USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

TEREDDÜDÜMÜZ YOK DEDİ - video

TEREDDÜDÜMÜZ YOK DEDİ - video

TEREDDÜDÜMÜZ YOK DEDİ - video
12-02-2019 07:59
Google News

HAYDAR ALDIKAÇTI

            AK Parti Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin, son günlerde dillendirilen anketlerle ilgili olarak, ?70 gündür sahadayız, esnafları, sanayiyi, fabrikaları, mahallelerde vatandaşları ziyaret ettik. Anketler olabilir ama her şey 31 martta sandıklar açılıp oylar sayıldıktan sonra belli olacak? dedi.

                        Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın mitingiyle ilgili dün Büyük Otelde basına değerlendirmelerde bulunan ve mitinge katılanlara teşekkür eden Hilmi Bilgin, mitingden Sivas´ın önemli kazanımları olduğunu vurgulayarak, ?Herkese teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ilk mitingine bilinçli olarak Sivas´tan başladı. Önceki yıllarda da böyle oldu. Bu Sivas´a verdiği önemin ve değerin bir göstergesidir. Sivas´ın Cumhurbaşkanımızın gönlünde ayrı bir yeri var?dedi.

                        ?Mitinge kaç kişi katıldı, size bir rakam söylendi mi? diye sorduğumuz Bilgin, ?Hayır söylenmedi ama diğer mitinglerle aynıydı. Çok coşkulu geçti. Gerek mitingde, gerekse gelişinde DSİ kavşağından meydana kadar yol kenarında gösterilen ilgi Sivas´ın AK Partiye güven ve desteğinin göstergesidir? dedi.

  ?TEREDDÜDÜMÜZ YOK?

                        Bazı anket sonuçları olduğunu ve bir başka parti adayının 5 puan önde görüldüğü söylentileri bulunduğunu da sorduğumuz Ak Parti adayı Bilgin, ?Anketler olabilir, bu dönemde çok daha farklı anketler de duyarız. Kalan 48 gün içerisinde herkes farklı bir anket ortaya koyar. Ama sonuçta anketin en güzel sonucunu 31 Mart akşamında sandık ortaya koyacaktır. Biz bu noktada saha tecrübesi olan, sahayı iyi okuyan sahadan aldığımız verilere göre hareket eden çok tecrübeli bir partiyiz. Bunu 13 seçimde de sistematik çalıştığımız için Rabbim bize başarıyı nasip etti. Saha bizi yanıltmaz, bizim sahadan gördüğümüz kadarıyla AK Parti´nin 31 Mart akşamıyla ilgili hiçbir tereddüdü yok?dedi..

 

?GÜVEN ve HİZMET SİYASETİ?

Seçim çalışmalarına da değinen Bilgin, Ak Parti´nin geçmiş seçimleri, Sivas´ta en yakın rakibine iki kat fark atarak kazandığını ifade ederek, ?Biz AK Parti iktidarları olarak hem yerelde hem de genelde Sivas´ın gelişmesi, büyümesi daha çok istihdam alanı oluşturulması için çok büyük hizmetler yaptık. Sivas´ı yaşanılabilir şehirler sıralamasında daha üst sıralara çıkarmak için çalışacağız. Yeter ki Sivas birliğini ve beraberliğini korusun. Yeter ki Sivas için herkes projelerini ortaya koysun. Bu noktada seçimler gelir geçer. AK Parti döneminde 13 seçim geçirdik biz, 14. seçime gidiyoruz. Her seçim öncesi farklı tartışmalar oldu ama milletimiz şaşmaz terazisiyle sandığa gittiğinde kararı net olarak verdi.  AK Parti 13 seçimdir kendisinden sonra gelen partinin aldığı oy oranının 2 katından fazla oy alarak bu seçimlerden alnının akıyla çıktı. Bunun arkasındaki gerçek sebep nedir? İnsanlar hizmete baktı. Eğer bu millet 13 defa AK Parti´yi açık ara birinci parti yaptıysa bunun arkasında AK Parti´ye duyulan güven ve AK Parti´nin hizmet siyaseti vardır. Biz 14. seçimde de milletimizin AK Parti´yi açık ara birinci yapacağına inanıyoruz. 1 Aralık´tan bugüne kadar sahada yapmış olduğumuz 70 günlük çalışmada da bunu çok net olarak ortaya koydu. 70 günlük süre içerisinde hemen hemen gitmediğimiz mahalle kalmadı. Mahallelerimizde farklı kesimlerle bir araya geldik. Ortaya çıkan durum şudur. 31 Mart akşamı milletimiz inşallah hizmet belediyeciliği yönündeki kararını kesintisiz olarak devam ettirecek. Bizim derdimiz, daha üst bir oranda oy alıp Sayın Cumhurbaşkanımızdan ileride talep edeceğimiz hususlarda elimizin güçlü olmasıdır?dedi.

 ?BÜYÜK KAZANIM OLDU?       

Ak Parti adayı Bilgin, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Sivas´ın bir kısmı haklı talepleri oluşturan bir kısmı da dedikoduya dayanan olaylarla ilgili çok net mesajlar verdiğini hatırlatarak, ?Sivas´ın teşvik bölgesiyle ilgili talepleri vardı. Tüm tartışmayı bitirecek net bir şekilde hem OSB hem de genel teşvik uygulamasıyla ilgili Sivas´ta bir çalışma yapılacağının talimatını verdi. Bunun takibini daha önceki süreçte biz zaten başlatmıştık. Cumhurbaşkanımızın bu süreçle ilgili net bir cevap vermesi Sivas için büyük kazanım oldu.

Yine kenevir olayı da öyle. 2016 yılında çıkarılan Bakanlar Kurulu kararı neticesinde Sivas´ın talebi doğrultusunda Sayın Cumhurbaşkanımız 20. il olarak kenevir ekilecek iller arasına Sivas´ın da alınacağını beyan etti. Maalesef ortada hiçbir şey yokken bir kısım kesimler tarafından TÜDEMSAŞ´ın kapatılacağı ve Sivas´tan taşınacağı yönünde olumsuz bir algı oluşturulmaya çalışılıyordu.

Cumhurbaşkanımız da bu noktada Demirağ OSB ile birlikte TÜDEMSAŞ´ın büyütüleceğini Sivas´ın yük vagon merkezi yapılacağı noktasında hiçbir tartışmaya yer bırakmayacak şekilde bu hususu açıkladı. Biz bu noktada Sayın Cumhurbaşkanımıza Sivaslılar adına teşekkürlerimizi sunuyoruz?dedi..

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
05.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü