USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

“ADANA MAÇINI KAZANACAĞIZ”

“ADANA MAÇINI KAZANACAĞIZ”

“ADANA MAÇINI KAZANACAĞIZ”
22-10-2021 07:00
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

Demir Grup Sivasspor’un tecrübeli çalıştırıcısı Rıza Çalımbay, Pazar günü oynayacakları Adana Demirspor maçına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Çalımbay, geçen hafta oynanan Antalyaspor maçını değerlendirerek, artık puan kaybına izin vermeyeceklerini söyledi.

Antalya maçında hataların olduğunu hatırlatan deneyimli isim, “Hedefimiz üç puan kazanmaktı çünkü bu maç bizim için çok önemliydi. Bir seri başlatmak istiyordum. Ama karşımızda yeni bir sistemle oynayan bir takım vardı. Teknik direktör değişikliğinden dolayı oyuncuların moral ve motivasyonu daha yüksekti. Güzel bir lig maçı oldu. Kazanmak için elimizden geleni yapmaya çalıştık ama zaman zaman hatalarımız oldu. İkinci yarı hem oyuncu değişikliği olsun hem taktik değişikliği olsun ilk yarıdan daha iyi bir futbol oynadık. Ama karşımızda gerçekten dirençli bir takım vardı. Neticede puan puandır” dedi.

“4 MAÇTIR YENİLMİYORUZ”

Adana Demirspor maçına iyi bir şekilde hazırlandıklarını söyleyen Çalımbay, maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti. Çalımbay, “Bizim çok tedbirli olmamız gerekiyor. Bütün tedbirlerimizi alacağız. Kazanmaktan da başka bir şey düşünmüyoruz. Tek hedefimiz bu. Takımıma güveniyorum. Adana maçını kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Rakibimizi iyi analiz ettik. Zor maç olacak bunun da farkındayız. Bir avantajımız var. Evimizde 4 maçtır yenilmiyoruz. Bu seriyi sürdürmek kazanarak sürdürmek istiyoruz. Adana maçı için tek düşüncemiz 3 puan almak” ifadelerini kullandı.

“TARAFTAR STADYUMA GELSİN”

Çalımbay, Pazar günü oynanacak olan maça tüm Sivaslıları davet ederek, taraftar desteğine büyük ihtiyaçları olduğunu vurguladı. Çalımbay, “Kendi evimizde oynadığımız maçlarda gerçekten taraftara çok ihtiyaç duyuyoruz. Az sayıda taraftarımızın gelmesi bizim için dezavantaj oluyor. Adana Demirspor maçıyla birlikte taraftarımızı kazanmamız gerekiyor. Onlarla beraber çok güzel başarılar yakalayacağız. Bunun birçok örneği var. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi. Taraftar gelince hep beraber birlik olup maçları kazanabiliyoruz. Ben buradan çağrıda bulunuyorum. Tüm taraftarlarımızı ve Sivas halkını Pazar günü oynayacağımız Adana Demirspor maçına davet ediyorum. Gelsinler, bize destek olsunlar, bizde onlara galibiyet armağan edelim” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü