USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ahad Hocadan Taraftara Çağrı!

Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş’nin Teknik Direktörü Ahad Kömürlüoğlu, Pazar günü Kahta 02 Spor ile oynayacakları maça taraftarı davet ederek, “Müsait olan, uygun olan tüm Yiğidoları bize destek için maça bekliyoruz” dedi.

Ahad Hocadan Taraftara Çağrı!
16-10-2024 11:55
SİVAS
Google News

AYDIN DELİKTAŞ

BAL takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş’de Teknik Direktör Ahad Kömürlüoğlu, Pazar günü oynayacakları Kahta 02 Spor maçını değerlendirdi.

Tecrübeli Teknik Direktör Kömürlüoğlu, yapılan antrenman sonrası kulübün resmi sosyal medya hesaplarına açıklamada bulundu.

2-0 kazandıkları Kahta 02 Spor maçını değerlendirerek sözlerine başlayan Kömürlüoğlu, “Öncelikle futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum, ayaklarına sağlık. Güzel bir mücadele gösterdiler. Ligin ilk 3 puanını aldık. Artık hafta hafta bakacağız. Önümüzde oynayacağımız Kahta 02 Spor maçı var. Kahta maçının hazırlıklarını da sürdürüyoruz. Mikail ve Yakup haricinde eksik oyuncumuz yok. Onlarda antrenmanlara başladılar ama takımla çalışmıyorlar sadece. Hafta sonuna kadar çalışıp, maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

“DESTEK İÇİN YANIMIZDA OLUN”

Kömürlüoğlu, bundan sonra iç sahadaki müsabakaları Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynayacaklarını belirterek, “Bundan sonraki karşılaşmalarımızı Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynayacağız. Müsait olan, uygun olan tüm Yiğidoları bize destek için maça bekliyoruz. Maçımızın saati 13.00’da. Müsait olan, bizi desteklemek isteyenleri Pazar günü Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde bizim yanımızda olmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.


Editor : Aydın DELİKTAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
16.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü