USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK

AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK

AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK
07-06-2018 07:57
Google News

Gökhan KARA /

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şubesi Ramazan çadırında 2 bin kişiye iftarda yemek verdi.

4 çeşit yemeğin verildiği iftar çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. MÜSİAD´a bağlı işadamlarının yanı sıra vatandaşlardan gelen yardımlarla karşılanan iftar yemeğinde 7´den 70´e herkes sıraya girerek uzun kuyruklar oluşturdu.

İlimizde yaşayan Suriyeli ve Afgan mülteciler de oruçlarını MÜSİAD´ın verdiği iftar programında açtılar. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı halka açık iftar programında birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı.

MÜSİAD Şube Başkanı Mustafa Coşkun, ?Bu sofrada fakiri, zengini, Türk´ü, Arap´ı, Laz´ı, Çerkez´i, öğrencisi bir araya gelerek kardeşlik ruhu içinde hep birlikte ellerimizi semaya huşuyla açıyoruz? dedi.

Coşkun, iftar çadırında her kesimden insanın gelerek kardeşlik ruhu içerisinde iftar çadırında bir araya gelindiğini ifade ederek, ?MÜSİAD Sivas şubesi 9 yıl önce kurulmuştu. İlk yılından itibaren Belediye tarafından organize edilen iftar programına mutlaka iştirak ediyoruz. Her yıl bu meydanda kurulan ramazan çadırında iftar veriyoruz. Ayrıca MÜSİAD üyesi şirketlerimizde ramazan ayı boyunca iftar yemeği veriyorlar. Bu sene 6 yıl önce başlattığımız sahur etkinliklerine de devam ediyoruz. Üyelerimizin katılımı ile sahur programı yaptık. Amacımız burada birliği ve beraberliği pekiştirmek, kaynaşmayı sağlamaktır. Her kesimden insanı bir araya getirmek. İhtiyaç sahibi olsun olmasın fakiri, zengini, Türk´ü, Arap´ı, Laz´ı Çerkez´i, öğrencisi bir araya gelerek kardeşlik ruhu içinde hep birlikte ellerimizi semaya huşuyla açıyoruz? diye konuştu.   

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü