USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

AKP’de Davutoğlu depremi. Resti çekti

İYİ Parti ve Gelecek Partisi’nden isimlerin AKP’ye katılacağı iddialarına AKP’li Mehmet Metiner cevap verdi.

AKP’de Davutoğlu depremi. Resti çekti
12-08-2024 16:53
SİVAS
Google News

Haber Merkezi

Değişim mottosuyla yoluna devam eden AKP’nin İYİ Parti ve Gelecek Partisi’nden bazı isimleri transfer etmek için görüşmeler yaptığı iddia edilmiş, Cumhurbaşkanı Başkanvekili Efkan Ala iddiaları doğrulamıştı.

Gelecek Partisi’nden transfer edilecek isimler arasında anılan Ankara milletvekili Mustafa Nedim Yamalı, görüşme yaptıklarını belirtmiş, bundan Ahmet Davutoğlu’nun da haberi olduğunu söylemişti.

Davutoğlu'nun kurduğu 'gölge kabine' nedir? Hangi ülkelerde var? | Euronews

Ankara’yı hareketlendiren iddialara AKP cephesinden bir yanıt geldi.

“DÖNEBİLECEĞİNİZ MESAJI VERİN, BRAVO!”

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Metiner, şöyle tepki gösterdi: Önce birliği dağıtmak için ayrılın. Ayrıldıktan sonra Erdoğan karşıtı hatta düşmanı cephenin militan bir parçası olun. Şimdi de birliği sağlama gerekçesiyle dönebileceğiniz mesajı verin. Bravo!

Dönersiniz dönmezsiniz, kabul edilirsiniz edilmezsiniz o bahsi diğerdir. Yahu insan en azından bir hata yaptığını söyler, bir özeleştiride bulunur değil mi? Yok! Ayrıldığınız AK Parti eski AK Parti. Yani ayrıldığınız dönemdeki AK Parti. Ortak akıldan ayrıldı, diktatör ve tek adam oldu dediğiniz Erdoğan da o eski Erdoğan. Peki ne değişti? Ayrılmanız ve sonrasında şer cephesinde Erdoğan karşıtlığı temelinde bir araya gelmeniz mi hatalıydı yoksa partiye tekrar dönmeniz mi doğru? Bir özeleştiri vererek dönerseniz hiç bir itirazım olmaz. Hatadan dönmek erdemliliktir. Lakin her hâlükârda kendinizi birliği sağlayacak siyasi mesih gibi takdim etmenize acizane itirazım var.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
12.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü