USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

?AMAÇ KAR ELDE ETMEK DEĞİL? - video

?AMAÇ KAR ELDE ETMEK DEĞİL? - video

?AMAÇ KAR ELDE ETMEK DEĞİL? - video
05-11-2018 07:34
Google News

Çetin POLAT/

Cumhuriyet Üniversitesi öğrencilerinin ve personelinin niteliklerini arttırmalarına yardımcı olmak, eğitimi desteklemek amacıyla Cumhuriyet Üniversitesi Süreli Eğitim Merkezi Müdürlüğünce (CÜSEM) "Eğiticilerin Eğitimi" kursu sertifika töreni düzenlendi.

Eğitim yöntem ve teknikleri, eğitim ve öğretim psikolojisi, ölçe ve değerlendirme, sunum teknikleri gibi konularda eğitim verilen kursa, akademisyenler ve lisansüstü öğrenceler yoğun ilgi gösterdi. Kursun bitiminde sertifika töreni düzenlendi.

250 lira bedel karşılığında 45 saatlik eğiticinin eğitim kursundan CÜSEM´in amacının kar elde etmek olmadığını açıklayan CÜSEM Müdürü Dr. Enis Baha Biçer, ?Herkes için eğitim sloganıyla hareket ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri tüm göstergelerimizde 3 ile 5 kat arasında iyileşme sağladık. Daha iyi bir CÜSEM için çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygularla kursa katılanlara, destek veren hocalarımıza ve bizi yalnız bırakmayan Sayın Rektörümüze teşekkür ediyorum. Sertifika alanları tebrik ediyorum? dedi.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü