USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ASELSAN’ın Gözü SBTÜ’de

Türkiye’nin en önemli savunma sanayi şirketlerinden olan ASELSAN üst yönetimi Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ni ziyaret ederek üniversitede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

ASELSAN’ın Gözü SBTÜ’de
17-08-2024 11:07
SİVAS
Google News

DEMET KARAKUŞ

ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı ve Elektro-Optik Sektör Başkanı Murat Karataş, ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Yönetimi Genel Müdür Murat Arslan, Savunma Sanayii Başkanlığı Muhabere, Elektronik ve Bilgi Sistemleri (MEBS) Daire Başkanı Metin Narter ile ASELSAN Sivas Hassas Optik Genel Müdürü Dr. İhsan Özsoy’un yer aldığı ziyarette savunma sanayi alanındaki çalışmaları ile dikkat çeken SBTÜ’nün yürüttüğü faaliyetler ve bilimsel çalışmalar yerinde incelendi.

ASELSAN Üst Yönetimi, Rektör Prof. Dr. Mehmet Kul eşliğinde modern alt yapı ve teknolojisi ile öne çıkan laboratuvarlarımızı ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ‘Optik Alanında Uzmanlaşan Üniversite’ olarak seçilen Üniversitemizin Optik Tasarım ve İnce Film Kaplama Merkezini ziyaret ederek buralarda Ülkemiz savunma sanayi için yürütülen Ar-Ge faaliyetleri ve üretim süreçleri hakkında konunun uzmanı akademisyenlerimiz tarafından bilgilendirildi.

Optik Tasarım ve İnce Film Kaplama Merkezinde devam eden üretim parkurunu yakından inceleyen ASELSAN Yönetim Kurulu Üyeleri, ASELSAN Sivas Hassas Optik ile SBTÜ arasında devam iş birliği hakkında bilgi alarak, Merkezin ürettiği ürünler hakkında akademisyenlerden bilgi aldı.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
11.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü