USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

400 AİLEYE GIDA YARDIMI

400 AİLEYE GIDA YARDIMI

400 AİLEYE GIDA YARDIMI
24-05-2019 07:47
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Beşir Derneği İl Temsilciliği Ramazan ayında ile ihtiyaç sahibi ailelerin Ramazan ayı sevincine ortak oluyor.

Beşir Derneği olarak faaliyetleri hakkında bilgi veren İl Temsilcisi Süha Yılmaz, yurt dışında 55, Türkiye´de 285 temsilcilikle faaliyet gösterdiklerini belirterek, ?Ülkemizde ve tüm dünya da desteğe ve hizmete ihtiyacı olan mahzun ve mahcup gönüllerin müjdeleyicisi olarak hiçbir ayrım yapmadan paylaşmayı erdem haline getirmiş gönülleri buluşturmak sosyal adalete ve kardeşliğe destek olmak hayır işlerinin yaygınlaşması için Dünyanın her yerinde insanlara hizmeti nimet bilerek çalışmalara devam etmektedir? dedi.

Beşir Derneği olarak nerede bir mahzun ve mahcup gönül varsa orada onunla olmak, acısını, üzüntüsünü ve yokluğunu paylaşmak adına hizmet verdiklerini belirten Yılmaz, ?Beşir Derneği ülkemizin en yayın insani yardım organizasyonu olmuştur. Beşir Derneği Uluslararası yapmış olduğu faaliyetler ile Bakanlar Kurulu Kararı ile de Kamu Yararına Hizmet eden Dernek Statüsüne geçmiştir. Derneğimiz Yurt içinde ve dışında binlerce ailenin kimsesizlerin müjdeleyicisi olmuş gıda, giyim, eğitim, yardım ile ülkemizde faaliyetlerini devam ettiren derneğimiz ihtiyaç sahiplerinin umudu olmuştur? diye konuştu.

PARANIN GEÇMEDİĞİ MAĞAZA

?Paranın Geçmediği Mağaza´ projesinin devam ettiğini kaydeden Beşir Derneği Temsilcisi Yılmaz, ?Sosyal incelemesi yapılan ihtiyaç sahibi ailelerin yaralarına merhem olarak paylaşım mağazamızdan istedikleri gibi alışveriş yapma olanağını sunmaktadır. Her ay 50 aileye alışveriş imkânı ile hizmetimiz devam etmektedir? dedi.

Yılmaz, şunları kaydetti:

?Beşir Derneği İl Temsilciliği olarak Ramazan ayında ?Bir Kap Bir Kalp Projesi´ ile sıcak bir çorba sevgi ile pişirilmiş bir aşı kardeşlikle yoğrulmuş ekmeği paylaştıkça çoğalan iftar sevinci ile Dünya´nın en büyük iftar sevincini gönüllerde kuruyoruz. Evinde iftar yapamayacak kadar ihtiyaç sahibi olan ailelerle aşımızı paylaşıyoruz. Sivas İl Temsilciliği olarak hazırladığınız sıcak yemekleri iftar saati gelip sefer taslarımızla alıp günlük 50 kişiye sizler adına ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.

?ÇOCUKLARA BAYRAMLIK?

İl Temsilciliği olarak zekâtlarınızla Türkiye´de ve Dünya´da kimsesizlerin yüzlerini güldürüyoruz. ?Ramazan Garip Kalmasın´ sloganı ile yola çıkan Beşir Derneği İl Temsilciliğimiz temel gıda ürünlerinin olduğu kumanya paketi ile ihtiyaç sahibi yoksul 400 aileye gıda yardımında bulunarak hayır sahiplerinin bağışlarına vesile oldu. Sosyal incelemesi önceden belirlenen ve tamamlanan ihtiyaç sahibi ailelerin 5-12 yaş kız ve erkek çocukların bayram öncesi mutluluklarına vesile olmak için değerli bağışçılarımızın yardımları yerine ulaştırarak çocuklarımızın bayram sevincine ortak olduk.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü