USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ARSLANALİ; ?BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ?

ARSLANALİ; ?BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ?

ARSLANALİ; ?BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ?
13-10-2017 07:57
Google News

Erhan CEYLAN/

Yaklaşık iki hafta önce Cumhuriyet Eğitim ve Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner tarafından görevden alınan Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ali Dağ´ın yerine atanan Mustafa Arslanali, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Cem Vakfı Genel Başkanlığı tarafından Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı olarak atandıktan sonra bir dizi ziyaretlerde bulunan Arslanali, dün gazetemizi ziyaret etti.

Kendisi gibi yeni yönetiminin sağ duyuyu hiçbir zaman ellerinden bırakmayacaklarını vurgulayan Arslanali, ?Cem Vakfı Sivas Şube Başkanlığı´na 29 Ekim tarihinde atandım. Bundan sonra yıllardır emek verip hizmet ettiğim bu vakıfta Başkan olarak hizmetlerime devam edeceğim. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde Cem Vakfı Sivas Şubesi olarak bugüne kadar sergilediğimiz duyarlı tutumu bundan sonra da titizlikle gerek ben, gerek yönetim kurulundaki arkadaşlarımla sağduyuyu elden bırakmadan ilerleyeceğiz. Bu yolda yaradanı yaradandan ötürü sevmek anlayışıyla çalışacağız. Ayrım yapmadan tüm Sivas halkına kapılarımız gönlümüz açık olacaktır. Biz birlikte güçlüyüz, sen, ben, o değil. Bu ülke cephelerde biz olabildiğimiz için kurtuldu ve kuruldu. Bu söylediklerimi yol haritası edineceğim? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü