USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

8 BAŞLIKTA 58 PROJE - video

8 BAŞLIKTA 58 PROJE - video

8 BAŞLIKTA 58 PROJE - video
28-02-2019 07:59
Google News

3 Aydan beri sahada olan Ak Parti adayı Bilgin, halkın istek ve taleplerini dinleyerek hazırladıklarını söylediği projelerini dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum´un da katıldığı törenle TSO salonunda açıkladı

ANKARA´NIN GÜCÜYLE

GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Eski Milletvekili ve Adalet eski Bakan Yardımcısı olan AK Parti adayı Bilgin, 8 başlıkta topladığı 58 kalemden oluşan projeleriyle ilgili olarak, ?Sevdası Sivas olanın hayalleri de Sivas olur. Daha güzel bir Sivas için projelerimizi Ankara´nın gücüyle gerçekleştireceğiz. Şehrimizin gelişmesi için ne gerekiyorsa onu yapacağımıza söz veriyorum?dedi.

İŞTE, O PROJELER

SOSYAL ŞEHİR PROJELERİ

1- Millet kırahathaneleri

2- Hanımlar kültür ve sanat merkezi

3- Engelsiz şehir hayatı projesi

4- Engelsiz yaşam parkı ve bakım Mrk.

5- Yaşlılar yaşam parkı ve bakım Mrk.

6- Yaşlılar sohbet evi

7- Sosyal danışma merkezi

YEŞİL SİVAS PROJELERİ

1- Kızılırmak projesi

2- Millet bahçeleri

3- Mesire alanları

4- Bölge parkları

5- Mahalle parkları ve spor alanları

ÇEVRE VE YAŞAM PROJELERİ

1- Güneş enerjisi santrali

2- Kızılırmak havzası koruma projesi

3- Katı atık yakma tesis projesi

4- Sıfır atık projesi

5- Beydilli baraj yapım projesi

6- OSB´ye su deposu projesi

YENİLENEN ŞEHİR PROJELERİ

1- Yeni belediye hizmet binası projesi

2- Akıllı şehir projesi

3- Eski sanayi kentsel dönüşüm projesi

4- Esentepe kentsel dönüşüm projesi

5- Toplu konut projesi

6- Pazar yeri projesi

7- Altın kale projesi

8- Meydan projeleri

9- Cephe düzenleme projesi

10- Cumhuriyet seyir kulesi

11- Yeni toptancılar sebze hali projesi

12- Hayvan satış merkezi projesi

13- Mevlana sağlık ocağı projesi

14- Yeni nikah salonu projesi

15- Yeni itfaiye bina projesi

16- STK yerleşkesi projesi

KÜLTÜR VE TURİZM PROJELERİ

1- Kale projesi

2- Geçmişten bugüne kent müzesi

3- Sanayi mektebi müze projesi

4- Aşık Veysel Ozanlar Tematik parkı

5- Aşık Veysel müzik ödülleri projesi

6- Selçuklu sokağı ve sivas çarşısı

7- Geleneksel el sanatları atölyeleri

8- Konak restorasyonları projesi

9- Sanatkarlar sokağı projesi

10- Türbe çevre düzenleme projesi

11- Her hafta bir yöre turizmi projesi

GENÇLİK, SPOR PROJELERİ

1- Semt gençlik evleri projesi

2- Sivas, bilim, sanat ve kültür parkı

3- Amatör spor kulüpleri parkı projesi

4- Trafik eğitim park projesi

ULAŞIM PROJELERİ

1- Yeni bulvar projeleri

2- Alt-üst geçit projeleri

3- Kavşak düzenleme projeleri

4- Cadde düzenleme projeleri

5- Kapalı ve açık otopark projeleri

SANAYİ ALT YAPI PROJELERİ

1-ÖZBELSAN´ın geliştirilmesi

2- Seyfebeli sanayi sitesi

3- Kadın girişimcileri sanayi sitesi

4- 2.OSB ile şehir arasına raylı sistem

Hayrullah AĞKAŞ

AK Parti Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin, seçildiği taktirde 31 Mart´tan sonra başlayacak 5 yıllık süreçte yapacağı 58 kalem projeyi 8 ana başlık altında açıkladı. Bilgin´in ekibinin de tanıtıldığı törende ?Projelerimizi Ankara´nın gücüyle gerçekleştireceğiz?dedi.

Adaylığının açıklanmasından sonra şehrimize gelen ve 3 aydan bu yana sahada olan Ak Parti Başkan adayı Bilgin, bu süreçte sürekli halkla görüşerek, talepleri aldığını belirterek, ?Uzun görüşmelerden sonra halkımızın isteği doğrultusunda projelerimizi hazırladık. Bugün açıklıyoruz. İnşallah 31 Marttan sonra gelişen Sivas için ne gerekiyorsa onu yapacağıma söz veriyorum. Ankara´nın gücüyle gerçekleştireceğimiz projelerle, çok daha güzel bir şehir ortaya çıkaracağız?dedi.

?Sevdası Sivas olanın hayali de, hayatı da Sivas olur? sloganıyla yola çıktıklarını ve ?Ben değil, biz anlayışı ile? hareket edeceklerini söyleyen Hilmi Bilgin, ?31 Martta Sami Aydın başkanımızdan devralacağımız bayrağı, gönül belediyeciliği ilkesiyle dalgalandırmaya devam edeceğiz. Başkanlık makamı hizmet etme aracıdır. Ak Parti gücüyle, az konuşup çok çalışacağız. Şehrimize daha güzel yapacağız.?dedi.

Ticaret Odası Salonunda Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Milletvekilleri, Belediye Başkanı Sami Aydın, Ak Parti İl Başkanı Hakan Aksu ve tüm İl ve Merkez İlçe Yöneticileriyle, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarıyla partililerin katıldığı törende projelerini açıklayan Başkan adayı Bilgin, 31 Mart´tan sonra sadece Belediye hizmetleri yapan değil, 7´den 70´e herkesin derdiyle dertlenen ve herkesin mutluluğu için çalışan bir belediyecilik anlayışını ortaya koyacaklarını ifade ederek şunları söyledi.

?Hemşerilerimizin mutluluğu ve refahı için eğitimde, sağlıkta, turizmde, kültür ve sanatta ortak akıl ve istişare ile ben değil biz anlayışıyla hep birlikte hareket edeceğiz. Ben yaptım oldu anlayışıyla değil hemşerilerimizin talep ve beklentilerini her zaman dikkate alacağız. Katılımcı ve hesap verilebilir belediyecilik anlayışıyla, insan odaklı çevreye insana saygılı, şehirde yaşayan herkesin, her kesimin kendisini mutlu ve güvencede hissettiği bir hizmet anlayışı temel felsefemiz olacaktır. Az konuşacağız, çok dinleyeceğiz, çok çalışacağız.

Yollar ve köprüler inşa edeceğiz. Ama yollar ve köprüler yapmadan önce gönüller yapacağız, gönüller fethedeceğiz. Gönül belediyeciliğini inşallah hep birlikte inşa edeceğiz. Hemşerilerimizin rızasının olmadığı hiçbir yerde asla olmayacağız. Her işimizde adalet, ehliyet ve liyakatten asla taviz vermeyeceğiz.

Adaylığımız açıklandığı andan itibaren Sivas´ımızın neye ihtiyacı var, hemşerilerimiz bizden neler bekliyorlar, görmek istedikleri projeler nelerdir, belediyemizden beklentisi nelerdir, bu hususları tespit etmek ve buna göre projeler hazırlamak üzere STKlarımızı, muhtarlarımızı, hanım kardeşlerimizi, gençlerimizi, esnafımızı ve üniversitemizi dinledik. Uzun uzun çalıştık. Bu çalışmalar neticesinde ortaya çıkan projeleri 8 ana başlık altında sizlerle paylaşacağım.

Projelerimiz ağırlıklı olarak inşaat odaklı olmayacak. Çevreci, sosyal ve yeşili önemseyen akıllı şehir konseptine uygun, çağın beklentilerine cevap veren insan odaklı projeleri hayata geçireceğiz. Kısıtlı kaynaklardan maksimum faydayı sağlayacak projeler oluşturduk.

İnsanların yaşadıkları şehirden keyif almalarını, mutlu olmalarını, herkesin ve her kesimin aradığını bulduğu bir Sivas oluşturmak başta belediye başkanı ve ekibinin görevidir. Bizde inşallah bunu birlikte başaracağız?

YILMAZ: İSTİKRARA İHTİYAÇ VAR

Ak Parti Milletvekili İsmet Yılmaz ise Türkiye´nin bugün her zamankinden daha çok istikrar ve güvene ihtiyacı olduğunu belirterek, ?İnanıyorum ki aziz milletimiz 31 Mart´ta bir kez daha güven ve istikrardan yana tercihte bulunacaktır?dedi.

Adayları Hilmi Bilgin´e başarı dileğinde bulunan Yılmaz şunları söyledi.

?31 Mart´ta bir tercihte bulunacağız. Yerel yöneticilerimizi seçeceğiz. Yerel seçimler için adaylarımız belirlendi. Adaylarımızın çalışma arkadaşları belirlendi. Başkan adayımızın Sivas´a kazandıracağı projeler belirlendi. Bugün halkımızın takdirine ve değerlendirmesine sunuyoruz. Ak Parti olarak milletten vekalet aldığımız her dönem hem merkezi hükümette hem de belediyelerde 80 yılda yapılandan daha fazla hizmeti ve eserleri milletimizin hizmetine sunduk. İnanıyoruz ki; 31 Mart seçimlerinde aziz milletimiz tercihini yine yeniden hizmet siyasetinden yana kullanacaktır. Türkiye´de istikrar ve güven ortamının devamından yana olacaktır. Türkiye´nin her zamankinden daha fazla hem hizmet siyasetine hem de güven ve istikrarın devamına ihtiyacı var. İlimizde, ilçelerimizde yapılacak olan her doğru tercih ülkemize yeni hizmetler kazandıracak ülkemizin istikrar ve güven ortamının devamını sağlayacaktır.

Yerel seçimlerde şehri emanet edeceğimiz kişileri seçeceğiz. Hemşerimiz Hilmi Bilgin, tevazu, samimiyet ve gayret ile hizmet işi, gönül işi diyerek Sivas Belediye Başkanlığı´na milletimizin hizmetine talip oldu. Yeni bir heyecanla, tecrübesi ve birikimiyle ilimizi daha da güzelleştirmeye, ilimizi huzur kenti yapmaya ak kadrolarla talip. Sivas´ı Sivas´ta yaşayanlarla yönetmek istiyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet götürülemeyen hiçbir yerin kalmamasını, kimsesizlerin kimsesi olmak istiyor. İnsanların her alanda hayat kalitesini yükseltmek istiyor. İnanıyorum ki bu şehre karşı bir sorumluluk taşıyan her kes emaneti ehline, Hilmi Bilgin´e verecektir. Bu seçimde de oy verirken bir kuyumcu terazisi hassasiyeti ile şehrimize hangi adayla daha çok hizmet geleceğini değerlendirecek ve kararını verecektir. Şimdiden yapılacak olan tercihlerin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. Hilmi başkanımıza başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun?

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü