USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AYDIN VE EKİBİNDEN UĞURLU´YA ZİYARET

AYDIN VE EKİBİNDEN UĞURLU´YA ZİYARET

AYDIN VE EKİBİNDEN UĞURLU´YA ZİYARET
05-08-2019 01:01
Google News

Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu´ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Uğurlu´yu önceki dönem Belediye Başkanı Sami Aydın ve Başkan Yardımcıları, Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri ile ESTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Timuçin ziyaret etti.

İlk olarak Başsavcı Uğurlu´yu Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ile yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Oda yönetimi ile bir süre sohbet eden Başsavcı Uğurlu daha sonra ise ESTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Timuçin ile ESTAŞ Genel Müdürü Osman Mavuş´u makamında kabul etti.

Son olarak Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu´yu önceki dönem Belediye Başkanı Sami Aydın ile belediye başkan yardımcıları ziyaret etti.

Misafirlerini makamında ağırlayan Başsavcı Uğurlu; Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, milli mücadelenin başlatıldığı, zengin tarihi ve kültürü ile Anadolu´nun kadim bir şehri olan Sivas´ta görev yapacak olmaktan mutlu olduğunu söyleyerek, kentte bulunan bütün kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içerisinde görev yapacağını söyledi.

Konukları ise Başsavcı Uğurlu´ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar dilediler.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü