USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

?ACİLEN EKONOMİYE ODAKLANMALIYIZ?

?ACİLEN EKONOMİYE ODAKLANMALIYIZ?

?ACİLEN EKONOMİYE ODAKLANMALIYIZ?
03-04-2019 07:58
Google News

Erhan CEYLAN/

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, hafta sonu gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçim sonuçlarının ilimiz ve ülkemize hayırlı olmasını diledi. Seçim atmosferinden acilen çıkarılması gerektiğini açıklayan Eken, ekonomiye odaklanması gerektiğini söyledi.

Eken, 31 Mart seçimlerini kazanan AK Parti Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin, İl Genel Meclisi ile Belediye Meclis üyelerini tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.

Seçim sonrası hedeflerinin ekonomik istikrar ve kalkınma olduğunu açıklayan TSO Başkanı Eken, ?Önümüzde 4,5 yıllık seçimsiz bir süreç vardır. Bu süreyi toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelerek, ülkemizin ve ilimizin yarınlarının inşası için en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Acilen seçim atmosferinden çıkarak, kalıcı reformlarla ekonomiye odaklanmalıyız. Hükümetimizin uygulayacağı yeni ekonomik plan çerçevesinde üretim, yatırım, ihracat hattında yoğunlaşmalıyız. Siyasi görüşümüz ve partimiz ne olursa olsun, sandıktan çıkan sonuca saygı duyup, el ele verip birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalıyız. Sivas iş dünyası olarak bundan sonra daha fazla üretmek, daha fazla yatırım, istihdam ve ihracat sağlamak için çalışacağız. Ortak gayemiz, şehrimizin ve ülkemizin kalkınması, mutu olmasıdır.? Dedi.

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü