USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

4 EYLÜL´DEN ÇIKIŞ YOK

4 EYLÜL´DEN ÇIKIŞ YOK

4 EYLÜL´DEN ÇIKIŞ YOK
30-12-2019 16:04
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT
Süper Lig´in devresinin son haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Göztepe ile kozlarını paylaştı. 90 dakika 1-0 Sivasspor´un üstünlüğü ile sona erdi.
Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumunda oynanan maçta Ankara bölgesi hakemlerinden Yaşar Kemal Uğurlu düdük çaldı. Uğurlu´nun yardımcılıklarını ise; Mehmet Cem Satman (1. Yardımcı Hakem), Mustafa Sönmez (2. Yardımcı Hakem) ve Burak Pakkan (Dördüncü Hakem) yaptı.
Sahaya mutlak galibiyet için çıkan Yiğidolar rakibi karşısında başarılı bir futbol sergiledi. 1-0 biten maçta Sivasspor´a galibiyeti getiren tek golü 66. dakikada Mustapha Yatabare kaydetti.
Bu sonucun ardından Demir Grup Sivasspor, ligin ilk devresini 37 puanla lider tamamladı. Göztepe ise 23 puanla 9. sırada kaldı.
Diğer yandan Sivasspor, ligin ikinci devresinin ilk haftasında deplasmanda üç büyüklerden Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Vodafone Park´da oynanacak olan maçın günü ve saati ise henüz belli olmadı.
TEKNİK HOCALAR YAN YANA
Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, müsabaka öncesinde Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut ile yan yana gelerek birbirlerine başarılar diledi. Teknik direktörler daha sonra yan yana foto muhabirlerine poz verdi.
MİNİKLERDEN MÜTHİŞ DESTEK
Sivas Valiliği öncülüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde ve Demir Grup Sivasspor´un destekleriyle gerçekleştirilen ?Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor Projesi´ büyüyerek devam ediyor. Bu kapsamda ilçe ve köylerde okuyan öğrenciler Sivasspor ? Göztepe karşılaşmasını tribünden takip etti. 3 Bin 200 öğrenci kuzey kale arkası tribününde maçın heyecanına ortak oldular.
TARAFTAR MÜKEMMELDİ
Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumunda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 15 bin kişi izledi. Sivassporlu taraftarlar stadyumun büyük bölümünü doldururken, 90 dakika boyunca takıma destek tezahüratlarında bulundular. Göztepe taraftar ise kendilerine ayrılan misafir tribününün bir kısmını doldurarak takımlarını destekledi.
BAŞKANLAR BERABER TAKİP ETTİ
Heyecan dolu maçı il protokolü şeref tribününden beraber izledi. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve il protokolü maçı birlikte takip etti.
SİVASSPOR 11. GALİBİYETİNİ ALDI
1-0´lık galibiyetin ardından Demir Grup Sivasspor ligde bu sezon 11. kez galip geldi. Yiğidolar ligin ilk haftasında sahasında Beşiktaş´ı 3-0, beşinci haftada sahasında Trabzonspor´u 2-1, yedinci haftada yine evinde Ankaragücü´nü 3-1, dokuzuncu haftada kendi evi ve seyircisi önünde Antalyaspor´u 2-1, onuncu haftada deplasmanda Denizlispor´u 2-0, on birinci haftada sahasında Konyaspor´u 2-0, on ikinci haftada deplasmanda Kayserispor´u 4-1, on üçüncü haftada sahasında Kasımpaşa´yı 2-0, on dördüncü haftada Yeni Malatyaspor´u deplasmanda 3-1 ve on beşinci haftada sahasında Fenerbahçe´yi de 3-1 yenmişti.
GOL DAKİKALARI
66. Dakikada Fatih, rakibi Andre Castro´dan çalığı topu Kone ile buluşturdu. Ceza sahasına giren Kone, pasını uzak direkteki Yatabare ile buluşturdu. Yatabare ise bekletmeden yaptığı vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 1-0

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü