USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

As Başkan Kızılırmak TFF’ye sert çıktı!

Sivasspor As Başkanlarından Deniz Kızılırmak, Başakşehir maçının ardından konuştu. Maçın hakemi Çağdaş Altay’ı eleştiren Kızılırmak, Türkiye Futbol Federasyonu’na da yüklendi. Kızılırmak, “Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi değişti, federasyonunun yapacağı bir şeyler varsa yapsın artık. VAR var mı? Yok mu? diyoruz oradan sonra arkamızdan ceza kesip gönderiyorlar. Ne kesiyorlarsa kessinler” dedi.

As Başkan Kızılırmak TFF’ye sert çıktı!
29-09-2024 12:01
SİVAS
Google News

Sultan ÖZKARAMAN/

Net Global Sivasspor’da As Başkan Deniz Kızılırmak, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Başkan Kızılırmak, 2-1 mağlup oldukları Rams Başakşehir maçını değerlendirerek müsabakanın hakemini eleştirdi ve Türkiye Futbol Federasyonu’na yüklendi.

Kızılırmak, “Hep diyoruz hakemlerle ilgili konuşmayalım, yorum yapmayalım. Biz Anadolu takımıyız kardeşim, biz dedikoduyu sevmeyiz. Lafa söze dönmeyiz ama böyle hatalar olunca da kimseye hakkımızı yedirmeyiz. Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi değişti, federasyonunun yapacağı bir şeyler varsa yapsın artık. 2 haftadır biz hakem konuşuyoruz. Yeter artık. Bu hakemlere bir el atılsın. Bu VAR sistemine bir bakılsın. VAR var mı? Yok mu? diyoruz oradan sonra arkamızdan ceza kesip gönderiyorlar. Ne kesiyorlarsa kessinler. Futbolcunun eline değiyor top penaltımızı vermiyor. Adamımızı yere itiyor kırmızı kart vermiyor. Neyi vereceksiniz peki? Hakkıyla maç yönetin, hakkıyla gelin bizi burada yenin ama hakkıyla olsun. Şu millete yazık. Yapmayın bunu” diye konuştu.

SİVASSPOR CEPHESİ TEPKİLİ

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Net Global Sivasspor ile Rams Başakşehir karşı karşıya gelmiş maç 2-1 konuk takım Başakşehir’in üstünlüğü ile sona ermişti. Maçın hakemi Çağdaş Altay, müsabakada verdiği kararlarla maça damgasını vurmuştu. Tüm takdir haklarını Başakşehir’den yana kullanan hakem Altay, Sivasspor cephesinin tepkisini toplamıştı.

“HAKEM ARKADAŞIMIZI

TEBRİK EDİYORUM”

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da, maçın hakemi ile ilgili, “Hakemimiz iyi niyetli. Gördüğünü çalmaya çalışıyor yeni hakemler. Ben artık hakemlerle ilgili bir şey konuşmak istemiyorum. Benim de derdim Türk futbolunun çok daha iyi yerlere gelmesi. Başakşehir maçında da hakemimiz iyi niyetliydi. Bir şeyler yapmak istedi. Bütün takdir haklarını da rakipten yana kullandı. Tebrik ediyorum kendisini” ifadelerini kullandı.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü