USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

AFYON´DA DEVAM

AFYON´DA DEVAM

AFYON´DA DEVAM
30-07-2018 07:25
Google News

Çetin POLAT/


TFF 2. Lig Kırmızı Grup Temsilcimiz Sivas Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk kampı tamamlayarak Afyon´a gitti. 2. Etap kamp hazırlıklarını Afyon´da sürdürecek olan Belediyespor, 14 Ağustos´a kadar 4 hazırlık maçı yaparak kampı tamamlayacak.
Teknik Direktör Özer Karadaş ve yardımcıları nezaretinde günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdüren Sivas Belediyespor Sivas´taki yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Yapılan son sabah antrenmanın ardından iki günlük izne ayrılan futbolcular bugün başlayacak olan 2. etap Afyon kampına katılacak. Yeşil-beyazlılar 14 Ağustos´a kadar devam edecek olan Afyon kampında toplam 4 hazırlık maçına çıkacak.
Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Özer Karadaş, Sivas kampı sonrası yaptığı açıklamasında geride kalan kampın verimli geçtiğine vurgulayarak; ?Futbolcularımızın performansından memnunum. Sivas´ta kendi tesislerimizde yaptığımız iki haftalık kamp süreci güzel geçti. İki gün sonra Afyon´da toplanacağız. Burada toplam 4 hazırlık maçına çıkacağız. Son dönemlerde tempoyu iyice arttırdık. Herkes yüreğini ortaya koyuyor? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü