USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Aydın’dan 3’üncülükle Döndüler

Aydın’da 700 sporcunun katılımıyla düzenlenen “Türkiye Okul Sporları Satranç Şampiyonasına” Sivas’ı temsilen katılan satranç takımı, Türkiye 3’üncüsü oldu.

Aydın’dan 3’üncülükle Döndüler
23-06-2023 11:19
SİVAS
Google News

Burcu CELLAT

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu ve Ana Sponsor Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla gerçekleştirilen “Türkiye Okul Sporları Satranç Şampiyonası” sona erdi.

Aydın’da Mimar Sinan Spor Salonu’nda düzenlenen heyecan dolu şampiyonaya yaklaşık 700 sporcu katılarak hünerlerini sergiledi.

Türkiye Okul Sporları Satranç Grup Yarışmalarının ardından finale katılma hakkı elde ederek Türkiye Okul Sporları Satranç Şampiyonası'na damga vuran Sivaslı sporcuları ise takım halinde Türkiye 3’üncülüğü elde etti.

ERDOĞAN TUNÇ TEBRİK ETTİ

Kente kupa ve madalyalarla dönen başarılı sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç’u makamında ziyaret etti.  Ziyarette konuşan Müdür Tunç, şampiyonada Sivas’ı en iyi şekilde temsil ederek Türkiye 3’üncülüğü elde eden sporcuları tebrik etti.  Ziyarette Satranç İl Temsilcisi Hasan Yıldırım’da yer aldı.

SivasEkspres

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
03.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü