USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

ANKARA MİMARLAR ODASINA BİR TEPKİ DAHA

ANKARA MİMARLAR ODASINA BİR TEPKİ DAHA

ANKARA MİMARLAR ODASINA BİR TEPKİ DAHA
18-07-2017 07:58
Google News

Erhan CEYLAN/

Bir süre önce Cumhurbaşkanlığı Külliyesini ziyaret ettiği için Mimarlar Odası İl Temsilciliği görevinden alınan Kent Konseyi Başkanı Serdar İnce´ye bir destek de Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği´nden geldi.

Başkan İnce´nin görevden alınmasını kınayan Şehit ve Gazi Aileleri Başkanı Mustafa Hızal, dün dernek binasında yaptığı basın toplantısında Mimarlar Odası Ankara Şubesini sert sözlerle eleştirdi.

?AKIL TUTULMASIDIR?

Cumhurbaşkanlığı Külliyesine ?kaçak saray´ diyen Ankara Mimarlar Odası´nın bir akıl tutulması yaşadığını vurgulayan Hızal, ?Kaçak saray olarak ifade edien yer, Türkiye Cumhuriyeti´nin temsil edildiği en üst makam olan Cumhurbaşkanlığı makamıdır. Bu aziz milletin şanıdır, şerefidir. Bu aziz milletin, şehitlerin ve kahraman gazilerimizin onurla ve gururla temsil makamı ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin başkomutanının makamı ve milletin evidir? dedi.

?İHANETTEN VAZGEÇİN?

İnce´nin Mimarlar Odası Başkanlığını onur ve gururla yürüttüğünü ifade eden Hızal, yapılan bu haksızlığın Sivaslılara ve milletin makamı olan Cumhurbaşkanlığı makamına yapılan bir saygısızlık olduğunu belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

?İnce´nin Mimarlar Odası Temsilciliğinden alınmasını Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği olarak nefretle ve şiddetle kınıyoruz. Cumhurbaşkanlığı Külliyesini kaçak saray olarak ifade eden Ankara Mimarlar Odası akıl tutulması yaşamaktadır. Vatanını milletini ve devletini seven Ankara Mimarlar Odasının içerisinde bulunan üyelerini tenzih ederek, şunu sormak gerekiyor; Sizler kime hizmet ediyorsunuz, kimlerden emir alıyorsunuz, kimlere hesap vermek zorundasınız ki bu kararları alma ihtiyacında bulunuyorsunuz. Sizler, aziz şehitlerimizin kanı ile alınan aziz toprağımızın üzerine basarken hiç mi vicdanınız sızlamıyor. Cennet vatanımız olan Türkiye Cumhuriyeti devletine yapmış olduğunuz ihanetlerden vazgeçin. Bu necip milletimiz 15 Temmuz da nasıl şahlandı ise, ülkesine ve milletine yapılan hainliği er geç soracaktır. İlimizde Mimarlar Odası Başkanlığını onurla ve gururla yürüten Mimarlar Odası Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı Serdar İnce´ye yapılan bu haksızlığı Sivaslı hemşerilerimize, milletin makamı olan Cumhurbaşkanlığı makamına yapılan bir saygısızlık olarak görmekteyiz. Ankara mimarlar Odası şubesinin, bu yapılan yanlışı düzelterek Serdar İnce´nin görevine iade edilmesini istiyoruz.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü