USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ahilik kardeşliktir

Ahilik kardeşliktir

Ahilik kardeşliktir
19-09-2020 00:00
Google News

Hatice KOYUNCU YİĞİT

Başkan Köksal yaptığı Ahilik haftası kapsamında yayınladığı mesajında, ?Ahiliğin kurucusu Ahi Evran Veli´nin ticaret ahlakına, dayanışmaya ve paylaşmaya dayanan ilkeleri, günümüzde de esnaf ve sanatkârlarımıza yol göstermektedir. Esnaf ve sanatkârlarımız ´elini, kapını ve sofranı açık tut´ öğretisini yaşam felsefesi kabul etmiş, muhtaç ve ihtiyaç sahibi olanların her zaman yanında yer almıştır.

Yıllardır kardeşlik ve hoşgörünün merkezi olan ilimizde de mevcut meslek kuruluşlarına bağlı esnaf ve sanatkârlarımız, geleneksel el sanatları ustalarından en modern şekilde üretim yapan sanayicisine kadar Ahilik ilkelerini yaşatma gayreti içerisindedirler. Bunun yanında yaptıkları sosyal çalışmalar ilimizin huzuru için gösterdikleri gayretle tüm halkımıza hizmetlerini sürdürmektedirler.

14-20 Eylül tarihleri arasında kutlamakta olduğumuz 33. Ahilik Haftası münasebetiyle Ahi Evran´ı Veli´yi rahmet ve minnetle yad ederken esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere bütün vatandaşlarımızın Ahilik Haftası´nı kutluyorum? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü