USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

5 OY FARKLA KAZANDI

5 OY FARKLA KAZANDI

5 OY FARKLA KAZANDI
21-02-2018 07:34
Google News

 

 

Çetin POLAT

Kangal Esnaf ve Sanatkarlar Odası´nın kıyasıya yarışa sahne olan seçimlerini 5 oy farkla Oğuz Erdoğan kazandı.

Seçim sürecindeki esnaf odalarında seçimler birer birer yapılırken, Kangal Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri bu dönem farklı iki adayın yarışıyla geçti. Bir dönemden beri başkan olan Basri Çoban´ın tekrar aday olmadığı Esnaflar Odası seçimlerinde, Oğuz Erdoğan ile Gökhan Karakaya yarıştı.

Geçtiğimiz gün, SESOB Başkanı Beşir Köksal´ın divan başkanlığını yaptığı kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Yönetim ve denetim kurulu raporları ile blançoların ibra edilerek kabul edildiği genel kurulda daha sonra yapılan seçimlerde iki aday için Kangal esnafları oy kullandı.

SANDIKTAN OĞUZ ERDOĞAN ÇIKTI

 Kıyasıya bir seçim süreci yaşanan Kangal Esnaflar Odası seçimlerinde sandıktan 130 oy alan Oğuz Erdoğan galibiyetle çıkarken, diğer aday Gökhan Karakaya´ya ise 125 oy verildiği görüldü.

Yönetim Kurulu Harun Üngör, Bahadır Ulusoy, Halil Yeğen, Enis Atmaca, Ali Göktaş ve İhsan Gülden, Denetim Kurulu da Murat Gültekin, Recep Çulha ve Ahmet Ünsal´dan oluşan Kangal Esnaflar Odası´nda yeni başkanı Oğuz Erdoğan, esnaf ve sanatkarlara azami gayretle hizmet edeceklerini söyledi.

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü