USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ANNE-BABA ve KIZI YAN YANA KARA TOPRAĞA

ANNE-BABA ve KIZI YAN YANA KARA TOPRAĞA

ANNE-BABA ve KIZI YAN YANA  KARA TOPRAĞA
16-07-2019 07:10
Google News

Uğur YİĞİT

Yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden anna-baba ve kızı Hafik´te son yolculuklarına uğurlandı.

Geçtiğimiz gün Sivas-Erzincan karayolunun Organize Sanayi Bölge kavşağı yakınlarında Mahmut K. yönetimindeki Ağrı Dağı firmasına ait 25 AAG 399 plakalı yolcu otobüsü ile Ahmet Güven yönetimindeki 05 AY 852 plakalı otomobilin çarpışması sonucu otomobilde bulunan sürücü Ahmet Güven, eşiZeliha Güven ve Kızı Merve Aydemir hayatını kaybetmiş, 4 yaşındaki oğlu Eymen Aydemir´de yaralanmıştı.

BİRLİKTE KARA TOPRAĞA

Kazazede baba, anne ve kızları Hafik Hacı İzzet Örnek Merkez Camisi´nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına Aydemir ailesinin yakınlarının yanı sıra Vali Salih Ayhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu ve vatandaşlar katıldı.

TEDAVİ ALTINDA

Trafik kazasında annesi, babası ve ablasını kaybeden ve kendisi de yaralanan ailenin 4 yaşındaki oğlu Eymen Aydemir´in tedavisinin ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde devam ettiği kaydedildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü