USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Akın Altuğ Gururlandırdı

İstanbul’da düzenlenen “Model Uçak Free Flight 2023 İstanbul Dünya Kupası” yarışmalarına katılan Sivaslı sporcu Akın Altuğ, F1H Joniour klasmanında 1’inci olarak altın madalya kazandı.

Akın Altuğ Gururlandırdı
22-06-2023 10:41
SİVAS
Google News

Neslihan KOÇ

Uluslararası Havacılık Federasyonu (FAI)’nin düzenlediği “Model Uçak Free Flight 2023 İstanbul Dünya Kupası” yarışmaları sona erdi.

İstanbul’da düzenlenen yarışmalara katılan Sivaslı sporcu Akın Altuğ, kente madalyalarla dönmeyi başardı. Altuğ; F1H kategorisi Joniour klasmanında 1’inci olarak altın madalya, F1H kategorisi Genel klasmanda 2’nci olarak gümüş madalya alarak Türkiye’nin ve Sivas’ın gurur kaynağı oldu.

TUNÇ TEBRİK ETTİ

Kente madalyalarla dönen sporcu, babası Umut Altuğ ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç’u makamında ziyaret etti. Tunç, İstanbul Dünya Kupası Yarışmalarında ve farklı branşlarda ilimizi en iyi şekilde temsil eden başarılı sporcuyu tebrik ederek gurur duyduklarını söyledi.

ELDE ETTİĞİ BAŞARILAR

2008 Sivas doğumlu Akın Altuğ; 5 yaşında spora başladı. Cimnastikte il birincilikleri, satrançta il birincilikleri, Model Uçak Serbest Uçuş branşında Dünya Kupası Joniour birincilikleri, Türkiye birincilikleri, yüzmede il birincilikleri ve kayakta il birincilikleri bulunuyor.

SivasEkspres

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü