USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ALÇAKÇA SALDIRI

ALÇAKÇA SALDIRI

ALÇAKÇA SALDIRI
15-11-2022 07:00
Google News

Uğur YİĞİT

Saldırıda hayatını kaybeden Sivas’ın Divriği ilçesi nüfusuna kayıtlı Arzu Özsoy (38) ve kızı Yağmur Uçar (15) İstanbul’da son yolcuklarına uğurlandı. Alçak terör saldırısında hayatını kaybeden Yusuf Meydan ve kızı Ecrin Meydan Adana’da, Adem Topkara ve eşi Elif Topkara da İstanbul’da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

KANLARI YERDE KALMAYACAK

İstanbul Taksim’de İstiklal Caddesi üzerinde Suriyeli uyruklu teröristin bombalı saldırısı sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi ise yaralandı. Yaşanan hain saldırı ülkemizi yasa boğdu.  Saldırıda hayatını Arzu Özsoy, kızı Yağmur Uçar, Yusuf Meydan kızı Ecrin Meydan, Adem Topkara ve eşi Elif Topkara hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar’ın Sivas Divriği ilçesine nüfusuna kayıtlı olduğu ortaya çıktı. Oyuncu Nurettin Uçar'ın kızı ve eski eşi olan anne ve kızı İstanbul’da Şirinevler Ulu Cami’nde gözyaşlarıyla toprağa verildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu saldırı sonrası yaptığı açıklamada hain saldırıya gereken cevabı misliyle karşılık vereceklerini ifade etti.

TERÖRÜ ŞİDDETLE LANETLİYORUM

Sivas Valiliği sosyal medya hesabından alçak saldırıyı kınadı. Valilikten yapılan açıklamada, “Ülkemizin Başı sağ olsun. İstanbul Taksim'de yaşanan alçak saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.” denildi. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’de saldırıya tepki gösterdi. Saldırının alçakça olduğunu ifade eden Başkan Bilgin, “Taksim’de meydana gelen patlamada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Birlik ve beraberliğimize yapılan her türlü alçakça terör saldırısını kınıyor, terörü şiddetle lanetliyorum.” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü