USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

662 YERLEŞİM YERİNDE KAR ENGELİ (VİDEO)

662 YERLEŞİM YERİNDE KAR ENGELİ (VİDEO)

662 YERLEŞİM YERİNDE KAR ENGELİ (VİDEO)
01-02-2020 07:00
Google News

Uğur YİĞİT

Hava sıcaklığının eski 2 dereceye düştüğü ilimizde etkili olan kar yağışı nedeniyle cadde ve sokaklar kısa sürede beyaza büründü. Kar nedeniyle köy ve mezradan oluşan 662 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdare ekipleri, kapalı yolların yeniden ulaşıma açılması için çalışmalarına başladı. Sivas- Erzincan karayolunda ise kar ve tipinin etkili olması nedeni ile yol kontrollü olarak ulaşıma kapatıldı. Karayolları ekipleri, güzergahlarda olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

EKİPLER ARALIKSIZ ÇALIŞTI

Karın ardından ilimizde olumsuzluk yaşamaması amacıyla Sivas Belediyesine bağlı ekipler yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Kar yağışıyla birlikte kentin tamamında tuzlama çalışması gerçekleştiren ekipler ulaşımın sorunsuz gerçekleşmesine sağlarken, yayalar içinde şehir merkezinden başlayarak tüm il de kar küreme çalışmaları yapıldı. Çalışan ekipleri Belediye Başkan Yardımcısı Levent Olgun da ziyaret ederek ekiplere özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Meteoroloji Müdürlüğü ile koordineli bir çalışma gerçekleştirildiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Levent Olgun, ?Kar yağışının başlamasıyla birlikte Belediyemize bağlı bütün ekipler harekete geçerek öncelikli olarak tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Kent merkezi başta olmak üzere kaldırımlarda yayaların güvenli ulaşımı için kar küremesi yapıldı.? dedi.

Olgun, ayrıca kış aylarında vatandaşların olumsuzluk yaşamaması amacıyla ekiplerin hazır olduğunu da dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü