USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

AK PARTİ´DEN TEŞEKKÜR

AK PARTİ´DEN TEŞEKKÜR

AK PARTİ´DEN TEŞEKKÜR
26-06-2018 07:58
Google News

AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk, Semiha Ekinci, SKM Başkanı Kadir Darıcı, İl Başkan vekili Abdulkadir Demirel, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Kadın Kolları başkan vekili Arzu Polat, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Duman ve Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri´nde partilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti, ?Sivas daha çok kazanacak?dediler.

AK Parti´nin Sivas kurmayları, seçimlere katılarak oy kullanan vatandaşlara teşekkür etti, ?Türkiye´miz de Sivas´ta bundan sonra daha çok kazanacak?dediler.

Parti binasında dün basının karşısına çıkan ve seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Partinin kurmay heyetinden, AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk, Semiha Ekinci, SKM Başkanı Kadir Darıcı, İl Başkan vekili Abdulkadir Demirel, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Kadın Kolları başkan vekili Arzu Polat, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Duman ve Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri´nde partilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, ?Kazanan demokrasim ve Türkiye oldu, Sivas da bundan sonra daha çok kazanacak?dediler

?3 VEKİL GÖNDERDİK?

                 18 Nisan´da başlayan seçim sürecinin sona erdiğini ifade eden AK Parti İl Başkan Vekili Abdulkadir Demirel, "Sivas Cumhur İttifakını benimseyerek yüzde 72.85´lik bir oyla Cumhur İttifakını benimsedi ve Cumhur İttifakı Sivas´ta kazanmış oldu.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı meclise ikici tura gerek kalmadan göndermiş bulunmaktayız. Aynı zamanda dünki seçimlerle beraber 3 Milletvekilimiz İsmet Yılmaz Habib Soluk ve Semiha Ekinci´yi Sivas´ta Ak Parti Milletvekili olarak meclise gönderdik. Ben seçimin başlangıcından seçimin son anına kadar özgüvenini kaybetmeden en iyi şekilde, huzur ortamı içerisinde sandığa giden vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Sorunsuz sıkıntısız bir şekilde ve Sivas tarihindeki en yüksek katılım oranıyla seçimi bitirmiş bulunmaktayız. Ben Cumhur İttifakı ile beraber artık Türkiye´nin ve Sivas´ın daha da çok kazanacağı inancındayım." dedi.  

                ?SAĞDUYU OYUNLARI BOZDU?

                Belediye Başkanı Sami Aydın ise, güzel bir seçim atmosferinin yaşandığını belirterek " Ülke açısından seçimin kısa sürede yapılmış olması özellikle ekonomi açısından son derece önemliydi. Çünkü seçim dönemleri bir rehavetin, ekonomik anlamda bir boşluğun oluştuğu dönemlerdir. Bu dönemi dün itibariyle sonuçlandırdık. Bu seçim sadece partiler arasında yapılan bir seçimden öte adeta uluslararası AK Parti´ye karşı, Cumhur İttifakına karşı yapılan bir seçim şekline dönüştü. Türkiye´nin önünü tıkamak isteyenler, Sayın Cumhurbaşkanımızın önünü kesmek isteyenler çok ciddi çabalar sarf ettiler. Beklenti ve alğı seçimin 2´nrci tura kalacağı şeklindeydi. Kamuoyu bu şekilde yönlendirilmeye çalışıldı ama bizim insanımızın sağ duyusu bu oyunların hepsini bozdu." diye konuştu.

                ?MİLLETE HİZMET EDECEĞİZ?

                Dünki seçimlerde Sivas´tan Milletvekili olan Semiha Ekinci ise şu şekilde konuştu.

 "Bizi daha çok mutlu eden Sayın Genel Başkanımızın ve Cumhurbaşkanımızın ilk turda Başkan seçilmesidir. Dün akşamdan itibaren gerek dış dünyada gerekse içerdeki bir çok fırsat bekleyen kişilere fırsat verilmemesi ve sandıklar açıldığı dakikadan itibaren tüm hemşerilerimiz biliyor ki  hükümeti Recep Tayyip Erdoğan kuracak. Meclis dağılımında yine birinci partiyiz. İnşallah yeni dönemde bizlerde Sayın Başkanımız Erdoğan´ın önderliğinde parlamentoda bu hükümete hizmet etmek için destek olacağız. "

                YARIN BUGÜNDEN DAHA İYİ OLACAK

                Seçmenlerin yüksek bir katılım ile sandığa gittiğini belirten Sivas Milletvekili Habib Soluk ise "Bütün dünyanın kurduğu tuzaklara karşı, içeride kullandığı maşalara karşı milletimiz sağ duyusunu kullanarak hepsinin tahtını bir kenara atarak millet, milletin adamına sahip çıktı. Yürümesine onay verdi." dedi.

                Soluk, yarının bugünden daha iyi olacağını dile getirerek, "Türkiye genelinde yurt dışı dahil her kademede her sınıftaki bütün AK Parti´ye gönül vermiş milletimizin fertlerini, bize bu başarıyı yaşatan teşkilat mensuplarımıza ve Sivaslı hemşerilerimize şükranlarımızı iletmek istiyorum." diye konuştu.

                Habib Soluk, Cumhur İttifakı´nda yer alan MHP ve BBP´li seçmenlere ve parti yöneticilerine de teşekkür etti.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
05.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü