USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

AYHAN: ?BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ?

AYHAN: ?BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ?

AYHAN: ?BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ?
03-05-2019 07:00
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

TSYD Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan ve yönetim kurulu üyeleri Vali Salih Ayhan´ı makamında ziyaret etti. Ziyarette TSYD çalışmaları ve Sivas spor basını ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

TSYD Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan ziyaretle ilgili olarak ?Sivas´ımızda daha önce kaymakamlık ve ardından Vali Yardımcılığının yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevlerinde bulunan ve görev yaptığı dönem içerisindeki çalışmaları ile gönüllerde taht kuran Salih Ayhan´ın son valiler kararnamesi ile Sivas Valiliğine atanması Sivas açısından çok önemli ve sevindirici oldu. Valimize hayırlı olsun dileklerimizle birlikte TSYD Sivas Şubesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Her zaman spor ve sporcunun yanında yer alan, sporun kitlelere yayılmasında önemli rol üstlenen ve hazırladığı 118 bin öğrenci sporla buluşuyor kampanyası ile Türkiye genelinde örnek olan Sivas Valisi Salih Ayhan´a TSYD Sivas Şubesine gösterdiği yakın ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ederiz? dedi.

AYHAN: ?HER ZAMAN YANLARINDAYIZ?

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Salih Ayhan ise, TSYD Sivas Şubesinin önemine değinerek ?TSYD´nin bir şubesinin Sivas´ta olması çok önemli. Sivas spor basının bir çatı altında toplanması ve bu görevi de TSYD´nin üstlenmesi daha da önemli. TSYD bünyesinden bulunan arkadaşlarımızın görevlerini fedakarca yaptıklarını yakından biliyorum. Kar, yağmur, çamur demeden görevlerini icra ediyorlar. Meslek sevgisi, Sivas sevgisi daha önemlisi kamuoyunun bilgilendirilmesindeki tarafsız yayınları ile spor ve sporcuların yanlarında yer almaları, şehir tanıtımındaki başarıları takdire şayan. Sivas Valiliği olarak her zaman yanlarındayız? dedi.

Vali Ayhan,  Sivas Kongresi´nin 100. Yıl etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen ve devam eden 118 bin öğrenci sporla buluşuyor kampanyasının Türkiye´de örnek proje olduğunu, bu projenin yanı sıra amatör spor ve sporculara desteklerin aralıksız devam edeceğini, bu çalışmaların kamuoyuna yansıtılmasında TSYD´nin önemli bir görev üstleneceğini de sözlerine ekledi ve ?Bende TSYD üyesiyim. Rozetimi taktım. Bundan sonra birlikte hareket edeceğiz? dedi.

Ziyarette TSYD Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan, Vali Salih Ayhan´a TSYD rozeti takıp, günün anısına plaket verdi.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü