USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

ELELE DAHA GÜZEL SİVAS´A

ELELE DAHA GÜZEL SİVAS´A

ELELE DAHA GÜZEL SİVAS´A
07-01-2019 07:59
Google News

?YİNE KAZANACAĞIZ?

Ak Parti´nin coşkulu geçen aday tanıtım toplantısında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Sivas Milletvekilleri İsmet Yılmaz, Habip Soluk, Semiha Ekinci, Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin ve İl Başkanı Hakan Aksu adeta ortak ses çıkararak, ?Sivas´ta elele vererek hep birlikte çalışacağız ve yine kazanarak Cumhurbaşkanımız Erdoğan´a bir hediye daha vereceğiz. Herkes konuşur ama AK Parti yapar. Tüm ekebimizle Sivas´ı daha iyi yerlere taşıyacağız? dediler.

ERHAN CEYLAN/

AK Parti, Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal´ın katılımıyla Belediye Başkan adaylarını 4 Eylül Kapalı Spor salonunda dün düzenlenen törenle tanıttı. Ak Parti kurmayları ve Başkan Adayı Hilmi Bilgin, Sivas´ı daha iyi yerlere taşımak için bundan sonrada seferber olacaklarını, ortak akılla hep birlikte çalışacaklarını belirterek, ??Sivas´ta elele vererek hep birlikte çalışacağız ve yine kazanarak Cumhurbaşkanımız Erdoğan´a bir hediye daha vereceğiz. Herkes konuşur ama AK Parti yapar. Tüm ekebimizle Sivas´ı daha iyi yerlere taşıyacağız? dediler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tanıtım toplantısının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Hakan Aksu, 31 Mart´ta yine kazanarak Sivas olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan´a güzel bir hediye vereceklerine inandığını belirterek, ?Türkiye´nin en yüksek oy oranını yakalayıp kendi rekorumuzu kırmak için çalışmaya başladık.? dedi.

?DURMADAN, YORULMADAN?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ise, Sivas´ın Türkiye´de en çok yatırım alan 10 il içerisinde 8´nci sırada olduğunu hatırlatarak, ?Bundan sonrada yılmadan yorulmadan, aşkla ve heyecanla hizmete devam edeceğiz?dedi.

 ?GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ?

Eski Bakan AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz´da, 31 Mart akşamı yeni bir zafere imza atmak için gece-gündüz demeden çalışacaklarına vurgu yaparak, ?Sivas´ımızı tüm ilçeleriyle birlikte 21. yüzyıla hak ettiği şekilde AK kadrolar taşır. Şimdi bizlere düşen görev 31 Mart´ta yapılacak yerel seçimlere kadar AK kadroların halkımızdan hizmet vekaletini alması için gece gündüz çalışmaktır. İnanıyoruz ki aziz halkımız bu güne kadar yapılan hizmetlere bakarak güven tazeleyecek,  vekaletini tekrar AK Partili kadrolara teslim edecektir. Bundan sonra çok daha büyük hizmetleri AK kadrolarla yine aziz milletimize sunacağız.? dedi.

?İŞLERİ ZOR ALACAK?

AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, tüm başkan adaylarının hedeflerinin büyük ve işlerinin zor olduğunu söyledi. Bu bilinçle sahada sıkı bir çalışma yürüteceklerini vurgulayan Ekinci, Sivas´ta tüm belediye başkanlıklarını kazanacaklarını belirterek, ?31 Mart akşamına kadar belediye başkanlığı görevini devam ettirecek tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Görevi devralacak başkanlarımızın hedefi daha büyük, işleri daha zor olacak. Çünkü çok işler yaptık ama inanıyorum ki bundan sonra göreve gelecek başkanlarımız daha büyük hizmetler yapacak? dedi.

?SİVAS İLK 10´DA?

Milletvekili Habip Soluk ise AK Parti´nin 2002 yılından bu yana ülkenin dört bir yanında önemli projeleri hayata geçirdiğini, Sivas´ın ise kamu yatırımlarında ülke genelinde ilk 10 içerisinde olduğunu ifade ederek, ?Belediye başkan adaylarımız çok şanslı, çünkü AK Parti Türkiye´de destan yazdı dedi..

?KİMSE ARAMIZA GİREMEZ?

Aday tanıtım toplantısına katılan Belediye Başkanı Sami Aydın ise seçimlerde aday gösterilmemesi nedeniyle partiden uzaklaştığı gibi söylemler olduğunu hatırlatarak, ?Kimse benimle partim arasına girmeye çalışmasın. AK Parti benim çocuğum, evladım gibidir. Hiçbir anne ya da baba çocuğunun başına bir şey gelmesini istemez. Kaderine terk etmez. Benim gönül bağımı kimse koparamaz. Hizmete devam edeceğim?dedi

BİLGİN: SEFERBER OLACAĞIZ

Başkan Aydın´ın ardından söz alarak kendisine Sivas´a hizmet edebilme fırsatı sunan Cumhurbaşkanı Erdoğan´a teşekkür eden AK Parti Sivas Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin de, Sivas´ı en iyi yerlere taşıma sözü vererek ?Sivas için seferber olacağız, gönülleri fethedeceğiz, ben değil biz mantığıyla, ortak akılla hep birlikte hareket edeceğiz, çok çalışacağız? dedi.

Bilgin, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ?İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla yola çıkan, 16 yıldır hizmet siyasetiyle ülkenin kaderini değiştiren bir partinin temsilcisi olarak tek gayemiz şehirleri daha yaşanabilir hale getirmektir. Yapacağımız her işte, atacağımız her adımda ortak akla önem vereceğiz. ?Ben yaptım oldu´ yerine hemşerilerimizin önerilerini dikkate alacağız. Katılımcı belediyecilik anlayışıyla ?biz´ diyerek hizmet edeceğiz. Eserlerimizle konuşacağız. Eserlerimizle, hizmetlerimizle hemşerilerimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Yollar ve köprüler yapacağız, önce gönülleri fethedeceğiz. Sami Bey´in şehrimize büyük hizmetleri var. İnşallah biz de 31 Mart´ta Sami Bey´den devralacağımız bayrağı daha ileriye götüreceğiz. Derdimiz millet, işimiz hizmettir. Sivas için hep birlikte seferber olacağız?

Konuşmalarının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, önce belde ardından da ilçe adaylarını sahneye tek tek davet ederek partililere tanıttı.

İŞTE AK ADAYLAR;

/resimler/2019-1/6/1749557453793.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
01.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü