIZ - video

TAHMİNLERİN ÜZERİNDE OY ALARAK KAZANIRIZ - video
04-03-2019 07:59
Google News

Milletvekili İsmet Yılmaz, bu seçimlerde Sivas´ta yine hizmet siyasetinin tercih edileceğini belirterek, ?31 Mart´ta Şehrül-Emin´i seçeceğiz. Yani şehri emanet edeceğimiz kişiyi seçeceğiz. Emin olacak, güvenilir ve yetenekli olacak. Kendisine emanet edilen bayrağı daha yükseğe taşıyacak. Bunu yaparsa Hilmi Bey yapar, bunu yaparsa Ak Parti kadroları yapar. Tahminlerin üzerinde oyla kazanırız? dedi.

4 BAKAN GELİYOR

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum´un ardından bugün de Adalet Bakanı Abdulhamit Gül´ün şehrimize geleceğini, mart sonuna kadar da, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu´nun Sivas programları olduğunu ifade ederek, ?Bakanlarımız Sivas´a müjdelerle gelecekler? dedi.

?ÖNCELİKLİ SORUN İŞSİZLİK?

Milletvekili Yılmaz, ?Sivas 2. Organize Sanayi Bölgesi´nin özel bir teşvik kapsamına alınıp, tahsislerin yapılarak doldurulması gerekiyor. Çünkü Sivas´ın öncelikli sorunu işsizliktir. Yani vatandaşa sorduğumuzda birinci sıradaki sorun ekonomi, ikinci öncelikli sorun ise işsizlik. Bunu çözmek bizim için de olmazsa olmazdır. Önceliğimiz 2. OSB´nin özel bir teşvik kapsamına alınarak, tahsislerin başlatılmasıdır. Bunu yaparsak, bırakın göç vermeyi, Sivas´a dışarıdan göç de gelecektir?dedi.

?5 YILDA TAMAMLARIZ?

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin ise31 Mart´tan sonra hükümetin sağlayacağı destekle açıkladıkları projeleri görev süresinde tamamlayıp şehre kazandıracaklarını belirterek, ?İstihdama yönelik en büyük projemiz 2. OSB´nin milli yük vagonu üretim merkezi haline getirilmesidir. Burası Sivas´ın yeni istihdam merkezi olacak. Ankara´nın desteği ve siyasilerimizin takibiyle başaracağız?dedi.

Hayrullah AĞKAŞ

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum´un ilimizdeki temaslarını değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenlendi. Revag Otel´de düzenlenen programa AK Parti Milletvekili İsmet Yılmaz, Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu ve diğer teşkilat mensupları katıldı.

Programda konuşan Milletvekili İsmet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum´un ilimize birçok konuda müjdeler verdiğini belirterek, Mart ayı içerisinde 4 Bakan´ın daha ilimize geleceğini belirtti.

?ÖNCELİĞİMİZ 2. OSB

  İÇİN ÖZEL TEŞVİK?

?Mart ayı içerisinde ilimiz 4 Bakanı ağırlayacak? diyen Milletvekili Yılmaz, ?Adalet Bakanımız 4 Mart tarihinde ilimize gelecek. Kesinlikle müjdeleri de vardır. Açık Cezaevini bildiğiniz gibi taşıyacaktık. Hafik´e giderken TANAP´ın yeri vardı. Oradaki çalışmalar hemen hemen tamamlandı. İnşallah cezaevi seçimden önce taşınacak? diye konuştu.

10 Mart´ta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun ve 24 Mart´ta da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank´ın ilimizde temaslarda bulunacağını belirten Yılmaz, yine Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu´nun da Sivas´a geleceğini ifade etti.

?BİLGİN´E DESTEK?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank´ın, Hilmi Bilgin´e destek için geleceğini söyleyen AK Parti Milletvekili Yılmaz, ?DOKAP ile ilgili bir çalışma vardı. Oraya katıldığımızda Sivas 2. Organize Sanayi Bölgesi´nin özel bir teşvik kapsamına alınıp, tahsislerin yapılarak doldurulması gerekiyor. Çünkü Sivas´ın öncelikli sorunu işsizlik. Yani vatandaşa sorduğumuzda birinci sıradaki sorun ekonomi, ikinci öncelikli sorun ise işsizlik. Bunu çözmek için de bizim için olmazsa olmazımız Önceliğimiz 2. OSB´nin özel bir teşvik kapsamına alınarak, tahsislerin başlatılmasıdır. Bunu yaparsak, bırakın göç vermeyi, Sivas´a dışarıdan göç de gelecektir? şeklinde konuştu.

Milletvekili Yılmaz, tüm Bakanların Sivas´a müjdelerle geleceğini vurgulayarak, bu ziyaretlerdeki asıl amacın Hilmi Bilgin´e destek olduğunu ifade etti.

ŞEHRÜL-EMİN´İNİ SEÇİLECEK

Tahminlerin üzerinde bir oyla emanetin Hilmi Bilgin´e teslim edileceğini belirten AK Parti Milletvekili Yılmaz, ?31 Mart´ta Şehrül-Emin´i seçeceğiz. Yani şehri emanet edeceğimiz kişiyi seçeceğiz. Emin olacak, güvenilir olacak ve yetenekli olacak. Kendisine emanet edilen bayrağı daha yükseğe taşıyacak. Bunu yaparsa Hilmi Bey yapar, bunu yaparsa Ak Parti kadroları yapar? dedi.

MİLLET BAHÇESİ

8 AYDA BİTECEK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum´un ilimizdeki temaslarını değerlendiren Milletvekili Yılmaz, ?Ekim ayında ilimizi ziyaret etmişlerdi. O dönemde söz verdiklerinin hepsini birer birer yerine getirdi ve birçok proje de devam ediyor. Sokak sağlıklaştırması ve şehir aydınlatması bunlardan birkaçıdır. Bakanımız bu yoğun seçim döneminde Hilmi Beye destek için ilimize geldi. Bildiğiniz üzere her ile bir millet bahçesi yapılıyor. Selçuklu Millet bahçesinin ihalesi yapıldı. Bu projeye ne İl Özel İdaresi´nden, ne de Belediyemizden tek bir kuruş çıkmayacak. Selçuklu Millet bahçesinin yeri TOKİ´ye aitti. Ancak Sağ olsun Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle bu alana Millet bahçesi yapılması kararlaştırıldı. Mart ayında yer teslimi yapılacak ve 8 ay sonunda bu alandaki çalışmanın tamamlanması hedefleniyor. Selçuklu Millet bahçesinin yanı sıra ikinci bir millet bahçesi de gelecek. Eski Numune Hastanesi´nin bulunduğu yere yapılacak. Burada da 70 dönümün üzerinde bir alana millet bahçesi yapılacak? şeklinde konuştu.

SİVAS HALKI KAÇ

HİZMETLE YETİNECEK?

Diğer parti Belediye Başkan adaylarının Ankara´dan 3 hizmet getirmesi halinde AK Parti adayının 10 hizmet getireceğini belirten Yılmaz, ?Sadece Belediye´nin imkânlarıyla projeleri hayata geçirmek çok zor. Sivas´ın tek ihtiyacı park ve bahçeler değil. Allah için Sivas´a hizmet gelsin diyenin öncelikle şuna karar vermesi lazım. Sivas´taki sorunları Ankara´da hangi bakanlık çözebilir. Hangi adayın hangi bakanlıklarla ilişkisi var. Yani Hilmi Beyin dışında hangi aday bunu yapabilir. Diğer aday Ankara´dan 3 hizmet getiriyorsa, Hilmi Bey 10 hizmet getirir. Dolayısıyla tercih şu? Sivas 3 hizmetle yetinecek mi? Yoksa 10 eser veya daha fazlasıyla mı yetinecek. Onun için biz diyoruz ki hizmet siyasetini tercih edin? dedi.

?VERDİĞİMİZ  SÖZLERİ

  YERİNE GETİRDİK?

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin ise 31 Mart´tan sonra hükümetin sağlayacağı destekle birlikte açıkladıkları projeleri görev süresinde tamamlayıp şehrimize kazandıracaklarını söyledi.

İstihdamına yönelik en büyük projenin Demirağ Organize Sanayi Bölgesi olduğunu belirten Bilgin, ?2. OSB´nin milli yük vagonu noktasında bir üretim merkezi haline getirilmesini Sayın Bakanlarımızın, milletvekillerimizin Ankara´da takibiyle sağlayacağız. Bizler bugüne kadar AK Parti siyaseti olarak Allah´a şükürler olsun vermiş olduğumuz her sözü yerine getirmenin mutluluğu ve alnı açıklığı ile toplumun karşısına çıkıyoruz. Bu dönemde de inşallah 31 Mart´tan itibaren açıklamış olduğumuz projelerle veya önümüzdeki süreçte Sivas´ın ihtiyacı olan projeleri de kazandırarak şehrimize değer katacağız. Hep birlikte Sivas´ımızı daha ileriye taşıyacağız? dedi.

?SİVAS, AK PARTİ İKTİDARI

İÇİN ÇOK ÖNEMLİ?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın, Sivas´ı sevdiğini ve önemsediğini belirten AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu ise ?Bunun en büyük göstergesi şimdiye kadar yapılan yatırımlar ve hizmetlerdir. Bunun yanı sıra şehrimize gelen Bakanlarımız da müjdeler vererek Sivas´ımızın AK Parti iktidarı için ne kadar önemli olduğunu gözler önüne sermektedir? dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum´un, Ekim ayında ilimize gelerek 8 müjde verdiğini belirten Aksu, ?Geçtiğimiz Çarşamba günü Sultan Şehrimize ikinci ziyaretini gerçekleştiren Bakanımız, yine Sivas´ın çehresini değiştirecek, Şehrimize değer katacak yatırımların sözünü ve müjdesini vermiştir? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü