USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GELECEK YIL HİZMETE AÇILIYOR

GELECEK YIL HİZMETE AÇILIYOR

 GELECEK YIL HİZMETE AÇILIYOR
15-09-2021 07:00
Google News

Uğur YİĞİT

Vali Salih Ayhan ve AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci yapımı devam eden Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Ayhan ve Ekinci, Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız’dan hastanenin son durumu hakkında bilgi aldı.  Vali Salih Ayhan salgın döneminde sağlığa yapılan yatırımların ne kadar kıymetli olunduğuna şahit olduklarını belirterek, “Sivas’ta bu konuda salgınla iyi mücadele veriyor. Rektörlüğümüzün çalışmasıyla Sivas’ımız çok değerli bir eser kazanacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Emeği geçenlere, milletvekillerimize, rektörümüze ve Sivas’ta bu konuya destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Milletvekili Sivas Ekinci ise, “Geçen yıl yapımına başlanan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma Hastanemizde geçen yıla göre bayağı yol alındı. Burada proje aşamasından yapım aşamasına kadar ve şu anki aşamaya kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımıza ve Sağlık Bakanımıza teşekkür ediyorum. Sivas’ımız yeni, modern, bölgesinde güç olacak bir hastaneye kavuşacak. Sivas’ımıza hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız da 2017’de başlayan çalışmaların devam ettiğini belirterek,  “Toplam 15 bloktan oluşan hastanemizin 2 bloku kalmıştı, onların da temeli atıldı. İnşallah yılsonuna kadar da kaba inşaatının çoğu bitmiş olacak. Kış döneminde de çalışmalar içeride devam edecek.  Yüklenici firma ile de sürekli irtibat halindeyiz. Şu anda herhangi bir sorunumuz yok.” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü