USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ahat Kömürlüoğlu; "Fedakarlıkla Kuruldu''

Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü’nün Teknik Direktörü Ahat Kömürlüoğlu, kulüp başkanı Mustafa Koçu’nun takıma büyük fedakarlıkları olduğunu söyledi. Kömürlüoğlu, “Mustafa Koçu Başkanımın büyük fedakarlıklarla kurduğu bir takım var. Bu takıma şehrin önce gelenlerinin de destek olması lazım. Sonuçta bu il için mücadele edeceğiz” dedi.

Ahat Kömürlüoğlu; "Fedakarlıkla Kuruldu''
29-08-2024 11:20
SİVAS
Google News

HAKAN KALELİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü’nde yeni sezon öncesi çalışmalar hızla devam ediyor.

Takımın deneyimli teknik direktörü Ahat Kömürlüoğlu, yapılan antrenman sonrası kulübün resmi sosyal medya hesaplarına açıklamada bulundu.

Yaklaşık 10 gündür aralıksız antrenman yaptıklarını ifade eden Kömürlüoğlu, “Geçen yıl bizim için başarılı ve güzel geçti ama geride kaldı artık. Mustafa Koçu Başkanımın projesi içerisinde olmak istedik. Burada bir takımı tekrar 3. Lig’e çıkartabilmek için mücadele gösteriyor başkanımız. Bizde ona katkı sağlayalım, yardımcı olalım isteğiyle buradayız. Yeni sezon hazırlıklarımıza başladık ve yaklaşık 10 gündür de çalışıyoruz. Çalışmalardan ve arkadaşların temposundan memnunuz. Önümüzde daha uzun bir süremiz var. Fiziksel anlamda takıma güç katarken de takım içindeki kaynaşmayı da sağlamak istiyoruz. Birinci önceliğimiz ilk etapta bu” dedi.

“BU ŞEHRİN BAŞARISI OLACAK”

İş adamları ve siyasilerden destek beklediklerini ifade eden Ahat Kömürlüoğlu, “Şuana kadar her şey olumlu geçiyor. Burada Mustafa Koçu Başkanımın büyük fedakarlıklarla kurduğu bir takım var. Bu takıma şehrin önce gelenlerinin de destek olması lazım. Sonuçta bu il için mücadele edeceğiz. Bu şehrin ismini her yerde en yukarıda söyleyebilmek için mücadele göstereceğiz. Ben özellikle siyasilerden başlayarak büyük iş adamları da dahil başkanımızın bu yürüyüşünde yanında olmalarını, arkasında olmalarını istiyorum. Çünkü başarılı olursa bu şehir başarısı olacak. Bu ne Ahat Kömürlüoğlu’nun başarısı, ne Mustafa Koçu’nun başarısı olacak tamamen şehrin 3. Ligde profesyonel bir takımı olsun istiyoruz. Bu doğrultuda çabalıyoruz. O yüzden herkesin taşın altına elini sokmasını istiyorum ben bir teknik adam olarak” ifadelerini kullandı.

“HEYECAN VEREN BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Futbolcuların performansını beğendiğini vurgulayan Kömürlüoğlu, “Başkanımız bizim istediğimiz oyuncuları hemen hemen aldı. Mevcut kadromuzun içerisine kattık. Bizde çalışmalarımız doğrultusunda güzel bir şekilde hazırlanıyoruz. Hazırlık maçları oynayacağız. Bu maçlardan sonrada eksiğimiz, aksayan bölgelerimiz onları biraz daha net görüp ona göre hareket edeceğiz. Eğer bir oyuncu istediğimiz daha olursa başkanımıza ileteceğiz. Ben özellikle futbolcu kardeşlerime katılımlarından, çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Buradaki en büyük hedefimiz önceki yıllarda şehrin bir profesyonel takımı vardı Sivasspor’dan sonra. İnsanlar boş zamanlarında oraya gidiyordu, heyecan veren bugün Dört Eylül Futbol’un maçı varmış, o coşkuyla tribüne getireceğimiz insan sayısını artırabilmek için heyecan veren, göze hoş gelen bir oyun oynamak istiyoruz. Birinci önceliğimizin de bu olduğunu söylemek istiyorum” diye konuştu.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü